АСТРОХОРОСКОП ЗА 18.08.2021

18 АВГУСТ – СРЯДА

Луната преминава от Стрелец в Козирог.

Фаза – първа четвърт.

Цветът е зелен.

Минералът – яспис.

Забранени са полагането на постоянен грим, масажът на краката и стъпалата, татуирането, педикюрът, лечението и ваденето на зъби. Позволени са фотоподмладяването, боядисването на косите, студеното къдрене, подстригването на косите. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Досадни разговори

На работното място са възможни проблеми заради трудности, породени от желанието ви да спечелите повече. Не спорете инатливо с тях, за да не си развалите отношенията. Ще се наложи да провеждате продължителни и досадни телефонни разговори с вашите делови партньори, но няма как да ги откажете.


ТЕЛЕЦ

Притеснени и напрегнати

Напрегнати сте без причина, притеснени от скорошни ваши необмислени действия. В същото време ще осъзнаете, че сте вложили парите си разумно в предложената ви инвестиция и нямате повод за безпокойство. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и сте ги обмислили предварително.


БЛИЗНАЦИ

Нов проект

Днес сте задължени да създадете ваша лична работна група и да поставите началото на новия си проект. От вас зависи да подберете правилно вашия екип. Ако имате намерение да направите промяна във вашата фирма, не провеждайте разговорите, защото не сте се подготвили добре.


РАК

Бъдете нащрек

Не са изключени срещи и разговори, които целят да ви провалят на работното си място. Не споделяйте плановете си. Ако се занимавате с бизнес, няма да липсват измами и разочарования заради опити да попречат на успехите ви, но ще избегнете всичко това, ако се отнасяте сериозно към служебните си задължения.


ЛЪВ

Натоварен ден

Проведете планираните делови разговори и насрочените срещи с хора, които търсят помощта ви. Следобед имате възможност да проведете срещи с вашите колеги. Претоварени сте с работа, която се налага да вземете за довършване в дома си заради очакваните финансови успехи.


ДЕВА

Добри резултати

Впечатляващо активни сте на работното си място. Всички задачи, които сте планирали, ще ви донесат положителни резултати. Пътуванията ви носят очаквания успех. Имате възможност да увеличите приходите си и да дадете насоки за правилни действия на вашите нови колеги или стажанти във вашата фирма.


ВЕЗНИ

Печелите съмишленици

Очакват ви промени, от които е добре да се възползвате, особено от деловите. Разкрийте неподозирани възможности на работното си място и ще спечелите нови привърженици на вашите проекти. Трудностите са преодолими, стига да не се притесните. В състояние сте да се изправите срещу конкурентите си, но е по-добре да отложите този момент за следващата седмица.


СКОРПИОН

Изправени пред трудности

Трудностите възникват заради вас, но са повлияни и от странични фактори, появили се в живота ви неочаквано. Подвластни сте на желанието да подобрите финансовото си състояние, но днес това няма да е лесно. Не давайте обещания, че ще строите нов дом или ще се включите в строеж на ваш офис, за да не се окажете измамени от хората, които предлагат уж изгодната оферта.


СТРЕЛЕЦ

Пазете се от грешки

Бъдете умерени в действията си на работното място. Промените ще ви изненадат още преди обед. Не сте подготвени за тях. Предпазвайте се от грешки. Обмислете бъдещите си планове. Време е да започнете разговори за осъществяване на проекти, чието начало ще поставите в края на месеца.


КОЗИРОГ

Помогнете на колегите

Стабилизирайте постигнатото на работното място и не правете опити да започвате новите задачи. Помогнете на колегите си да завършат в срок работата си. Не е възможно да направите скок към нов професионален връх. Приемайте смело всички предизвикателства, които ви поднася този ден.


ВОДОЛЕЙ

Приключвате проект

Бъдете коректни, честни и отговорни в отношенията си към хората от вашето обкръжение. Ако се налага да сте на работното си място, ще се справите изцяло със започнат проект, от който зависи бъдещият ви успех. Разчитайте преди всичко на вашите знания. Не прекалявайте с хвалбите, защото ще пропилеете шанса да промените живота си заради намесата на ваши неприятели.


РИБИ

Непланирана команадировка

Може да се наложи да работите до обед, а след това, за ваша неприятна изненада, да ви изпратят в командировка, която не сте планирали. Не бива да се притеснявате от този факт. Завършете задачите си, доколкото ви е възможно. Много внимателно се отнасяйте към своите служебни задължения. Не разчитайте на помощ от колегите си.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 18 август!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна, изпълнена с препятствия и проблеми. Не търсете помощ, ще ви бъде отказана. Начинанията са забранени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *