6 неща, които привличат щастието в дома

Домът е онова специално място за всеки, което би следвало да ни зарежда с положителна енергия, да ни помага да отморим, да се чувстваме спокойно. Всяко нещо в него е от съществено значение, за привличането и задържането на положителните вибрации. Днес в рубриката ни „За дома“, споделяме с вас 6 неща, които може да добавите към интериора за просперитет.

Рибки в аквариум

Смята се този вид домашни любимци, носят късмет. Според фъншуй, рибите поемат отрицателната енергия в дома, а също така символизират здраве, щастие, изобилие, просперитет и богатство. Златните рибки ще са прекрасно допълнение към дома.

Фигурки на слончета

Слонът символизира късмет, мъдрост, сила. Декорирайки фигурки на слончета в дома си, вие внасяте от неговата положителна вибрация, за повече хармония и мир.

Бамбук на щастието

Красиво и лесно за отглеждане, това растение е подходящо за декорация във всяко помещение. Бамбукът на щастие носи късмет и спокойствие в дома. Тук може да прочетете каква бройка стръкове бамбук да си купите и защо. Освен него, палмите, орхидеите и дървото на парите също са подходящи за привличан на положителни вибрации.

Декорирайте някои камъни

Известни със своите лечебни сили, някои камъни, могат да повишат положителните вибрациите във вашия дом. Такива са карнелиан, апатит, подходящи за кухнята, за да събудят креативността при готвене. Азурит и пирит, насърчават богатството и концентрацията. Селенит, розово кварц, аметист са подходящи за всяко помещение, особено за спалнята, носейки хармония и мир.

Пълни купи с плодове

Винаги имайте в дома си свежи плодове, аранжирани с красива купа. Смята се, че различните плодове носят различно значение във фъншуй. Ябълките са свързани с мир, докато прасковите представляват безсмъртие, девет портокала предотвратяват лошия късмет, а нарът насърчава плодовитостта.

Жълъди

При следващата разходка в парка си съберете няколко жълъда за повече късмет. Според някои вярвания, жълъдите в дома привличат богатството.

Източник: Струма

One thought on “6 неща, които привличат щастието в дома

  • 23.07.2021 в 16:50
    Permalink

    Я имам два тона пернишки Супер винкел.За Перничани щастието е във винкела.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *