Димо Атанасов и Десислав Пенев се присъединиха към „железничарите“, фенклубът организира екскурзия до Севлиево

Опитният халф Димо Атанасов и младият централен защитник Десислав Пенев се присъединиха към горнооряховския „Локомотив“. 35-годишният Атанасов бе при „железничарите“ през пролетния полусезон във Втора лига, след което пропусна лятната подготовка, но от две седмица тренира с отбора и се очаква да бъде сериозно попълнение предвид опита си.

Десислав Пенев е юноша на „Етър ВТ“, който миналия сезон игра при Марин Стефанов в дублиращия тим на „виолетовите“ в Северозападната Трета лига. След като не бе картотекиран в първия състав на великотърновци, той се присъедини към ФК „Севлиево“, но в крайна сметка е решил да продължи кариерата си в Локомотив“.

Междувременно от фенклуб „Локомотив” обявиха, че организират транспорт за привържениците до Севлиево за мача от Трета лига с местния отбор. Всеки, който иска да подкрепи „черно-белите”, може да заяви присъствие във фенмагазина на клуба, във фенските групи или да се свърже с председателя на фенклуба Радослав Енчев.

Мачът е в събота 18:00 часа. Организираният превоз ще потегли в 16:00 часа от паркинга пред съда в Горна Оряховица, а цената ще е около 6 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.