От началото на септември „Метро“ ще дава ваучери за безплатно пазаруване на ваксинирани

ИДЕЯТА ЗА РАЗДАВАНЕ НА ВАУЧЕРИ ЗА БЕЗПЛАТНО ПАЗАРУВАНЕ НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ ЗА РЕШИЛИТЕ ДА ПОЛУЧАТ ВАКСИНИ ВЛИЗА В СИЛА от 3 септември във Велико Търново. Тя бе лансирана от главния държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев.

Кампанията ще се реализира при партньорство от страна на здравното министерство и верига магазини „Метро“. Пред търговския обект в старата столица ще бъде разположен пункт за имунизиране, на който всеки, получил инжекция със защитен препарат, ще взима талон за пазаруване. Ваучерът ще е на стойност 20 лв., които могат да бъдат оползотвори по лично усмотрение или дарени за социално значима кауза в специално обозначени за целта кутии при влизане в магазина.

От ръководството на „Метро“ планират ваксинационният пункт да функционира всяка събота от септември от 10:00 до 14:00 часа. Уточняват още, че в зависимост от натовареността на медицинските екипи е възможно да настанат промени в графика, за които гражданите ще бъдат информирани своевременно.

В мобилните звена ще бъдат осигурени всички одобрени от Европейската комисия по лекарства ваксини срещу коронавирус и хората ще имат право да избор.

Идентични имунизационни пунктове ще бъдат разкрити също в София, Варна, Бургас и Пловдив.

Галина ГЕОРГИЕВА

One thought on “От началото на септември „Метро“ ще дава ваучери за безплатно пазаруване на ваксинирани

  • 31.08.2021 в 21:42
    Permalink

    Не Ви ли е срам, всеки 2 е с наднормено тегло, да не говорим за хипертониците и диабетно болните и продължавате да ги тъпчите. Защо не им давате валчери за спорт, масажи, екскурзии с нещо да се разтоварят. Как няма да сме на първо място по смъртнос. Какъв здравословен начин на живот водим. Само алкохол, цигари и ядене, то този организъм срещи от претоварване само ковид му трябва и хайде без него. Съжалявам да го кажа. Но това е истината.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *