Горещи новиниЗдраве

От началото на септември „Метро“ ще дава ваучери за безплатно пазаруване на ваксинирани

ИДЕЯТА ЗА РАЗДАВАНЕ НА ВАУЧЕРИ ЗА БЕЗПЛАТНО ПАЗАРУВАНЕ НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ ЗА РЕШИЛИТЕ ДА ПОЛУЧАТ ВАКСИНИ ВЛИЗА В СИЛА от 3 септември във Велико Търново. Тя бе лансирана от главния държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев.

Кампанията ще се реализира при партньорство от страна на здравното министерство и верига магазини „Метро“. Пред търговския обект в старата столица ще бъде разположен пункт за имунизиране, на който всеки, получил инжекция със защитен препарат, ще взима талон за пазаруване. Ваучерът ще е на стойност 20 лв., които могат да бъдат оползотвори по лично усмотрение или дарени за социално значима кауза в специално обозначени за целта кутии при влизане в магазина.

От ръководството на „Метро“ планират ваксинационният пункт да функционира всяка събота от септември от 10:00 до 14:00 часа. Уточняват още, че в зависимост от натовареността на медицинските екипи е възможно да настанат промени в графика, за които гражданите ще бъдат информирани своевременно.

В мобилните звена ще бъдат осигурени всички одобрени от Европейската комисия по лекарства ваксини срещу коронавирус и хората ще имат право да избор.

Идентични имунизационни пунктове ще бъдат разкрити също в София, Варна, Бургас и Пловдив.

Галина ГЕОРГИЕВА

One thought on “От началото на септември „Метро“ ще дава ваучери за безплатно пазаруване на ваксинирани

  • Не Ви ли е срам, всеки 2 е с наднормено тегло, да не говорим за хипертониците и диабетно болните и продължавате да ги тъпчите. Защо не им давате валчери за спорт, масажи, екскурзии с нещо да се разтоварят. Как няма да сме на първо място по смъртнос. Какъв здравословен начин на живот водим. Само алкохол, цигари и ядене, то този организъм срещи от претоварване само ковид му трябва и хайде без него. Съжалявам да го кажа. Но това е истината.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *