АСТРОХОРОСКОП ЗА 05.08.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 5 АВГУСТ

Луната е в Рак.

Фаза – последна четвърт.

Цветовете са вишневият и червеният.

Минералите – планински кристал и рубин.

Забранени са масажът на бедрата, процедурите за отстраняване на мастит след раждане. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект и стягане, пилингът, лечението и ваденето на зъби.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Имате успех

Настроени сте на различна вълна, която не е работна, но въпреки това запазете спокойствие, независимо от трудностите, които ще се изпречат пред вас по пътя към заслужения успех. Очаква ви благоприятно разрешаване на делови въпроси, по които се бяхте отказали да работите, но ще постигнете целта си.


ТЕЛЕЦ

Не се доверявайте

Предстоят ви неотложни делови срещи, които не бива да отменяте, защото може да не успеете отново да ги договорите. Не бъдете прекалено доверчиви, ако веднага започнат да ви омайват с предложение за инвестиции. Няма да е във ваша полза. Препятствията са преодолими благодарение на вашата упоритост и настойчивост.


БЛИЗНАЦИ

Без агресия

От сутринта плановете ви на работното място се развиват в неочаквана посока, която може да ви донесе разочарования. Ако сте предпазливи, ще избегнете финансовите загуби. Ако сте на работното си място, ще получите заслужено признание. Не налагайте волята си с инат и агресия.


РАК

Проведете срещи

Уговорете деловите срещи, които пропуснахте. Положителните промени са възможни, ако анализирате действията си и сте внимателни в думите си. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Имате възможност да завършите бързо новите си задачи, които ще ви донесат успех и признание.


ЛЪВ

Не прекалявайте

Стабилизирайте постигнатото до момента, ако искате да си спестите неочаквани проблеми още сутринта. От вас зависи да сте задълбочени и отговорни на работното място. Не бива да сте прибързани и да прекалявате с претенциите си, само защото на пътя ви са се появили трудности, които променят плановете ви.


ДЕВА

Преценявайте

Отдайте се на работа сутринта, а вечерта анализирайте запознанствата си и преценете спокойно новите си познати. Не бързайте да се възхищавате на професионалните им умения, защото може да се окажат само фасада. Избягвайте съмнителни предложения, които обещават лесни приходи.


ВЕЗНИ

Не бъдете импулсивни

Импулсивността ви днес може да ви подведе, ако не си наложите спокойствие, особено на работното място. Допускате грешки, които са причина за неправилна преценка, заради която рискувате да вземете неправилно решение. Денят обещава материални успехи, но ви съветвам да не уговаряте сключването на финансови сделки.


СКОРПИОН

Творчески успехи

Готови сте да разкриете неподозирани заложби, въпреки че денят ви е изпълнен със срещи. Успешни са изявите на занимаващите се с изкуство и с научни изследвания. Влиятелни познати ще ви помогнат да изградите стабилна основа на бъдещите си успехи. Промените са във ваша полза.


СТРЕЛЕЦ

Анализирайте

В състояние сте да вземете решение да смените изцяло работата си, но не ви съветвам да го правите, ако причината е във властващата емоция в този ден, за която не съществуват обективни причини. Ще допуснете грешка. Анализирайте внимателно действията си.


КОЗИРОГ

Не ви се работи

Може да ви поканят на делова среща с влиятелни хора, която е добре да приемете. На работното място сте дейни, но и разсеяни. Не ви се занимава с рутинни делови задължения. Въпреки нежеланието ви да работите, трябва да се справите с планираното, за да не си създадете трудности през следващите дни.


ВОДОЛЕЙ

Приемете работа

В личните ви отношения се налагат промени. Напрежението на работното ви място може да се засили заради неприятна новина, която не е необратима, не ви засяга директно, но ви е ядосала. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, което в следващите дни ще ви донесе добра печалба.


РИБИ

Не се карайте

Проявете сдържаност, защото денят е изпълнен с положителни емоции, но няма да липсват и неприятни моменти, които трудно ще избегнете. Не се противопоставяйте, за да постигнете замисленото. Не се карайте с хората от обкръжението си. Не експериментирайте с нововъведения на работното си място.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 5 АВГУСТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална и завършваща. Изисква да приключите с всички влачени с години проблемни отношения. Не търсете компромис, защото е във ваша вреда. Не отлагайте неприятния разговор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.