Вашият хороскоп за август 2021

Водолеите да се усамотяват и анализират грешките си, Везните ще са съпътствани от промени


ОВЕН

Август е изтъкан от емоции. Не ви е лесно в горещия летен месец да се справяте със задълженията си, ако не сте били в отпуск и имате струпване на задачи с кратък срок на изпълнение, затова и трудно се справяте със задълженията си. А най-добре е за всички, ако си вземете отпуск и се отпуснете на брега на морето, отдадени на приятни развлечения. Така си пестите загубите, провалите, а най-вече проблемите в отношенията, които сами може да създадете. Месецът изисква да се вгледате в себе си, да осъзнаете дали не сте нарушили принципите и моралните си норми, да опознаете себе си в дълбочината на вашето подсъзнание. Не правете непоискано добро и не се впускайте да дарявате пари за социални проекти, ако не сте финансово стабилни. Не е изключено точно през този емоционален месец да ви предложи брак партньор, който живее извън България. За самотните това е отлична възможност да избягат от самотата и несигурността в личния живот.


ТЕЛЕЦ

През август начинанията са позволени, но само ако сте си взели отпуска и сте се възстановили от напрежението, властващо над планетата през изминала година, с последици и през 2021-ва. Не си струва, след като знаете предупрежденията на планетарните аспекти, да изживявате стрес от провали, само защото сте решили да се противопоставите на съдбата си. Вслушвайте се в съветите на околните и въпреки че месецът го позволява, не напускайте работното си място, защото новото може да се окаже неподходящо или с по-ниско заплащане и най-неприятното е, ако се наложи да чакате месеци, за да направите новата промяна. Не е изключено връщането на старата ви работа да е невъзможно. Не бъдете крайни в изявата на чувствата си в личните отношения, за да не се окажете без половинка, тъй като тя е обидена от постоянната ви заетост и нежелание да си стоите повече у дома. Не пренебрегвайте възрастните си роднини.


БЛИЗНАЦИ

Август, въпреки че е месец на отпуски и пътувания, ви позволява да постигнете разбирателство в отношенията, особено в служебните и деловите, и да изгладите недоразуменията. Всеки опит да надскочите възможностите си е във ваша вреда. Постарайте се да не хвърчите в облаците на фантазиите си. С такт, търпение, компромиси и с добра дума постигате повече, отколкото ако се противопоставяте. Само вие решавате на кого да се доверите и никой няма право да ви упреква. Предстои ви да започнете нов проект през следващите месеци, но отсега търсете подходящите хора, с които да работите в съгласие. Проблемите в личния ви живот не са малко, но не бързайте с развода, ако не сте убедени, че сте готови за тази крачка. Самотата не е ваше любимо състояние.


РАК

Запознанства, възможност да смените средата си или да я обогатите, увеличени приходи, стига да съумеете да се подчинявате на правилата и на изискването да преценявате добре думите си, такъв ще е август за вас. Обикновено се справяте идеално с текущите си задачи, но подчинението ви потиска, защото според вас отнема част от личната ви свобода и ви пречи да блеснете пред другите хора с възможностите си. Тук е мястото да споделя, че през тази година Луната, вашият управител, заедно с Меркурий, властелина на годината, ви изненадва с изискването да сте умерени дори бавни в действията, вместо да се реете в облаците на нереални мечти, които пълнят с празнота дните ви. Внимавайте какви хора допускате до себе си, за да не се окажете обсебени от чаровници, заради които след време да страдате в личен план, или да се доверите на привидно перспективни делови партньори, водещи ви към дълготрайни професионални несполуки.


ЛЪВ

Трудностите през целия месец ви потискат, особено ако не сте взели отпуск и сте преуморени. В отношенията си се опитвате да сте честни с другите хора, но това не означава да очаквате от всички същото, така че се пазете от обещания да сте полезни и не се захващайте да решавате изцяло проблемите на стари или нови познати. Не правете непоискано добро, за което ще си заслужите съдбовни наказания. Нека потърпевшите усетят тежестта на собствените си отговорности, вместо след време да винят вас за провалите си. Не изнервяйте половинката си с мърморене и разпореждане, а заминете на почивка сами или със семейството си. Така няма да се ядосвате на липсата на служебно спокойствие и може да се отдадете на развлечения, които ви успокояват.


ДЕВА

Заради трудностите през август е най-добре да си вземете отпуска и да заминете на почивка, освен ако не сте толкова стиснати, че разходите, дори и за отмора, да ви се струват престъпен лукс. Забранено ви е да подписвате договори, особено финансови, които влачат трудности през следващите девет месеца. Заемете се с рутинните си задачи, сред които има такива, които пропускате като скучни, но именно в тяхното приключване се крият добри приходи. Вечер бъдете у дома, прочетете интересна книга, развличайте се с близките си, разтоварете се от присъствието на хора, които непрекъснато искат нещо от вас или просто скучаят и си търсят компания, а вие сте най-удобната. Ако сте решили да си почивате с вашето семейство, не сте длъжни да проявявате ненужно гостоприемство и да посрещате съседи и роднини.


ВЕЗНИ

През август и да не сте ги планирали, и да не сте подготвени, ви следват промени, пътувания, нови договорености, включително и зад граница. Ще направите всичко възможно да се срещнете с ваши задгранични приятели и потенциални партньори, но не забравяйте, че ако се стремите към общ бизнес, е необходимо добре да ги проучите. Не се намесвайте в спор, ако не ви засяга лично, защото рискувате да си създадете врагове в лицето на спорещите, а и те няма да оценят желанието ви да сте им полезни. Напротив! Ще решат, че се намесвате заради лична полза. Бъдете внимателни и в личните отношения, защото както не е проблем да сключите брак или да срещнете половинката си по време на пътуване, ако все още сте необвързани, може да се окажете оплетени в отношения-окови, които да ви пречат задълго да вървите по пътя си.


СКОРПИОН

През август се налага да се огледате и да възстановите хармонията в отношенията си на вашето работно място. Задължителна е хармонията и в семейството. През целия месец ще се затрупвате с въпроси, на които не можете да си отговорите. Свързани са с промени във вашето обкръжение, наситило се със странници, които изобщо не проповядват типичната за вас житейска философия, за морал не говорим. Всеки ден около вас спорят и се противопоставят на вашите идеи и мнение и ви принуждават да се чувствате неуверени в себе си. Резултатът обаче е положителен. Бъдете компромисни в отношенията, въпреки че на моменти няма да ви харесва поведението на вашите близки. Премълчавайте и няма опасност да си създадете кармични врагове през този месец.


СТРЕЛЕЦ

През август ви очаква полезна самота, орисваща ви на анализ, самоанализ, обогатяване с нови знания, създаване на нови проекти и изграждане на нови планове, част от които успявате да осъществите до края на месеца, а други може да останат за следващите месеци и дори за следващата година. Създадено преди години съдружие ви натоварва заради факта, че само вие поемате отговорностите и натоварването ви пречи на другите ви задължения. Вашите съдружници няма да ви попречат и няма да си създадете неприятели, ако приключите съдружието. Във ваша полза е да споделите грешките си и да коригирате тези, които ви блокират. Ще спечелите доверието на влиятелни хора, с които се познавате и имат нужда от вашата помощ. Въпреки че сте много амбициозни, ви предупреждавам да сте наясно, че няма безплатен и подарен успех.


КОЗИРОГ

Стабилизирайте постигнатото в делови и личен план, а ако сте съсипали отношенията си с колегите, не избирайте да смените работното си място. По-добре поднесете извиненията си и продължете напред. Не си създавайте врагове сред хората, които ви подкрепят. Има и такива ваши нови познати, които ви търсят за съвети. Бъдете много предпазливи, когато ги давате, както и в професионалните си партньорства. През месеца нямате шанс да се радвате на стабилни любовни отношения, ако не сте обвързани. Причината е опитът ви да подреждате живота на избраника си, типично за вашата земна същност, но вие да не се лишавате от правото си на личен избор. Кой би ви изтърпял, си отговорете сами. Ясно е, че връзката ви трудно може да оцелее, а за брак да не говорим. Бъдете реалисти и се вслушайте в гласа на сърцето си.


ВОДОЛЕЙ

Месец август ви подтиква към усамотяване, за да направите плановете си за следващите месеци, да анализирате и отстраните грешките си. Решили сте на всяка цена да се обогатите с полезни знания и прекарвате часове пред компютъра или се ровите в библиотеката. Амбицията ви да сте на върха в професионалния живот и да изненадате с постиженията си вашите близки е похвална, но бъдете умерени и забравете прибързаните действия и заключения. Проверявайте внимателно цялата информация, която ще използвате, за да не ви подведат в средата на месеца. Непрекъснато се притеснявате за себе си и току-виж сте се разболели от някоя незаложена ви болест. С подобни внушения най-много да си докарате насила болежките, затова живейте както всички хора и ще бъдете здрави. Дори може да си позволявате всякакви удоволствия, но без да прекалявате.


РИБИ

Август ви позволява да печелите добре и да стабилизирате финансовото си състояние, но бъдете внимателни, защото сте типично за вас инертни и оставяте другите да поемат инициативата. Рискувате да пропуснете предложения за работа, възможност да стабилизирате личните си отношения и да постигнете успех в отношенията си с ваши роднини, които в последно време сте развалили и изпитвате угризения на съвестта. Бъдете отговорни към всичко, което предприемате и е свързано с разходи. Постарайте се да бъдете умерено щедри и да не обещавате финансова помощ на близки и приятели, особено ако вие самите не сте стабилни. По-добре, ако имате спестени пари в семейния бюджет, заведете близките си на почивка, и на вас ще се отрази добре. Пригответе се за удари и интриги от завистници, породени от ваши предишни успехи, които през този месец имат своето материално изражение. Не бива да се вживявате и да реагирате с агресия, защото това ги озлобява повече. Спокойствието ви помага.


Хороскоп за България за август

През август начинанията са нежелателни. Имаме възможност да изясним служебните и личните си отношения, да внесем хармония там, където сме я разрушили съзнателно или заради неприятни изживявания. По-често сме с нашите близки, търсим общуването. Възраждането на вярата в междуличностните отношения, в личното и семейното щастие помага на мнозина самотни да срещнат половинката си и дори да създадат семейство. Няма да са малко и хората, които се страхуват от сближаване със своите родители, защото са били наранявани или тормозени като малки, но при тях се налага вярата, че могат да са пример за подражание, различен от семейството, от което са избягали. Интелектуалците, бизнесмените, работещите в нечие подчинение или на ръководни позиции са длъжни през този месец да подредят плановете си така, че да поставят ново начало едва след като са завършили изостаналите задачи. Не бива да се захващаме с няколко начинания едновременно, колкото и да са примамливи и печеливши, за да избегнем провала. Меркурий и през този месец отправя своето предупреждение да преценяваме думите си, за да не обидим и нараним някого, да не проявяваме агресия, която пак е житейско мото у мнозина, да сме уверени, когато налагаме мнението си. Празнодумството вреди, а вироглавото поведение, водещо до заядливи и обидни реплики, ни печели врагове. Ако имаме намерение да уволняваме или назначаваме нови служители, изискването е да действаме след добро обмисляне, а не защото някой уж добронамерено ни е подшушнал клюка, която ни е засегнала.

През втората половина и в края на август политици ще са потърпевши от собствените си необмислени действия, без значение кое е управляващото мнозинство и каква е пъстротата на депутатите в парламента. От тях зависи поради меркантилните им действия да не си изпросят отстраняване и да потънат в забрава.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 30 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се откажете от начинанията и да стабилизирате постигнатото в изминалите години от живота си. Задължителна е хармонията в отношенията. Идеална е за създаване на семейство, ако съдбовната ви забрана за брак е отпаднала.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 31 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви налага задължителен анализ на изминалите години. Осъзнайте грешките си и ги поправете. Обогатете се с нови знания.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 1 АВГУСТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на глобални промени – положителни или отрицателни, зависи само от вас. Ако сте дейни, ако не мързелувате и направите малките крачки към големите цели, ще изпълните със съдържание живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.