Горещи новиниНовиниПолитика

Горнооряховчанин е кандидатът за премиер на “Има такъв народ”

44-годишният доктор по философия на правото, политиката и икономиката Пламен Николов от Горна Оряховица е номинацията за министър-председател на ПП “Има такъв народ”. Този следобед той прие проучвателния мандат от президента Румен Радев.

„За мен е чест и отговорност да получа този мандат. Ще направя всичко възможно всичко да бъде по установените закони”, заяви Николов, след като получи папката.

Излъченият за премиер е родом от железничарския град, но на последните избори е избран за народен представител от МИР Шумен.

Той е предприемач, а в официалната визитка, която е поместена за него в страница на ПП “Има такъв народ” е вписано, че: “отговаря за цялостното бизнес представяне на компания в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността. Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети”.

Кандидат-премиерът владее три езика – английски, руски и немски.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *