Вторият отбор на „Етър ВТ“ е сред най-младите в Северозападната Трета лига

Дублиращият отбор на „Етър ВТ” е сред най-младите в Северозападната Трета лига. 17,5 години е средната възраст на футболистите, селектирани от Николай Катъров, заменил на поста Марин Стефанов, който вече е асистент на Веселин Великов в представителния тим на „виолетовите“.  36-годишният наставник включи състезатели от наборите 2003 г. и 2004 г. За отбелязване е обаче, че едва осем от тийнейджърите са с ръст под 180 сантиметра.

Вратари са Ангел Мартинов и Пресиян Петков; защитници – Ивалин Петков, Иво Ганев, Борис Генчев, Ерик Костов, Димитър Колимечков, Ивелин Иванов, Север Алиев; полузащитници – Калоян Митев, Светломир Събев, Денислав Георгиев, Исмаил Ибрямов, Траян Димитров, Кристиян Димитров; нападатели – Калоян Ненчев, Христо Марков, Мартин Ангелов, Златин Боянов, Александър Гугучков.

В първия кръг от Северозападната Трета лига дублиращият отбор на „Етър ВТ” по програма почиваше. Стартът му за новия сезон е този уикенд, когато посреща новака в групата „Ювентус” (Малчика). Съперникът, който бе вкаран в последния момент в групата на мястото на отказалия се „Първа атомна” (Козлодуй), загуби в първия кръг с 0:5 от горнооряховския „Локомотив”. По програма срещата трябваше да се играе в събота, 14 август, от 18:00 ч., но тъй като същата вечер представителният отбор на „Етър ВТ” посреща „Янтра” (Габрово), мачът ще е с по-ранен от предвидения час на терена „Трифон Иванов”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.