Хороскоп

АСТРОХОРОСКОП ЗА 22.07.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 22 ЮЛИ

Луната преминава от Стрелец в Козирог.

Фаза – пълнолуние.

Цветове – вишневият и червеният.

Минерали – планински кристал и рубин.

Забранени са татуирането, полагането на постоянен грим, масажът на краката и стъпалата, педикюрът, ваденето на зъби. Позволена е терапията против бръчки с лифтинг ефект, лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не спорете

Очакват ви неприятни разговори на вашето на работно място. Не спорете и не се опитвайте да прикривате грешките си. По-добре се примирете с упреците, защото сте ги заслужили. Стабилизирайте позициите си и не се противопоставяйте на никого. Проявете настойчивост и инициативност.


ТЕЛЕЦ

Подчинете се на съдбата

Днес се оставете изцяло в ръцете на съдбата, която ви закриля, ако не сте прибързани и не допускате намеса в живота си на хора, които ви вредят. Причината за професионалните ви проблеми е във вас. Забравете за нежеланието си да се подчините на новите правила, срещу които се противопоставяте от няколко дни.


БЛИЗНАЦИ

Съгласете се

На работното място ще постигнете успех. Ако сте колебливи, ще удължите времето за изпълнение на задачите и ще си създадете проблеми с колегите. Проведете по телефона разговорите с началниците си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, защото са във ваша полза.


РАК

Успешен ден

Днес ви очаква успешен ден, който ще запомните с разрешаването на много проблеми. Трудностите ви амбицират да докажете на какво сте способни. Не избягвайте нарочно новите делови запознанства. Възможна е появата на покровители, които ще ви помогнат да осъществите плановете си.


ЛЪВ

Без промени

Не е във ваша полза да предприемате промени на работното място и в личния живот. Поставете си ясна и конкретна цел и се заемете с нейната реализация. Пътуванията са нежелателни. Ако сте зад волана, бъдете внимателни и не превишавайте скоростта. На работното си място се предпазвайте от грешки.


ДЕВА

Раздразнителни сте

Странично влияние може да затрудни в значителна степен придвижването ви по пътя към успеха. Стремите се към поставената цел, но е във ваша полза да бъдете коректни. Раздразнителни сте, затова е добре да не обръщате внимание на забележките, които ви отправят колегите.


ВЕЗНИ

Неприятен ден

Отново ви предстои неприятен ден заради новини, които могат да ви попречат да се справите със задачите си, въпреки че имате самоувереност. Добре е да избягвате общуването с непознати хора, за да не ви разочароват. Трудностите също ще ви притеснят, въпреки че са преодолими.


СКОРПИОН

Ще се справите

Бъдете отговорни през целия ден. Преценявайте думите и постъпките си. Бъдете внимателни, понеже сте склонни да обиждате. Ще се радвате на успех въпреки трудностите по пътя ви. Не се притеснявайте, защото са преодолими. Проведете планираните служебни разговори.


СТРЕЛЕЦ

Не се гневете

Въпреки проблемите на работното място, създадени от некоректни делови партньори, запазете доброто си настроение в този ден, защото с гняв нищо няма да постигнете, а те ще са доволни, че са ви ядосали. Ще се справите и този път успешно. Работата ви спори, ако сте отговорни към задачите си. Не давайте заеми.


КОЗИРОГ

Без претенции

Не прекалявайте с претенциите си на работното място и се заемете сериозно със задачите си. Бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Проявете инициативност и настойчивост. На работното си място не разваляйте отношенията си с ръководството, за да не попречи на реализацията на плановете ви.


ВОДОЛЕЙ

Приемете помощ

Денят ви е напрегнат заради невъзможността да се справите с обемна информация, която ви е необходима за реализиране на вашите идеи и планове. Приемете помощ или платете на ваш колега, за да ви я отсее. Заемете се със задачите си, ако сте на работното място. Приключете с проблемите, които изискват незабавно решение.


РИБИ

Не споделяйте

Обмислете бъдещите си идеи и планове. Не бързайте да ги споделяте. Пътуванията са успешни с внимание и предпазливост от ваша страна. Очаквайте приходи. На работното си място очаквайте спор с колегите или деловите партньори за пари, които могат да доведат до лични загуби.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 22 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви налага задължителен анализ на изминалите години. Осъзнайте грешките си и ги поправете. Обогатете се с нови знания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *