АСТРОХОРОСКОП ЗА 17.08.2021

17 АВГУСТ – ВТОРНИК

Луната е в Стрелец.

Фаза – първа четвърт.

Цветът е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са татуирането,  полагането на постоянен грим, приемът на алкохол, ваденето на зъби. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект, маникюрът, педикюрът, лечението на зъби.

Забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.


ОВЕН

Работете в екип

В този ден сте устремени към материални успехи, но нека устремът ви е премерен заради годината на Уран, която наказва некоректните действия. Не прекалявайте с настояването да се заемете сами със задачите, които трябва да бъдат разпределени между колегите ви. Пътувайте само за желана и значима за вас делова среща.


ТЕЛЕЦ

Обсъждате проекти

Ако сте си взели отпуск, не е изключено да ви повикат спешно на вашето работно място, за да обсъдите важни точки по новите проекти на ваш колега. Ако срещнете трудности и по-бавно се справите със задачите си, приемете, че така се предпазвате от грешки и от рисковани начинания.


БЛИЗНАЦИ

Приятна новина

Бъдете добронамерени на работното място и не спорете с колегите си. Ако някой ви е засегнал, не се ядосвайте, а си помислете дали причината не е във ваши действия. Погрижете се за обогатяване с нови знания. Следобед очаквайте новина, свързана с работата ви, която ще ви изненада приятно.


РАК

Делови запознанства

Наложете си да изтърпите критиката на вашия началник. Приемете забележките му, без да се противопоставяте. Не се изненадвайте, ако ваш влиятелен познат точно в този ден реши да ви занимава с финансовите си планове. Денят е благоприятен за делови запознанства.


ЛЪВ

Избягвайте конфликти

Неочаквано и за вас, ще ви направят интересно делово предложение, което не бива да приемате, преди да сте го споделили с вашите началници. Избягвайте конфликтите. Вместо да си създавате проблеми на работното място, премълчавайте и се заемете със задачите си.


ДЕВА

Професионални промени

Прибързаността е във ваша вреда. Важна среща, насрочена за днес, ви подтиква към промени в професионално отношение. Не се колебайте да ги осъществите. На работното място ще се справите със задачите и с трудностите без намесата на колегите.


ВЕЗНИ

Откажете предложенията

Не се захващайте с рисковани занимания, дори и да са примамливи. Откажете предложенията да се включите в съдружие или съвместен бизнес. Неочаквани проблеми ще попречат да подготвите за подпис документите за сделка на недвижим имот заради пречки от страна на ваши конкуренти.


СКОРПИОН

Успешни срещи

Постарайте се да докажете на колегите си, че сте готови да им помогнете въпреки несъгласието ви с тяхното мнение. Не позволявайте да се разгорят нови конфликти, въпреки че сте в правото си. Ако се налага да започнете ремонт у дома, направете крачката днес. Деловите ви срещи са успешни.


СТРЕЛЕЦ

Подредете документите си

Използвайте деня, за да подредите документите си и да се справите с хаоса, който сте създали заради липса на време. Подарете вещите, които няма да използвате. В този ден бизнесмените не бива да договарят участие в нови проекти и обвързване в съдружие, за да не се провалят.


КОЗИРОГ

Нови идеи

През целия ден се справяте бързо и без затруднение с всичките си задачи. Появата на неочаквани трудности е възможна, ако замислените нови задачи са свързани с непредвиден риск. На работното място помислите за новите си идеи и направете малка крачка към тяхната реализация, ако сте сигурни, че няма да претърпите финансови загуби.


ВОДОЛЕЙ

Преценявайте ситуациите

Поривът ви към успех е резултатен, но днес ще събуди завист на работното ви място. Не е изключено да си създадете проблеми с колегите и вашите началници. Внимавайте и преценете добре вашите нови познати, ако имате намерение да ги привлечете в съвместни делови проекти.


РИБИ

Премерете риска

Предпазвайте се от рисковани действия, създаващи ви недоразумения, които ще предизвикате сами. Премълчавайте, дори и когато сте прави, защото спорът няма да приключи във ваша полза. На вашето работно място приключете със започнатите задачи, без да изразявате недоволството си. Бъдете отговорни към задълженията си.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 17 август!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви тласка към срещи, разговори, познанства. Не бързайте да се доверявате само защото някой ви се е сторил симпатичен, за да не се окажете употребени и изоставени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.