Хороскоп за 01.09.2021 г.

Луната днес е в Рак. Засилва емоциите. Прави хората сантиментални и носталгични. Времето е прекрасно за разрешаване на домашни проблеми, за подреждане на дома и грижа за домашния уют. Разходките сред природата носят положителен емоционален заряд и днес са от голямо значение за общото ни физическо и психическо състояние.


ОВЕН

Имайте търпение

 

Представителите на Овен често действат импулсивно и първосигнално, попадайки в ненадейни ситуации. Такива днес няма да липсват, но за разлика от друг път, днес е нужно да се владеят и да изчакват повече, отколкото им се иска. Търпението ще бъде най-добрият им приятел, предпазвайки ги от излишни спорове и кавги.


ТЕЛЕЦ

Натоварване

 

Ще се наложи на Телците да проведат няколко разговора в повече от друг път, което е и главната причина за натрупалото се вечерта напрежение и умора. Това обаче не е повод да откажат на близките си приятна и вкусна вечеря. Може и да гостуват на приятели, където да споделят какво точно ги е натоварило през деня.


БЛИЗНАЦИ

Не рискувайте

 

Основното предупреждение в хороскопа на Близнаците за днес е да се предпазват от излишни рискови начинания в сферата на финансите. За бизнесмените важи същото правило, тъй като днес не е изключено някой да се опита да ви прелъсти с примамлива оферта. Тя обаче няма да се окаже толкова печеливша, колкото на вас ви изглежда.


РАК

Попътен вятър

 

Забързаното ежедневие при представителите на Рак ще доведе до набор от посоки за развитие. Нека се заемат сериозно с деловите си задачи, дори и на моменти да чувстват безсилие. Вътрешното им напрежение е провокирано от проблем в любовта или личния живот, които ще се решат до няколко дни.


ЛЪВ

Не слушайте съвети

 

В сряда повечето Лъвове следва да са доста внимателни. Пред тях се задават възможности, но и доста опасности. Късмет ще имат само тогава, когато се оставят на интуицията си и не слушат наставленията на другите хора. Ще бъде добре, ако не се впечатляват от съветите на колегите си, с които се очаква да имат явни конфликти.


ДЕВА

Изберете обединението

 

Към момента представителите на Дева изживяват вътрешно напрежение и противоречия, които неминуемо ще се въплътят в действията им. Напрегнатата обстановка е повод за конфликти от всякакво естество. Но ако се овладеят, практичните Деви могат да намерят пътя към сърцата на другите и да се обединят в екип, в който да се чувстват по-добре.


ВЕЗНИ

Премълчете си

 

Стремежът на Везните да хармонизират всички взаимоотношения около себе си е тяхна характерна черта. Днес в желанието си да всеят мир на работното място обаче ще се въвлекат в различни напрегнати ситуации. Намесват ли се, дават ли си мнението без да са питани, ще си създадат много проблеми. По-добре е да си премълчат.


СКОРПИОН

Извинете се

 

След като напоследък Скорпионите станаха високомерни, те загубиха много от своите позиции. Сряда ще им даде отстъпка, за да стабилизират състоянието си – ще имат възможността да се извинят за допуснатите грешки и да се сдобрят с повече приятели. Това е един хубав ден, въпреки че чувстват вътрешно напрежение.


СТРЕЛЕЦ

Усамотете се

 

Стрелците имат нужда от усамотение в днешния ден. Не е добра идея да споделят компанията си с големи тълпи от хора, или пък да прекарват дълго време в празни и ненужни разговори. Един професионален проблем е причина да се чувстват напрегнати и разпънати между професионалния и личния живот. Скоро всичко ще се разреши.


КОЗИРОГ

Без притеснения

 

Козирозите днес са притеснени относно финансовото си състояние, без на пръв поглед да имат повод за подобни терзания. Нека освободят мислите и емоциите си и не нагнетяват чувство за напрежение върху своите близки и приятелите. Вместо това могат да прекарат чудесна вечер на ресторант или сред природата.


ВОДОЛЕЙ

Избягайте от провокациите

 

Интуицията е важен фактор за постигане на успех при Водолеите през днешния ден. Не е изключено да попаднат в провокативни ситуации по време на разговорите с колегите. Нека не задълбават и не ровят излишно в темата. Широко скроеният им характер днес ще им помогне да са над нещата и да избегнат напрежението и пререканията.


РИБИ

Не се отпускайте

 

Рибите се намират в много важен професионален етап и ако сега се отпуснат, рискуват да провалят късмета си за дълго време, а така ще пропилеят много шансове. Активизирайте се и не обръщайте внимание на хора, които се стремят да ви изкарат извън равновесие. Не си струва да губите време и енергия, общувайки с тях и задоволявайки тяхното его.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *