Установиха четири нерегистрирани возила, управлявани от трима неправоспособни водачи

Четири нерегистрирани возила, три от които управлявани от неправоспособни водачи, установиха служители на Пътна полиция и РУ – Свищов и Павликени. На 21 юли в 02,15 ч. в централната част на Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от неправоспособен 17-годишен от Петко Каравелово. В хода на проверката е установено, че возилото е с белгийски регистрационни табели, издадени за друго превозно средство, и същото не е регистрирано по установения ред.

Същия ден по обяд в Стражица е извършена проверка на четириколесно превозно средство, управлявано от 34-годишен неправоспособен водач от същия град. В хода на проверката е изяснено, че возилото не е регистрирано по установения ред. В следобедните часове в Свищов е извършена проверка на колесен багер без поставени регистрационни табели, управляван от 52-годишен мъж от Видин. В хода на проверката е изяснено, че багерът не е регистриран от съответните органи.

В сряда около 21,30 ч. в Сухиндол е извършена проверка на мотопед без поставена регистрационна табела и управляван от неправоспособен 17-годишен местен жител. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред. По всички случаи са образувани бързи производства в съответните полицейски управления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *