Близнаците имат шанс за изява в сферата на изкуствата, Девите да се подготвят за сериозни промени

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

23 ЮЛИ, ПЕТЪК

Луната е в Козирог.

Фаза – пълнолуние.

Цветът е синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са маникюрът, педикюрът, лечението и ваденето на зъби. Позволени са всички други козметични процедури, както и подстригването на косите.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

24 ЮЛИ, СЪБОТА

Луната преминава от Козирог във Водолей.

Фаза – пълнолуние, което настъпва в 04.37 ч.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са масажът на краката и силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците и глезените, дермосоникът, маникюрът, педикюрът, ваденето на зъби. Позволено е лечението на зъби, подстригването на косите. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

25 ЮЛИ, НЕДЕЛЯ

Луната е във Водолей.

Фаза – пълнолуние.

Цветовете – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са дермосоникът, татуирането, ваденето на зъби, подстригването на косите. Позволено е лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

23 юли. Посветете се сутринта на задачи, свързани с вашето семейство. Не се карайте с близките си. Направете необходимите покупки преди работа, а след това се заемете със служебните си задачи. Постепенно възстановете отношенията с деловите си партньори, които съсипахте с необмислените си действия.

24 юли. За пореден път от сутринта в почивния ден сте разочаровани от живота, който живеете, въпреки че никой не ви е виновен за вашия избор и всичко, което е последвало от него. Не се задълбочавайте в неприятностите, тъй като се справяте успешно с трудностите по пътя си. Обсъдете договорите за бъдещо сътрудничество. Помислете си за начините за разрастване на дейността си, ако развивате собствен бизнес.

25 юли. В почивния ден на работното място успехът не е с вас заради липса на яснота какво искате и очаквате от самите себе си. Не уговаряйте срещи и делови разговори, защото общувате с нежелание и рискувате да се провалите. Прегледайте вече договорените условия. Внимателно оформете финансовите документи. Подредете счетоводния си архив, защото може да ви изненада данъчна ревизия.


ТЕЛЕЦ

23 юли. Днес се срещнете с хора, които настояват да се запознаят с вас, ако сте обмислили възможностите за обща работа или за вашия отказ от такава. Ще се обогатите с нови знания, които са ви полезни ще ви донесат успехи. На работното си място бъдете умерени и тактични. Не прекалявайте с претенциите към колегите си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си.

24 юли. Въпреки че денят е почивен, не обещавайте на близките си да се приберете рано от работа, защото ще си създадете неприятности. На работното място не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинните си задачи. По-добре бъдете честни в отношенията си. Обмислете и подгответе за подпис договорите и финансовите документи.

25 юли. Преценете дали промените в този почивен ден са във ваша полза. Неочаквани и некоректни постъпки от страна на колегите ви са причина за усложняване на отношенията ви с тях, но и с вашите началници. По-добре премълчавайте, каквото и да ви говорят, дори и ако нямат право. Не тръгвайте на път.


БЛИЗНАЦИ

23 юли. Сами ще разрешите проблемите, възникващи на пътя ви в този ден. В отношенията с близките ви ще настъпи спокойствие. Използвайте го, за да се отдадете на активна работа. За тези, които творят или се занимават с изкуство, за талантливите, съдбата дава шанс за изява. Трудностите, които ви притесняват на работното място, са преодолими.

24 юли. Пазете се от нечия недобросъвестност, която ще ви изнерви в почивния ден, защото се налага да отхвърляте чужди задължения, които някой е изоставил, и ще блокира за известно време плановете ви. Не се ядосвайте, ако не можете да промените ситуацията. Бъдете сдържани. Можете да пътувате, ако това няма да навреди на работата ви. След работа направете планираните покупки за дома.

25 юли. Избягвайте критиката и анализирайте собственото си поведение, след като от сутринта в почивния ден сте несговорчиви и склонни на инатливо критикарстване. Само по този начин ще си спестите разправиите, породени от нежеланието да признаете грешките, които сте длъжни да поправите. Идеите ви ще срещнат подкрепа, ако ги поднесете тактично за обсъждане и не сте прекалено настойчиви.


РАК

23 юли. Изпълнени сте с надежди и планове, повечето от които са постижими и са достатъчна причина да не се чувствате разколебани. Семейните разправии не трябва да ви притесняват. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Очаква ви успех на работното място, който може да се смени и с разочарование.

24 юли. Внимавайте настроението ви в почивния ден да не стане причина за финансови загуби заради инатливо нежелание да видите дебнещите опасности в договорите, които подписвате. Внимавайте и при работа с режещи инструменти. Пътуване ще ви се отрази добре. Не споделяйте с никого намеренията си. В материално отношение ви очакват успехи. Работата ви спори.

25 юли. Общуването и разговорите с ръководството са затруднени, независимо от вашето желание да ги проведете в почивния ден. Анализирайте и осъзнайте допуснатите грешки – ваши и на колегите ви, и отстранете поне вашите, за да не търпите наказания. Защитете своите интереси без да проявявате агресия. Мнозина от вас ще изпитат недоволство от постигнатото в професионално отношение.


ЛЪВ

23 юли. Сами сте виновни за срива и неуспехите, които са наказанието ви заради нежеланието да чуете мнението на околните. Липсва ви достатъчно самочувствие. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Опитайте се да постигнете добри отношения у дома.

24 юли. Почивният ден позволява да анализирате постигнато в изминалите дни, защото равносметката за месеца ви носи полза. Направете плановете си за следващия месец. Не отказвайте предложенията за помощ, ако се налага да приемете повече задачи. Бъдете разумни, за да се справите с работата си и да не отдалечите успеха от пътя си. Каквото и да се случва, не се гневете.

25 юли. Сутринта в почивния ден ви радват неочаквано високи приходи за отдавна свършена работа, а парите, получени със закъснение, са гаранция за поредния ваш отличен резултат, който е добра оценка за професионалните ви възможности. Прибързаността е забранена. Ако сте припрени, може да съсипете авторитета си. Деловите разговори са успешни.


ДЕВА

23 юли. Общуването с партньорите ви носи радост, която може да бъде помрачена от предстоящи неприятни задължения. Неочаквани постъпки са причина за усложняване на отношенията ви. Не прекалявайте с претенциите към деловите си партньори. Не подписвайте важни финансови и банкови документи.

24 юли. Не вземайте важни решения и не поемайте сериозни делови обещания в почивния ден, особено ако няма как да ги изпълните Ще осъзнаете нови истини, които ще ви обогатят и ще разкрият пред вас неподозирани възможности. Следобед избягвайте деловите срещи и разговори. Може да се провалите заради напрежение в отношенията с колегите ви.

25 юли. При нови запознанства в този почивен ден не пропускайте своя шанс за създаване на полезни делови партньорства. Емоцията ви пречи да възприемете правилно разговорите на работното си място. Във ваша полза е да се приготвите за сериозни промени в личния живот, несвързани с вашата брачна половинка, които може да засегнат и професионалните ви планове.


ВЕЗНИ

23 юли. Откритият разговор с колегите ви ще ви помогне да премахнете напрежението. Предприемете делово пътуване, което ще ви донесе успех и признание, а и ще ви помогне да се отпуснете от напрежението. Следобед не размисляйте дълго дали да промените живота си. Съгласете се на предложенията за бъдещ съвместен бизнес.

24 юли. Очакват ви признание и успех във всички начинания, ако знаете какво искате и сте убедени в своята правота. Стабилизирайте постигнатото до момента и избегнете начинанията. Съхранете добрия тон в деловите и личните си отношения. В почивния ден не ви съветвам да споделяте своите планове, за да не допуснете неприятели да ви блокират.

25 юли. Анализирайте постигнатото. Денят е почивен и е неблагоприятен за командировки и подписване на договори. Плановете ви ще се объркат заради неочаквана неотложна среща с влиятелни хора, но въпреки това успехът е с вас. Не се нагърбвайте със задачи, които трудно ще изпълните, защото не са във вашата компетентност и блокират преките ви задължения.


СКОРПИОН

23 юли. Днес се заемете да обмислите плановете си за нови занимания, ако сте преценили, че са печеливши за вас. Пътуванията са успешни, ако не сте зад волана, за да избегнете проблемите. Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си.

24 юли. Налага се да се справяте с неприятности заради поредните интриги на вашето работно място, за които в почивния ден носите вина и вие. Защитете своите интереси. Мнозина ще почувстват неудовлетворение от себе си. Проверете своята стабилност и премислете отново живота си. Откажете се от реализация на идеите и плановете си, свързани с професионалните ви цели.

25 юли. Избегнете опитите на ваши неприятели да ви отклонят от поетия професионален път въпреки почивния ден. Анализът на поведението на колегите, които ви се противопоставят, но и на вашето собствено, ще ви донесе единствено полза. Възможна е неочаквана и незаслужена агресия на хора от деловото ви обкръжение. Бъдете внимателни на работното си място.


СТРЕЛЕЦ

23 юли. Очакват ви сериозни финансови проблеми. Възможни са финансови загуби и провал на плановете ви за деня, ако не сте достатъчно гъвкави и се съгласявате с всички предложения. Предложенията за привидно полезни промени, които ви обещават нова работа, са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно.

24 юли. Пред вас е почивен ден, в който е по-добре да не мислите за разширяване на дейността си, защото няма да срещнете подкрепа от влиятелни хора. Бъдете внимателни и не се доверявайте на всеки в обидата си. На работното си място се концентрирайте в задълженията си, за да завършите задачите си до края на работния ден.

25 юли. Ако се занимавате с търговия, не се впускайте в активна работа в този почивен ден, за да не се окажете измамени със стоки от партньори или доставчици. Осъзнайте, че ако претърпите загуби, не бива да се надявате на бързо възстановяване, затова се постарайте да ги избегнете. Имате успехи във финансовата област. Пътуванията са успешни, ако сте внимателни зад волана.


КОЗИРОГ

23 юли. Ще се справите и с най-големите си проблеми, ако не сте прибързани. Следобед избягвайте контактите и запознанствата заради напрежение в отношенията с вашите колеги и делови партньори. Желанието ви да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе само вреда.

24 юли. Неприятностите ви ще започнат от сутринта в почивния ден и ще усложнят отношенията с приятелите ви. Емоцията ви пречи да възприемете правилно и с разума си ставащото около вас. Концентрирайте вниманието си на главната си цел или най-важната си задача за деня и не допускайте грешки.

25 юли. Бъдете внимателни в компанията на малко познати хора. Денят е почивен и е неблагоприятен за търговия, командировки и сключване на сделки. На работното място успехът е с вас. Коректността в отношенията с хората ще ви предпази от неприятности и ще ви извоюва тяхното доверие. Не поставяйте началото на нова дейност, ако не сте обмислили всичко в детайли.


ВОДОЛЕЙ

23 юли. Разправии в семейството ще ви развалят настроението. Не правете компромиси със себе си, за да не загубите верни приятели и да не покажете слабост пред вашите колеги, които ви възприемат като борбени и силни личности. Ще си спечелите врагове заради факта, че не са могли да изсмучат още блага от вас, защото ви завиждат за професионалните успехи.

24 юли. Трудно ви е в почивния ден да сте перфектни в отношенията си въпреки добрите намерения, с които сте изпълнени. Не са изключени нови делови предложения. Задачите си ще изпълните перфектно. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задължения. Не избързвайте и не критикувайте.

25 юли. Подгответе се за опит за финансови измами, които може да се окажат фатални за стабилността ви, ако ги допуснете в почивния ден. Не харчете парите си. Не избързвайте и не допускайте агресивни действия, за да докажете правотата си. Сами разрешете най-важните си проблеми, свързани с подписването на договори. Мнозина от вас ще изпитат желание да творят.


РИБИ

23 юли. Денят е изпълнен с планове и нови надежди. Повечето от тях ще станат причина за усложняване отношенията ви с приятели и колеги, които не са съгласни с вашите рисковани намерения. Засиленият стремеж към печалба, който е причината да се заемете със задачи, по право принадлежащи на друг, ще ви спечели враждебно отношение в колегите.

24 юли. Налага се да промените плановете си в почивния ден, защото напрежението около вас ви пречи да постигнете успех. Не вземайте важни решения, ако не успявате да сте задълбочени и разсъдливи. Не бягайте от запознанства. Те могат да ви донесат полза. Възможна е появата на покровители, които ценят постиженията ви и искат да ви помогнат, но не поддавайте, ако имат неизпълними искания в замяна.

25 юли. Въздържайте се от делови контакти в почивния ден, защото сте склонни към разправии. Сами създавате проблемите си. Завършете започнатото, за да избегнете критиката на началниците си. Трудно ви е да овладявате емоцията. Пътуване ви се отразява добре и ви действа разтоварващо, без значение дали е делово, или обвързано с лично посещение.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 23 Юли!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември дава шанс да печелите добре. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, дори и да не ви харесва, защото тя е трамплин към по-добри възможности. Отказът води към безработица и безпаричие през настоящата и през следващите девет години.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 24 Юли!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви потиска с емоции, предимно отрицателни. От вас се иска да приключите всички изостанали задачи и да прекратите отношенията си с хората, които блокират пътя ви. Не търсете компромис.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 25 Юли!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви позволява да поставите успешното начало на нови занимания след емоционалната и завършваща година, но не импулсивно. Идеална е за създаване на семейство и за започване на работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *