АСТРОХОРОСКОП ЗА 29.07.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 29 ЮЛИ

Луната е в Овен.

Фаза – последна четвърт.

Цветовете са вишневият и червеният.

Минералите са планински кристал и рубин.

Забранени са лифтингът, филърите и ботоксът, епилацията, фотоподмладяването, ваденето и лечението на зъби. Позволени са маникюрът, педикюрът, почистването на вежди, подстригването на косите.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не сменяйте работа

Стабилизирайте постигнатото, ако сте на работното място и при необходимост се срещнете с началниците си, които искат да видят резултатите от поставените задачи. Похвалата им ви радва. Ще направите грешка, ако без да се посъветвате приемете предложение за промяна на работата си. Ще съжалявате още на следващия ден.


ТЕЛЕЦ

Не спорете

На работното място не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинната си работа. Ако искате да наложите мнението си, сторете го без агресия. Не отказвайте помощ. Възможни са конфликти с началниците. Здравият разум ще ви помогне да ги предотвратите. Избягвайте изясняване на отношенията.


БЛИЗНАЦИ

Не давайте назаем

Ще се отдадете на обществен живот, но сте притеснени без да знаете точно за какво. Причина няма, само си наложете такт и търпение и бедете разумни. Може би това, което правите не ви носи очакваното удовлетворение. Не поставяйте началото на нови задачи, ако не сте сигурни в себе си и не давайте пари назаем на хора, които не познавате.


РАК

Преценявайте добре

Ще спечелите добри пари, ако се занимавате с търговия и особено ако имате склад за продажба на едро, но бъдете внимателни. Може да оформите договорите, които искате да подпишете през следващата седмица. Ако не преценявате добре новите си делови познати, ще си причините неприятности, само защото сте проявили доверчивост.


ЛЪВ

Осъзнайте грешките си

Анализирайте разговорите си и осъзнайте грешките си от началото на месеца, защото трябва да ги отстраните своевременно. Обмислете бъдещите си планове без да ги споделяте. Пазете се от импулсивни решения и емоционални реакции. Няма да ви липсват трудности, ако сте на работното си място.


ДЕВА

Не прибързвайте

Не взимайте прибързани и необмислени решения в този ден. Импулсивните постъпки ще отдалечат успешното завършване на задачите ви на работното място. Работете задълбочено, спокойно и уверено. При възможност осъществете отдавна замислено пътуване и го съвместете с друга работа.


ВЕЗНИ

Нови възможности

Ще ви поднесат нова информация, чрез която да откриете нови възможности за професионална изява, но бъдете внимателни да не е подвеждаща. Ако имате възможност, посетете семинар или конференция. Не е изключено да прекратите делови отношения с ваш партньор, с когото работите от години, но той вече е свързан и с вашите конкуренти.


СКОРПИОН

Успешни начинания

Налага се да отстранявате щети, нанесени ви от неприятели. Защитете своите професионални интереси. Нямате причина да сте тактични и компромисни, след като ви вредят. Прибързаните действия при обсъждане на делови проблеми и финансови договори ще ви донесат загуби. Начинанията са успешни.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете търпеливи

Денят е успешен, въпреки че сте напрегнати, ако сте търпеливи и не предизвиквате конфликти с вашите колеги, които умишлено ви пречат да работите спокойно. Не пътувайте. Във ваша полза е да дадете всичко от себе си, за да получите истинското признание, което заслужавате на работното място.


КОЗИРОГ

Имате цел

В този ден се устремете към поставената цел, но се постарайте да не проявявайте излишна амбиция, или поне умело прикривайте от околните това, с което ще ги ядосате. Не е добре да губите своите съюзници. Ще се разкрият нови перспективи за работа, но вие имате вече своята цел, която ще следвате.


ВОДОЛЕЙ

Справяте се

Вашите знания и опит ще ви помогнат при изпълнението на служебните ви задължения, колкото и да са натоварващи. Вашите колеги са против промените, които имате намерение да осъществите, но днес ще се съгласят с вас. Не бързайте да обмисляте създаване на частен бизнес, защото денят не е подходящ за целта.


РИБИ

Не се преуморявайте

Поднесете идеите си на вашите колеги, с които може да се срещнете на делови обяд или вечеря. Въпреки напрежението сте в отлично настроение и се чувствате добре, опознавайки ги в друга светлина. На работното си място бъдете умерено активни и не се преуморявайте, но се справете с неотложните си задачи.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 29 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви дава възможност за пътувания и промени, от които зависи смисленият ви живот в следващите девет години. Не я пропилявайте. Активните ви действия са гаранция за бъдещи успехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *