С полет на бели гълъби откриха най-новата аптека от верига „Асклепий“ във Велико Търново

Обектът се нарича „Майка България“ заради разположението му до паметника в центъра на града

СЕМЕЙСТВОТО НА НАЙ-ГОЛЯМАТА МЕСТНА ВЕРИГА АПТЕКИ „АСКЛЕПИЙ“ СЕ УВЕЛИЧИ С ОТКРИВАНЕТО НА НАЙ-НОВАТА, НАМИРАЩА СЕ НА УЛ. „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ 5 в старата столица. В сряда бе даден официален старт на обекта, като церемонията по откриването започна с водосвет от отец Асен. След това бяха пуснати в полет пет бели гълъба и три снопа балони в бяло, зелено и червено.

Собственикът на веригата аптеки „Асклепий“ Стефан Згурев подари икона на екипа и отправи благодарност за усилията на фармацевтите, които занапред ще обслужват хората. Управителката Светлана Денева увери, че с колегите й ще се погрижат всеки, който пристъпи прага на мястото, да си тръгне удовлетворен и сигурен, че е получил най-компетентната грижа.

Новата аптека следва политиката за максимална грижа към клиентите, която е залегнала в концепцията на цялата верига от обекти. Тя е с удобно местоположение и работно време, снабдена с широка гама продукти, обезпечена с амбициозни и подготвени млади кадри, които осигуряват качествено обслужване и подкрепа на нуждаещите се.

„Доближаваме услугата, която предлагаме, до хората от центъра и старата част на града, до туристите и държавната и общинска администрация. Постарахме се много, за да направим по най-добрия начин новата аптека, която е най-високотехнологична. Търновци заслужават това. Гордост е за нас, че сме единствената изцяло великотърновска аптечна верига, която устоя на времето и се наложи като най-грижовния партньор на хората, имащи нужда от нас“, заяви собственикът на веригата Стефан Згурев.

ТОЙ ПОДЧЕРТА, ЧЕ ОБЕКТИТЕ НА „АСКЛЕПИЙ“ ЕДИНСТВЕНИ В ГРАДА ОБЕЗПЕЧАВАТ ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ ПОТРЕБНОСТИ НА НАСЕЛЕНИЕТО ДЕНОНОЩНО, без прекъсване, през цялата седмица и уикенда.

„Нашата денонощна аптека е единствената на територията на пет-шест окръга. Факт, който показва колко трудно се поддържа денонощна аптека. Щастливи сме, че успяваме да помогнем на хората, имащи нужда от нас, денонощно. Нерядко сме единствени в осигуряване на скъпоструващи животоспасяващи медикаменти. Независимо от трудностите, тази грижа за болните не е прекъсвана никога при нас“, посочи Згурев.

В най-новата аптека ще се запази досегашната ценова политика и работата със Здравна каса.

Освен огромно разнообразие от медикаменти, обектът разполага с медицинска козметика, хранителни добавки, бебешки стоки и нелекарствени артикули.

Галина ГЕОРГИЕВА

Снимки: авторката

One thought on “С полет на бели гълъби откриха най-новата аптека от верига „Асклепий“ във Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.