Хороскоп

Лъвове, начинанията ви ще бъдат успешни, Риби, не изневерявайте на принципите си

20 АВГУСТ – ПЕТЪК

Луната преминава от Козирог във Водолей.

Фаза – пълнолуние.

Цветът е синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са дермосоникът, татуирането, масажът на краката и стъпалата, началото на диета,  лечението и ваденето на зъби.   Позволени са боядисването на косите, терапиите за лице. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

21 АВГУСТ – СЪБОТА

Луната е във Водолей.

Фаза – пълнолуние.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците, стъпалата, дермосоникът,  лечението и ваденето на зъби, началото на диета. Позволено е подстригването на косите. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

22 АВГУСТ – НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Водолей в Риби. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 14.02 ч.

Цветовете са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са лечението и ваденето на зъби,   началото на диета, подстригване на косите, приемът на алкохол заради опасност от алергии. Позволени са терапиите на лицето. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, а след този час на стъпалата, лимфната система и за премахване на кисти, ако не са животоспасяващи.


ОВЕН

20 август. Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни при подготовката за подписване на договори. Не инвестирайте прибързано само защото са ви подмамили с големи обещания. Реализирайте предварително обмислените идеи. Не забравяйте да благодарите на хората, които ви помагат.

21 август. Не провеждайте предварителни разговори за разширяване на бизнеса или за смяна на работното си място, защото в почивния ден няма да получите подкрепа. Бъдете предпазливи при запознанства. Смелостта ви и търпението са единствените, които ще подпомогнат реализацията на плановете ви.

22 август. Днес, въпреки че денят е почивен, сте притеснени от неочаквани трудности, причинени от делови партньори, с които сте уговорили среща. Очакват ви неприятни разговори, които ще приключат преди обед. Въпреки трудностите се заемете със задачите си, които трябва да завършите на работното място.


ТЕЛЕЦ

20 август. Не харчете парите си и не се занимавайте с търговия заради желанието да блеснете пред новите си познати и да докажете, че сте търговци от класа. Ще загубите. Днес се пазете от прекалено вживяване в емоциите на хората около вас, защото си вредите. Не проявявайте излишно съчувствие и не правете непоискано добро.

21 август. Имате възможност в почивния ден да се справите със задачите си въпреки трудностите на работното място, които са преодолими, но досадни и изнервящи. Щастието е кацнало на рамото ви. Обмислете идеята си за нова работа и да привлечете нови делови партньори. От вас зависи да не пропускате подходящия момент.

22 август. В този почивен ден се опитайте да застанете стабилно на мястото си и не позволявайте на промените да ви повлекат в нежелана посока. Съдбата ви закриля, ако сте разумни. Избегнете прибързаните действия. На работното си място не допускайте намеса на колеги, които стоят далеч от вас и нямат право да ви дават съвети.


БЛИЗНАЦИ

20 август. Стабилизирайте професионалните си позиции. Бъдете инициативни и настойчиви на работното си място. Не проваляйте изпълнението на поставените задачи. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с критика и ирония колегите си.

21 август. Днес, въпреки че денят е почивен, ще откриете начина за подобряване на финансовото си положение. Избегнете бъдещ конфликт с ръководството заради прояви на капризи. Ще се засили желанието ви да се противопоставяте на хората от деловото си обкръжение. Не изяснявайте отношенията си.

22 август. На работното си място сте в състояние да объркате всичко, с което се захванете в почивния ден. Отстранете грешките си и не бъдете наивни, надявайки се, че ще се случи чудо и някой ще свърши това вместо вас. Колебанието при делови разговори ви вреди. По-добре ги отложете, след като никой не може да ви задължи да ги провеждате.


РАК

20 август. Плановете ви на работното място се объркват заради събития, които се развиват различно от очакванията ви. Бъдете предпазливи и не избързвайте с действията си. Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор. Не го правете, без да сте го обмислили в детайли! Ще изгубите всичко.

21 август. Промените на работното място в този почивен ден ви позволяват най-накрая да завършите отдавна започнати задачи. Не отказвайте помощ, ако колегите ви я предложат. Бъдете аналитични и честни към себе си. Признавайте грешките си. Заемете се с рутинните си, макар и неособено приятни професионални задължения.

22 август. Очаква ви успешен почивен ден и ви амбицира да докажете възможностите си, дори и да срещате иронията и противопоставянето на вашите колеги. Не странете от деловите запознанства, защото могат да ви донесат единствено полза. Изненадата е в подкрепата, която получавате от влиятелни личности.


ЛЪВ

20 август. Днес сте склонни да допуснете на работното си място колеги, които веднъж сте отдалечили заради некоректност. Бъдете внимателни, защото грешките ще ви донесат сериозни загуби и разочарования. Не прекалявайте с претенциите към колегите си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си.

21 август. Ще се сблъскате с трудности в почивния ден, които сте предизвикали сами. Засиленият стремеж да съхраните материалните си придобивки ще предизвика неприязънта на околните. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задачи, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с ръководството.

22 август. Не предприемайте промени на вашето работно място в почивния ден, ако не сте ги съгласували с колегите си. Ако пътуванията са неотложни, бъдете внимателни и не превишавайте скоростта. За да постигнете професионален успех, си поставете ясна и конкретна цел. Начинанията са успешни.


ДЕВА

20 август. Проблемите дебнат около вас заради неприятели, които ви вредят и заради нежеланието ви да сте компромисни. Не пътувайте! Спестете си проблеми с пътната полиция, глоби и негативни емоции с ваши делови партньори. Въпреки неприятностите се усмихвайте, когато водите разговори с колегите си, и ще спечелите уважението им.

21 август. На работното място ви очакват разправии с колегите ви, въпреки че в почивния ден не сте ги предизвикали с нищо, но явно са изнервени, че се налага да работите. Не споделяйте плановете си, защото ще ви провалят заради бликналата завист. Работата няма да ви достави удоволствие, но нови познати ще ви отворят очите за нови професионални възможности за изява.

22 август. Необичайните теми за разговор, които ви подхвърлиха, са причина да не ви се работи в този почивен ден, добър повод за желанието ви да се отдадете на развлечения. Спешна служебна задача ще наложи да реагирате веднага, за да се справите до обед. Не разпилявайте енергията си напразно в ненужни занимания, дори и да са ви интересни.


ВЕЗНИ

20 август. Днес се уединете и се съсредоточете върху деловите си проблеми и тяхното разрешаване. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Нервни сте. Не се изкушавайте от високите скорости. Възможно е влошаване на финансовото ви състояние. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си.

21 август. Завистта на неприятели не ви оставя и в почивния ден и ви потиска и пречи на ползотворната ви работа. Не е изключено влошаване на материалното ви състояние поради ваши грешки. Не отказвайте помощ от приятели и роднини. Възможни са конфликти с колегите ви. Разумните действия ще ви помогнат да ги предотвратите.

22 август. Не прекалявайте с претенциите към колегите си, защото в почивния ден ще ги изнервите и дистанцирате от себе си. Бъдете внимателни, ако искате да разчитате на подкрепата им. Ако се налага да посетите коктейл, обърнете внимание на облеклото си, което е от значение за вашите бъдещи контакти.


СКОРПИОН

20 август. Очаквайте проблеми, свързани със стари задължения. Необходима е предпазливост в общуването с колегите ви. Ако се налага, вземете заем и върнете дълговете си, вместо да печелите неприятели. Не ви съветвам да търсите некоректни начини за излизане от проблемната ситуация, ако е свързана с ваши финансови задължения.

21 август. В почивния ден сте напрегнати и склонни към заяждане, ако сте на вашето работното място. Избягвайте новите запознанства. Неочаквани събития могат да променят професионалните ви планове. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви отхвърлете най-важните си задачи, за да ви зарадват приходи.

22 август. Трудностите на работното място в почивния ден са предизвикани от ваши действия, защото сте решили инатливо да действате така както си знаете, за да наложите нови правила. Бъдете отговорни към задълженията си. Преценявайте думите и постъпките си, защото дори и възможният успех може да се превърне в провал.


СТРЕЛЕЦ

20 август. Предстои ви труден ден, защото отказвате да анализирате изминалите месеци, а това е важно, за да избегнете повторение на допусканите грешки. Не се натоварвайте с непосилна работа. Завършете всички започнати и изоставащи задачи. Намерете начин да се свържете с колегите си и ги помолете да ви помогнат на работното място.

21 август. Ще изпитате желание да творите. Успехът в почивния ден е със занимаващите се производство, които ще реализират добри печалби, особено в сферата на козметичната индустрия. Деловите предложения водят до бъдещо подписване на изгодни договори. Не надценявайте силите си и не се захващайте с работа, която ще ви натовари и притесни. Приходите няма да ви купят здраве.

22 август. Разочаровани сте, че около вас за пореден път, въпреки че денят е почивен, са се оказали хора, които се стремят да ви използват. Не се поддавайте на увещанията им, че ще ви върнат заема, който ви искат. От активността ви на работното място зависи успешното приключване на месеца и печалбата ви през месеците до края на годината.


КОЗИРОГ

20 август. В този ден сте активни. Започнатите занимания ви носят успех. Въпреки това няма да ви се разминат разправии на работното място, които, както винаги, ще пренесете и в дома си. Ако ви накарат да изяснявате отношенията с колегите си, не повишавайте тон и ще преодолеете поредната криза.

21 август. Очаквайте проблеми в почивния си ден заради нежеланието ви да признаете собствените си слабости и грешки и да ги отстраните. Очаквайте новина за обещани финансови постъпления. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята интуиция на работното си място.

22 август. Очаквайте неприятности, свързани с новите ви идеи и предложения. На коктейл, на който ще присъстват и влиятелни личности, е по-добре да не споделяте плановете си. Успехът изисква да сте тактични, ако сте на работното си място. Ще си спестите трудностите, въпреки че денят е почивен.


ВОДОЛЕЙ

20 август. Днес сте заплашени от недоразумения в отношенията с хората от обкръжението си. Ако сте по-сдържани и сговорчиви, може и да се справите бързо. Не съветвам да се впускате в промени. На работното място трябва положите повече усилия, за да завършите задачите си. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни.

21 август. Откажете се от разговорите, които не водят до крайни резултати, ако сте на работното място в почивния си ден. Работете само до обед и отхвърлете най-важните си задачи, за да избегнете критиката. На работното място се справяте добре. Отхвърлете повече от планираната работа и ще приключите работния си ден доволни от себе си.

22 август. Бъдете внимателни в почивния ден. Прибързаността е забранена, дори и ако сте планирали начинания. Не се опитвайте да надхвърлите възможностите си на работното място. Бъдете критични към недостатъците си. Финансовите ви успехи от предишните дни днес са причина за завист у колегите и приятелите ви. Обогатете се с нови знания.


РИБИ

20 август. Не предприемайте промени и се откажете от начинанията. Денят не е успешен за разрешаване на делови проблеми. Въведете ред в документацията си. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни и предложените ви инвестиции. Не рискувайте!

21 август. Ако работите в почивния ден, разправии на работното място са повод за раздразнение, което ще обхване колегите ви. Незначителни и забравени проблеми непрекъснато ще ви напомнят за себе си. Ако не се заемете веднага с отстраняването на трудностите, след време ще ви бъде невъзможно да се справите.

22 август. Ще осъзнаете, че в почивния ден имате възможност за професионална изява, за която до този момент не сте се сетили. Въодушевени сте, но обмислете добре всичко, преди да поставите ново начало. Знанията ви и умението да разсъждавате задълбочено ви дават шанс да оцените правилно ставащото на работното място. Не изневерявайте на вашите принципи.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 20 август!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на стабилизация. Дава ви шанс да оправите отношенията, които сте развалили през изминалите девет години. Не позволява начинания. По изключение са възможни в месеца с подходящата вибрация. Периодът е добър за сключване на брак.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 21 август!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е подвластна на стремежа към усамотяване, желание да анализирате изминалите години и да се обогатите с нови знания. Идеите ви ще бъдат приети, а думата ви ще се чува.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 22 август!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с възможности за увеличение на приходите. Не отказвайте предложения за работа, колкото и незначителна да е тя, за да не ви върви на откази в следващите девет години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *