Месечен хороскоп за юли 2021

Юли разведрява потискащото напрежението от юни и ни радва с възможности за пътувания, промени, дори и за уговаряне на работа зад граница, стига да не е авантюристична мечта, водеща към бъдещи проблеми. Студентите отново ще се насочат към задграничните университети, но Меркурий подпомага желаещите да се завърнат у нас, като им гарантира лесно намиране на работа. Меркурий е планетата на полезния анализ на всичко, което ни се случва, но забранява прекаленото доверяване на казаното, което може да е на светлинни години от истината и да ни носи провали вместо успехи. Отново ще живеем под напрежение заради отказа на правителството да се противопостави на опитите да се организират протести, насаждащи омраза и лъжи сред хората, на които все им е трудно да различат истина от неистина, като прикриват неумението си с емоционални пристрастия. От нас зависи да не сме гневни там, където няма причина за агресия или мъст, която ни вреди и товари кармата ни, включително със здравословни проблеми. Хора, мислете за здравето и живота си, не мразете! Мнозина ще се подведат от „достоверна“, но всъщност лъжовна информация. Внимавайте, проверявайте, а не се доверявайте сляпо, за да не страдате. Необвързаните са орисани да срещнат половинката си зад граница, но дали ще успеят, зависи от тях. Не премахнат ли сами страховете си от среща, привличане и обвързване, само защото са си патили, ще превърнат новото партньорство в агонизираща връзка заради създадената от тях негативна мисъл–форма, изтъкана от подозрения, които са само в техните фантазии. Броженията в политически план са постоянни, като войната ще е както между хората с различни пристрастия, така и между поколенията, които, омаяни от удобни „пророчества“ и прозрения на партийни политолози, ще замечтаят отново за „доброто“ на лелеяното минало, но с удобна забрава за неговото зло.


 

ОВЕН

Юли

През юли сте орисани с лекота да градите материална стабилност, затова не правете ненужни разходи и не инвестирайте в нови проекти, особено ако не са свързани с ваша фирмена дейност. Ваши роднини се нуждаят от помощта ви. Не я отказвайте, но бъдете умерено щедри, ако ви молят за заем, защото е добре само да трупате. Поискайте си отдавна дадени заеми, които не ви връщат. Бъдете крайни, а не добронамерени, ако пак ви дадат отказ, защото рискувате да патите до средата на следващата година. Променливи сте в чувствата си. Бъдете верни на интимната си половинка и отговорни в личните отношения, а брака по сметка избегнете, ако не сте създали семейство. Не само няма да сте щастливи, а и трудно ще се освободите от този тегобен брак, ако сте се съгласили заради съжаление към нечия самота – грешка, типична за вас.


ТЕЛЕЦ

Юли

Прекалената ви чувствителност и нетърпимост към критика са факторите, които ще блокират работата ви, ако през юли не овладеете бликащата на фонтани ваша емоция. Мислите бързо и оценявате правилно ставащото в реално време, заради което сте уважавани и ценени, но през този месец може да съсипете важни за вас отношения, ако не контролирате думите, които изричате. Обогатете се с нови знания, за да не се окажете неподготвени в разговор или спор, където се налага да отстоявате позициите си и да защитите знанията и уменията си. Бъдете концентрирани в това, което правите, като загърбите начинанията и се отдадете само на рутината. Завършете изостаналите си задачи, ако не сте го сторили през първата половина на миналия месец. Прекратете отношенията си с деловите партньори, които са ви предали, особено свързаните с професионалните ви цели, защото ако не го сторите, вие сте потърпевши от последиците през цялата година. Не създавайте проблеми в дома си и не бъдете агресивни само защото нещо не е станало според очакванията ви.


БЛИЗНАЦИ

Юли

Въпреки добрия за разговори и създаване на нови отношения месец юли, е във ваша власт да си наложите търпение, умереност и да забравите прибързаните действия. Типично за вашия въздушен темперамент се изявявате като променливи, неспокойни и спонтанни в действията си, но нека ви води разумът, а не чувствата. Тревожността и преумората вредят на здравето ви. Много пътувате, търсите, откривате преценявате и решавате да смените работното си място. През целия месец за вас е важно да имате добри приходи. Внимавайте и не се впускайте в рисковани начинания, обещаващи лесни пари. Анализирайте предложенията, но предпочитайте тези, които не крият риск. Не бива да харчите без причина, особено през втората половина на месеца. Преценявайте с ра­зума си хората, които допускате до себе си, за да избегнете разочарованията.


РАК

Юли

Не бъдете инатливи, ако се налага да отделите време за делови и роднински срещи, вместо да се криете, уж за да се вглъбите в работата си. Волеви хора сте и знаете как с такт, търпение и упорство да преследвате и постигате целите въпреки безкрайната ви чувствителност. Често ще ви липсва достатъчно познание в някоя област, но въпреки това сте склонни да се хвалите без мярка и без покритие. Ако сами се изложите пред някого, не бива да сте арогантни и агресивни, готови на скандал, за да наложите вижданията си. Научете се да се владеете, защото за да бъдете водачи, е важно да умеете и да отстъпвате. Пазете се от неподходящи познанства в личния живот заради аспекти на планетите, които не позволяват да ги прекратите бързо. Можете да създадете семейство, ако и Съдбовната ви забрана за брак вече е отпаднала.


ЛЪВ

Юли

През юли се стремите към удобствата и предпочитате да живеете с лекота, без да се натоварвате. Създайте нови отношения, както делови, така и лични и не забравяйте, че месецът чисти кармичните дългове, ако вие имате желание за компромис и осъзнаване на вашите грешки. Бъдете умерени, тактични, готови да изслушвате мнението на околните, особено на хората от вашето най-близко обкръжение. Сега е моментът да изясните възникналите недоразумения и да ги изчистите, но това е възможно и ако вие самите си отговорите какво е редно да промените в поведението си. Често дори и вашият стремеж да блестите може да обиди и колегите ви, и вашите близки. Нека знанията и уменията ви говорят вместо вас, за да бъдете оценени така, както заслужавате.


ДЕВА

Юли

Юли ви орисва на запознанства, но и на невъзможност да ги пресявате и да отделите най-подходящите. Няма да липсват както интересни хора, така и много досадни, защото са решили, че са най-компетентни във всички сфери на живота и се опитат да ви наложат вижданията си. Пазете се от залитане и членство в секти, за да не се окажете в пълно противоречие с житейските си цели и с възпитанието си, обсебени от илюзорни и нереални обещания за величие. Хлътнете ли в секта, отдалечаваща ви от хората, на които държите, ще загубите реална представа за действителността, въпреки че няма да го разберете. Обратният път е невъзможен. В личните отношения бъдете честни и не допускайте разправии по ваша вина, за да прикриете ваши грешки с надеждата, че нападението е най-добрата защита. Гневът без причина ви печели неприятели, а ако сте прекалено любезни, сервилното поведение също не ви носи полза, особено при несемейните, които търсят своята половинка.


ВЕЗНИ

Юли

През юли трудностите, въпреки че ви изнервят, не са пречка да се справите със задълженията си. Просто не приемайте нови задачи, а приключете вече започнатите. Положете началото на планирани начинания, които чакат само изпълнение. Не е изключено да срещате и нарочни препятствия, ако сте ядосали някого, повишили са ви или сте заели служебна позиция, за която някой друг си е точил ноктите. Не рискувайте с пътувания на големи разстояния, защото са възможни проблеми с пътната полиция и глоби заради моментната ви избухливост. Не се раздавайте на хора, които не го заслужават. Убедени сте, че с вашето отношение и загриженост печелите уважение към вас, а всъщност след време осъзнавате, че безвъзвратно сте пропуснали ценни дни за себе си. Месецът ви създава проблеми и в личните отношения.


СКОРПИОН

Юли

През юли промените са чести, но вие ги приемате с удоволствие, ако са ви полезни. Пътувания зад граница няма да ви липсват. Преди да тръгнете, подгответе внимателно документите си, ако се гласите да подписвате договори, за да не ви изненадат проблеми, които не сте очаквали, свързани предимно с чуждото законодателство. Не се изкушавайте от високите скорости извън България, за да не се налага да плащате солени глоби или дори да ви свалят номерата на автомобила. Не проявявайте щедрост към ваши колеги, ако пътувате заедно. Не им плащайте обедите и вечерите, за да не събудите завистта им, която ще ви вреди през следващите месеци, въпреки че имат достатъчно налични средства, за да си покриват разходите. А и с нищо не са заслужили грижата ви. Намерете време за почивка със семейството си, заведете децата си и половинката си на море или планина, ако няма как да пътуват с вас в чужбина.


СТРЕЛЕЦ

Юли

През юли сте стабилни и имате възможност да възстановите хармонията в отношенията си с околните както на работното място, така и в дома си. Начинанията са нежелателни, но ако са неотложни, спазете вашия номерологичен хороскоп за месеца. Не бива да проявявате щедрост към вашите роднини, които имат една-единствена цел – да ви използват за заеми. Работите усърдно, цените труда и полученото чрез него. Не е изключение в средата и края на месеца напрежението в професионален план да доведе до затруднения и свръхпреумора. Ако не съхраните себе си, може да минат месеци за възстановяване, но когато преодолеете кризата, постигате желания успех. Гоните целта си докрай, но дали ще успеете, или ще се провалите, зависи от вас самите. Месецът е идеален за създаване на семейство, ако имате подходящ партньор до себе си и Съдбовната ви забрана за брак е отпаднала.


КОЗИРОГ

Юли

През юли е във ваша власт да предприемете промени на вашето работно място. В професионален план бъдете предпазливи, за да не се окажете впримчени в делови отношения и нови проекти, които изобщо не сте планирали, но въпреки че нямате намерение да инвестирате в тях, сте длъжни да го направите. Трудно можете да се откажете, ако разпореждането е от високо ниво на управление. Пътуванията са ползотворни, особено задграничните. Не ги отказвайте, ако ви ги предложат или заминете на екскурзия със семейството си на почивка в чужбина. За тях емоциите ще са приятно изживяване. Не е изключено да изживеете и промени в личен план, но семейните рискуват да предизвикат развода си. Тези от вас, които не са семейни, да не седят у дома, а да излизат, да се срещат с хора, да пътуват, да не бягат от нови познанства, защото не се знае къде чака късметът. Орисани са на среща именно по време на командировка или частно пътуване.


ВОДОЛЕЙ

Юли

Юли ви налага стабилизация, шанс да възстановите хармонията в отношенията си, да тръгнете уверени в нова посока, но с подкрепата на вашите близки, колеги и приятели. Бъдете внимателни, когато помагате на вашите колеги, не го правете, ако имате ваши спешни задачи, защото сред тях има лицемери, които искат да ви навредят, но играят успешно ролята на верни приятели. По-добре е да изкорените това зло още в зародиш, за да сте спокойни и да работите в полза на себе си, вместо да затъвате в депресиращи ви неприятности. Със сигурност няма да ви е трудно да разпознаете лицемерите, за да си спестите ядовете както с вашите началници, така и с вашите близки, които рано или късно ще бъдат засегнати от интригите по ваш адрес, а отношенията ви ще страдат.


РИБИ

Юли

През юли имате възможност да анализирате живота си и да коригирате грешките си от изминалите месеци. Бъдете честни пред себе си, пред вашите колеги и делови партньори, за да не се окаже, че вашият управител Нептун не е успял да ви предпази от негативната карма, която инатливо сте сътворили. От вас зависи дали ще успеете да наложите идеите си, или ще се подадете на илюзиите и фантазиите си. Не насилвайте събитията, за да не се окаже, че сте си заслужили вместо успехи – наказания заради отказа ви да осъзнаете причините за проблемите в личния и професионалния ви живот, предизвикани от ваши пропуски. Колкото повече бягате от отговорност, толкова повече нападки от околните ще си заслужите, но вината си е във вас. В личните ви отношения също са възможни проблеми, защото трудно приемате мнението на брачната си половинка и не се съгласявате да промените нещо в дома си или отношението си към децата и родителите, но така рискувате да се разделите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.