Спорт

Валентин Шишков от „Трапезица 1954“ победи при мъжете за купа „Габрово“

Над 350 състезатели участваха в поредното издание на Купа „Габрово”, проведена в околностите на града под знака на високите температури и традиционното добро настроение.

Валентин Шишков от великотърновския клуб „Трапезица 1954“ беше най-бърз в първия ден в елитната група при мъжете, като даде време с 1:35 минути по-добро от това на Николай Димитров от „Браун тим“. Трети, на по-малко от минута, остана Владимир Атанасов от „Бегун“.

При дамите Илиана Илиева от „Узана“ (Габрово) победи с близо 7 минути Златимира Абаджиева от „Академик“, а Силвия Шандуркова изостана с 8 минути на трета позиция.

Апостол Атанасов от „Трапезица 1954“ беше най-бърз в неделя, което в крайното класиране му определи втората позиция. Втори през деня и първи в общото класиране е съотборникът му Валентин Шишков. С две трети места и общо трето е Владимир Атанасов. Четвърти завърши Николай Димитров.

С две победи Илиана Илиева логично зае първото място при жените с голям аванс. Втора след едно четвърто и едно трето място се нареди Моника Ламбрева от „Бачо Киро“ (Дряново), а трета е Силвия Шандуркова.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *