Община Свищов, Дирекция „Социално подпомагане“ и Дирекция „Бюро по труда“ организират съвместна приемна в Свищов

Община Свищов, Дирекция „Социално подпомагане“ и Дирекция „Бюро по труда“ организират съвместна приемна за гражданите на 13 август 2021 г. /петък/ от 10:00 часа в Зала 1 на  Община Свищов.

Съвместната приемна е инициирана от заместник-кмета на община Свищов д-р Анелия Димитрова с цел комплексно информиране, консултиране и разясняване на гражданите относно възможностите за социално подпомагане, ползване на социални услуги и услуги по заетостта. Експерти от трите институции ще бъдат на разположение и ще окажат  съдействие на всички, които посетят приемната. Инициативата цели улеснение на гражданите на нашата община, които ще могат да получат необходимата информация и формуляри на документи  на едно място.

Партньорството между Община Свищов, Дирекция „Социално подпомагане“ и Дирекция „Бюро по труда“ се е доказало като ефективно и устойчиво през годините, като тази форма на взаимодействие в услуга на населението ще продължи и занапред.

За посещение на приемната не е необходимо предварително записване. Допълнителна информация може да се получи на тел.: 0631/ 6 02 85, Общинска служба „Социални дейности“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *