Телците и Стрелците да не бързат да сменят работата си, Везните да очакват полезни запознанства

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

27 АВГУСТ, ПЕТЪК

Луната преминава от Овен в Телец.

Фаза – последна четвърт.

Цветът е синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са полагането на постоянен грим, боядисването на косите,  студеното къдрене, лечението и ваденето на зъби. Позволени са електроепилацията, маникюрът, педикюрът, коламаската.  Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на главата, а след този час на гърлото, ваденето на сливици и зъби, лечението на ушите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

28 АВГУСТ, СЪБОТА

Луната е в Телец.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са лифтингът и ботоксът,  терапиите на лицето, фотоподмладяването на лицето, полагане на постоянен грим, лечението и ваденето на зъби. Позволени са електроепилацията,   почистването на веждите. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на гърлото, щитовидната жлеза, ваденето на сливици, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

29 АВГУСТ, НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Телец в Близнаци.

Фаза– последна четвърт.

Цветовете са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са парната баня, полагането на постоянен грим, масажът на раменния пояс и ключиците, механичното почистване на лице, лечението и ваденето на зъби. Позволени са почистването на вежди, маникюрът, педикюрът, коса – боядисване, сешоар. Подстригването на косите.

До прехода на Луната са забранени операциите на гърлото, а след този час на бронхите, белите дробове и трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

27 август. Неочаквано ще възникнат проблеми на работното място, които ще наложат спешна финансова помощ. Не се страхувайте да потърсите заем от ваши близки, който ще върнете до дни. Стабилизирайте отношенията с колегите си и завоюваните позиции. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери.

28 август. Ако имате време сутринта в почивния ден, се разходете в парка, за да се порадвате на красотата на природата. Не бързайте да попълвате финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие. Бъдете гъвкави и ако трябва се откажете от планираната сделка, която имате желание да сключите през следващия месец.

29 август. Отношенията ви на работното място могат да се окажат в застой заради невъзможност да общувате спокойно. От вас зависи да избегнете трудностите. Заетостта ви на работното място може да доведе до проблеми в професионалните ви планове, ако нямате време за тяхното обсъждане.


ТЕЛЕЦ

27 август. Анализирайте не само работата си, а и поведението. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви е причина неволно да засегнете някого. Не се колебайте и се извинете. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори.

28 август. В почивния ден не се надявайте на новина за очакваните с нетърпение финансови постъпления. Нови предложения за работа ще ви изненадат приятно и ще погъделичкат самочувствието ви. Ако действате прибързано и необмислено, скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа.

29 август. Днес, въпреки че денят е почивен, се налага да предприемете промени, които ще ви донесат полза и спокойствие през следващите месеци, но е редно да са свързани с приходи. Не се бавете, а се отдайте на активна работа. Не предизвиквайте сами провали в професионалното си развитие, които могат да доведат до пълен срив.


БЛИЗНАЦИ

27 август. Ще отправят към вас нови делови предложения, които си струва да обсъдите. Ако прецените, че не са във ваша полза, ги откажете, но не и заради нечие настояване. На работното място сте разсяни и необщителни, а това със сигурност ще се отрази и на работата ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите.

28 август. Не бива да допускате финансови загуби заради проява на прекалена доверчивост и желание в почивния ден да сте полезни добротворци. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания. Тези от вас, които са на ръководен пост, да не проявяват агресия към подчинените си.

29 август. Очаквайте промени и, въпреки че денят е почивен, добри приходи от новите задачи. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обяд. Следобед сте разсеяни и трудно ще вземете вярното решение, ако ви отправят предложения. Не са изключени разочарования от деловите ви партньори. Пазете се от ласкателства и преодолейте прекалената си чувствителност.


РАК

27 август. Днес сте чувствителни към всичко, свързано с вашата професионална дейност, заради критика, която е неоснователна. Обърнете внимание на хората от обкръжението си. Увлечени сте от идеите си за материалните стремежи. Рискувате да пропуснете шанс, за какъвто отдавна мечтаете.

28 август. Имате чувството, че в този почивен ден са ви натоварили нарочно с непосилни служебни задължения, но са доходоносни и е във ваша полза да ги приемете. Ако насочите силите си в изпълнението на задачите на работното си място, ще се справите. В разсеяността сте способни на грешки, които ще се отразят на авторитета ви като професионалисти.

29 август. Въпреки общителността си и желанието да помагате, в почивния ден се сблъсквате с проблеми, защото правите незаслужено и непоискано добро. Не се ядосвайте, а се дистанцирайте от тези хора. Предприемете делово пътуване, което ще ви отдалечи от дразнителите и ще ви донесе бъдещи успехи.


ЛЪВ

27 август. Забравете прибързаността и се захванете с новите си задачи около обяд. Сутринта сте все още във властта на фантазиите си и мечтаете за почивка и пътуване зад граница. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Предстои ви покупка заради неочаквани разходи за ремонти.

28 август. Срещате сериозни трудности в общуването в почивния ден. Променете подхода си към колегите. Причината е във вашата прибързаност и необмислените ви приказки, с които сте ги засегнали. Рискувате да се лишите от подкрепа. Не сте доволни, че ви възлагат задачи, които не са ви приятни, но трябва да ги приемете и завършите до края на работния ден.

29 август. Трудностите на работното място, заради които са ви натоварили с нови задачи, въпреки почивния ден, са основната причина за рязка смяна на настроението ви. Прекалено високото ви самомнение днес работи във ваша вреда и ви печели врагове. Раздразнителни сте и рискувате да си създадете проблеми с колеги. Отложете важните разговори и обсъждането на новите идеи.


ДЕВА

27 август. Справяте се добре с всичко замислено. Възползвайте се от всяка благоприятна възможност да изява. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Имате възможност да покажете на какво сте способни. Не споделяйте плановете си, защото ще се разочаровате, че са попаднали у ваши конкуренти.

28 август. Справяте се със успешно със служебните си задачи, въпреки че денят е почивен. Отдавна се надявате да разкриете нови възможности за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи да вземете правилно решение и да предизвика неочаквано вместо успех, провала ви.

29 август. Обмислете добре действията в почивния ден и проявете решителност, за да предприемате промени на работното място, въпреки че не сте ги обсъдили с вашите колеги и не сте убедени, че ще ви подкрепят. Бъдете внимателни в постъпките си, за да постигнете успех. Имате възможност да реализирате всичките си планове и идеи от изминалата седмица.


ВЕЗНИ

27 август. Пазете се да не влошите финансовото си състояние заради новите си познати. Не ги канете на разточителен обяд в скъп ресторант, само за да блеснете, защото ще искат да повторите и потретите, все за ваша сметка. Скоро ви предстои плащане на стари задължения. Проявете предпазливост в общуването с хората от обкръжението си.

28 август. Въпреки че в почивния ден сте готови да се изолирате от света, запознанства ще се превърнат в основата на бъдещи делови партньорства. Денят е благоприятен за начало на ремонт на офиса ви. Предпазвайте се да не изпаднете във финансови затруднения. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас.

29 август. Успехът е с вас, ако в почивния ден стабилизирате отношенията си и постигнатите успехи до този момент. Не трябва да стартирате новите си задачи. Ще ви донесат загуби. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньори и ще получите полезни съвети. Все пак не се предоверявайте.


СКОРПИОН

27 август. Бъдете внимателни и предвидливи на вашето работно място, ако сте се заели с нови задачи, дори и съвпадащи с вашите знания. Отложете взимането на важни решения и необмислените промени. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задачи.

28 август. Не взимайте заеми, а ограничете разходите си в този почивен ден. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати, към които не бива да проявявате недоверчивост. Бъдете готови да отхвърлите неотложните служебни задачи. Не се включвайте в обещания за инвестиции, които са ви предложени в този ден.

29 август. Добре е в почивния ден да анализирате действията си на работното място, но с разума си, и да сте честни пред самите себе си. Импулсивността ви отново ви е създала врагове сред деловите ви партньори и подчинените ви. Намерете време да обмислите плановете си и да поднесете извиненията си на хората, от които зависи работата ви.


СТРЕЛЕЦ

27 август. Подвластни сте на възникнали недоразумения заради противоречия на работното място. Финансови проблеми ви развалят настроението. Бъдете внимателни, за да избегнете поне част от деловите си проблеми. Не спорете с колегите си и се занимавайте с рутинните си задачи. Очаквайте изненадващо посещение от делови задгранични партньори.

28 август. Бъдете внимателни във всичко, което предприемате на работното си място в почивния ден и не разчитайте на късмета си. Не взимайте прибързани и необмислени решения в края на месеца. Получавате предложения, които не са във ваша полза, но ще се наложи да се примирите и да ги приемете. Не бива импулсивно да пристъпвате към решение за смяна на работата си.

29 август. Не ви съветвам да пътувате, въпреки че денят е почивен, защото имате важни срещи, свързани с нови проекти. Рискувате да си навлечете финансови загуби, ако не сте на работното си място. Плановете ви се разминават с реалността. Всички опити да надскочите себе си, за да докажете на неприятелите си, че сте по-добри от тях, са обречени на провал.


КОЗИРОГ

27 август. Не пътувайте, ако не е належащо. Не рискувайте с начинания, защото ще си навлечете загуби. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Нервността ви е във ваша вреда. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми, свързани с професионалните ви планове.

28 август. Може в почивния ден да ви изнудват да помогнете на ваши приятели с пари, без те да са ви ги поискали лично. В никакъв случай не давайте заеми и не си позволявайте да правите непоискано добро! Начинанията са нежелателни. Не надскачайте възможностите си и не отлагайте важните разговори, въпреки че ще са трудни и без шанс да постигнете компромис.

29 август. Очаквайте реализация на творческите си идеи, въпреки че денят е почивен. Помислете върху плановете си за следващия месец. Жадни сте за нови знания. Ще ги получите с лекота. Стремежите ви са събудили интерес в хора, които могат да ви бъдат полезни. В центъра на вниманието сте. Възползвайте се от този факт.


ВОДОЛЕЙ

27 август. Избегнете финансовите загуби, които са предизвикани от вас и ще ви съсипят нервите заради собствените ви необмислени действия. Трудностите са преодолими, ако сте търпеливи и си наложите спокойствие. Разговорите с деловите ви партньори са успешни. Приходите няма да закъснеят.

28 август. Ако вечерта в почивния ден ви предстои тържество заради личен празник или рожден ден на приятели, не се натоварвайте с много работа, за да сте в добро настроение. Осъзнавате, че месецът е бил успешен за вас, но ви се струва, че трудностите и проблемите ви предстоят. Замислете се за дългосрочните си и непосредствените цели.

29 август. В почивния ден не проявявайте ината си на работното място. Успехите ви са гарантирани, ако не сте прибързани и не допускате грешки поради невнимание. Намерете хора, които да ви подкрепят при осъществяване на новите ви идеи. Търпението ви, проявено в разговорите, ще им направи добро впечатление.


РИБИ

27 август. Пред вас се разкриват нови перспективи за растеж в професионалната сфера. Сега е моментът да градите бъдещите си планове и за нова работа, и за материални успехи. Ще ги реализирате в скоро време. Възможни са и неуспехи. Помнете, че сте ги предизвикали сами. Не уговаряйте делови срещи, защото сте уморени.

28 август. Бързо и с лекота ще се справите с обичайните си служебни задължения, въпреки че денят е почивен. Предстои ви успешна работа и заслужени бъдещи финансови постъпления. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите колеги. Не провокирайте загуби, само защото нещо друго, несвързано със служебните ви задължения, занимава мислите ви.

29 август. Струпването на неочаквани събития може да осуети намеренията ви да сте по-дълго на работното място, въпреки че денят е почивен. Въведете ред в отношенията си. Не бъдете прекалено доверчиви. Не препоръчвам разговори, свързани с обсъждането на финансови въпроси. Не се съгласявайте да взимате кредити и да давате заеми.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

НА РОДЕНИТЕ НА 27 АВГУСТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна, изпълнена с препятствия и проблеми. Не търсете помощ, ще ви бъде отказана. Начинанията са забранени.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

НА РОДЕНИТЕ НА 28 АВГУСТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на глобални промени – положителни или отрицателни, зависи само от вас. Ако сте дейни, ако не мързелувате и направите малките крачки към големите цели, ще изпълните със съдържание живота си.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

НА РОДЕНИТЕ НА 29 АВГУСТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на стабилизация. Дава ви шанса да оправите отношенията, които сте развалили през изминалите девет години. Не позволява начинания. По изключение са възможни в месеца с подходящата вибрация. Периодът е добър за сключване на брак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *