АСТРОХОРОСКОП ЗА 24.08.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 24 АВГУСТ

Луната преминава от Риби в Овен.

Фаза – пълнолуние.

Цветът е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са терапиите на лице, лифтингът, филърите, ботоксът, лечението и ваденето на зъби, подстригването на косите. Позволен е  масажът на лицето без избелващи средства.   Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Бъдете внимателни

Ще се сблъскате с недобронамереност и предателство от хора, на които сте се доверили. Избягвайте новите запознанства. Бъдете сдържани в общуването. Денят ви носи вълнение и невъзможност да направлявате събитията. Бъдете внимателни, ако се налага да предприемете промени и да уволнявате на работното си място.


ТЕЛЕЦ

Промени

Може да се наложи внезапно да заминете в командировка, за да проверите дали във вашето представителство в друг град следват правилата на работа. Ако не пътувате, завършете започнатите задачи. Уговорете делови разговори, които ще ви донесат успех. Денят е добър за започване на промени и реформи във фирмата ви.


БЛИЗНАЦИ

Роднински проблеми

При среща с роднини ще възникнат проблеми във връзка с наследство или завещание, от които сте се отказали преди време, но те пак имат претенции. Опитайте се да подходите тактично. Постарайте се да не се разпилявате със странични занимания, които ви пречат. Несправянето със задълженията ви е във ваша вреда.


РАК

Полезни срещи

Активни и импулсивни сте. Успехът не ви позволява да сте напористи и да налагате мнението си на работното място, дори и ако не го приемат. Не прекалявайте с желанието си да въвеждате ред. Отхвърлете всичките си изостанали задачи. Осъществете неочаквани, но полезни делови срещи.


ЛЪВ

Анализирайте себе си

Обогатете се с нова информация, свързана със служебните ви задължения. Искате да смените професионалното си обкръжение, което по ваше мнение сте надраснали, но денят не е подходящ. Анализирайте действията си и бъдете критични към собствените си постъпки, планове и стремежи.


ДЕВА

Разочарование

Ще обсъждате с вашия началник начинание, свързано с риск. Ще изживеете разочарование, че иска да замразите работата си по започнат интересен и доходоносен проект, въпреки че той ви го е възложил. Нервни сте и може предизвикате загуби. От вас зависи да не се предавате във властта на чувствата. Търсенето на работа днес ще се окаже неуспешно.


ВЕЗНИ

Изчакайте

С лекота ще се справите с проблемите. Не се занимавайте с търговия, за да си спестите финансови загуби. Общуването с много хора ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Заредете се с търпение и заемете изчаквателна позиция. Постарайте се да не се разсейвате със странични задачи, които ви пречат на основната работа.


СКОРПИОН

Справяте се

Създайте спокойна обстановка на работното си място, защото от нея зависят успехите ви. Не разговаряйте продължително по телефона и не се противопоставяйте на колегите си. Проведете деловите си разговори късно следобед. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи.


СТРЕЛЕЦ

Завиждат ви

Днес сте чувствителни към отправената ви критика и не се примирявате лесно с упреците за некачествена работа, които не отговарят на истината. Приемете, че отново ви завиждат. Устремени сте към материално благополучие, което ще донесе добри резултати. Не се отвличайте с второстепенни занимания.


КОЗИРОГ

Хармония

Деловата ви активност ви помага за допълнителна финансова стабилност, ако не решите, че парите са ви достатъчни и не пропуснете сами добрите възможности за приходи. Общуването с колегите ви е хармонично. Изяснете притесняващите ви недоразумения, които бързо ще бъдат забравени.


ВОДОЛЕЙ

Приятна среща

От сутринта няма да се разминете с проблемите, създадени от ваши напуснали колеги, за които никой не е имал представа. Недоволни от професионалната ви заетост, близките ви са причина за лошото ви настроение. Забравете за известно време за работата, отпуснете се и отпочинете. Ще имате радостна и приятна среща със стари приятели.


РИБИ

Пазете се

Предпазвайте се от желанието да поставяте под съмнение мнението на околните. Без да спорите проведете разговорите с колегите си и изяснете правотата или грешката си. При заетите в сферата на услугите са възможни проблеми с недоброжелатели. Пазете се от грубост и неприкрита измама.


 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

НА РОДЕНИТЕ НА 24 АВГУСТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември дава възможност да поставите начало на нова дейност или обучение. Позволява да регистрирате собствена фирма, да сключите брак. Започнатото е успешно, ако е обмислено, а не импулсивно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *