Търновка влезе в класацията за най-добри експерти в сферата на човешките ресурси

ТЪРНОВКАТА ПАУЛИНА ПЕТРОВА Е СРЕД ОТЛИЧЕНИТЕ В ПРЕСТИЖНАТА КЛАСАЦИЯ НА CAREER SHOW INDEX – „Топ 100 HR професионалисти в България”. Тя попадна в излъчените победители заради солидни постижения през своя 7-годишен опит в бранша. Нашенката събра 12 500 гласа в онлайн гласуването, изпреварвайки 325 номинирани.

„Поздравяваме Паулина Петрова за приноса в развитието на условията на труд и благоприятната работна среда у нас. Работата ни в проектите на Career Show ни направи свидетели на огромния прогрес в HR индустрията в България. Смело можем да твърдим, че това се дължи на усилията, които HR специалистите ежедневно полагат. Определящата им роля за формирането на сплотени и ангажирани екипи, подпомагане израстването на служителите в компанията и създаване на страхотна работна атмосфера е безспорна. Именно затова искаме да ги поощрим и да покажем, че усилията им са оценени и заслужават признание”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Класацията има за цел на поощри вдъхновяващите примери за висок професионализъм и отдаденост на професията на HR специалистите в България.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *