АСТРОХОРОСКОП ЗА 04.08.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 4 АВГУСТ

Луната преминава от Близнаци в Рак.

Фаза – последна четвърт.

Цветът е зелен.

Минералът – яспис.

Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, терапията против бръчки с лифтинг ефект и стягане, подстригването на косите. Позволени са парната баня, пилингът, лечението и ваденето на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, а след това – на стомаха, жлъчката, подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи.


ОВЕН

Промени

Очакват ви изненадващи промени. Имате възможност да разгърнете сериозна работа в съдружие с нови делови партньори. Покажете на какво сте способни. Не избързвайте. Плановете ви могат да се реализират, ако сте готови за сериозна работа. Не се колебайте да въведете ред на работното си място.


ТЕЛЕЦ

Не бързайте

Заради прибързаност рискувате да си създадете проблеми, от които трудно ще се измъкнете. Работете спокойно и ще се справите с всичките си задължения. Днес се подчинете и се примирете със съдбовните изисквания. Не е възможно да завършите задачите си по-бързо от отреденото време.


БЛИЗНАЦИ

Не се натоварвайте

Отложете важните си срещи и не се натоварвайте с непосилна работа. Ще се наложи да оцените правилно ставащото на работното място. Ключът към успеха е вашата добросъвестност. Пазете се от начинания и работа с други хора. Внимавайте при провеждане на делови разговори.


РАК

Не се гневете

Губите типичната си самоувереност заради погрешни изводи, които дават резултати във ваша вреда. Не изливайте гнева на колегите си. Общуването с делови партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние и да положите основите за бъдещите си успехи.


ЛЪВ

Не се налагайте

Промените изобщо няма да ви харесат, защото отказвате да се примирите с поднесеното ви от съдбата. Приемете, че няма как да промените ставащото в своя полза. Няма да постигнете нищо, ако сте агресивни и налагате мнението си с инат, граничещ с готовност за физическо насилие. Не рискувайте.


ДЕВА

Много работа

В този ден се настройте за много работа, чрез която ще впечатлите както началниците си, така и всички, които до този момент сякаш пренебрегваха възможностите ви. По-добре ще бъде и за вас, и за хората от професионалното ви обкръжение, ако сте естествени. Не инвестирайте, ако не сте обмислили добре целите си.


ВЕЗНИ

Признайте грешките си

Отложете планираните задачи. Проявата на егоизъм и нетърпимостта ви към идеи, с които не сте съгласни, ще усложнят отношенията с колегите ви още преди обяд. Грешките на работното място със сигурност ще доведат до разочарование. Не се колебайте да ги признаете.


СКОРПИОН

Приемете работа

Не се заемайте с мечтаните нови задачи, за да избегнете проблемите. Трудностите на работното ви място са породени от забравени грешки. Ще се справите, ако сте търпеливи. В материално отношение успехът е с вас. Не отказвайте допълнителна работа, особено ако можете да я завършите в рамките на този ден.


СТРЕЛЕЦ

Въздържайте се

Предпазвайте се от кражба на документи и финансови загуби. Ако сте изнервени, трудно ще сдържате агресията си към хората около вас, които се опитват да ви ядосват. Бъдете въздържани. Не е изключено да ви замесят в интриги, които ще сринат авторитета ви. Не се колебайте да бъдете безкомпромисни.


КОЗИРОГ

Обмисляйте

Разговорите ви преди обед са свързани с възможности за по-голяма печалба. Търсите упорито нови източници за доходи, но бъдете внимателни, ако решите да се възползвате от тях. Не давайте заеми, ако нямате финансова стабилност. Ще разрешите проблемите, ако действате обмислено и предпазливо.


ВОДОЛЕЙ

Не се доверявайте

В този ден се налага да разрешавате неочаквано възникнали финансови проблеми, за които не е възможно да говорите със служители от институциите. Съдбата ви поднася изпитания, за да заслужите подкрепата й. Неправилни съвети оказват влияние върху деловите срещи и разговори, ако се доверите на всичко прибързано и необмислено.


РИБИ

Бъдете уверени

Всичко ви се удава с лекота. Финансовите проблеми, породени от пословичната ви щедрост, отиват на втори план. На делова среща ще ви предложат нови възможности за професионална изява. Добре обмислете действията си. Бъдете уверени в себе си, за да постигнете целта си. Не инвестирайте.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 4 АВГУСТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с възможности за увеличени приходи. Не отказвайте предложения за работа, колкото и незначителна да е тя, за да не ви върви на откази в следващите девет години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *