Вашият хороскоп за днес, 2.09.2021 г.

В четвъртък Луната е в Рак. Не е никак лошо понякога да се отдадем на сладки емоции, свързани със семейството, дома и близките хора. Настроенията са носталгични, а времето е прекрасно за слушане на музика, четене на книги или подреждане на дома, за да ни е още по-комфортен.


ОВЕН

Поканете гости

 

Голяма част от представителите на Овен днес ще са изнервени от рутинните задачи, с които трябва да се справят. Притиска ги и времето за работа. В крайна сметка не всичко е работа, а резултатите няма да са добри, ако действията са напрегнати. Обърнете повече внимание на себе си и на семейството си. Поканете гости вкъщи.


ТЕЛЕЦ

Ще ви подразнят

 

Противоположното мнение на ваш колега е причина да се ядосате и зарежете всичко и оставите делата си недовършени. Вероятно дразнителят ще постигне целта си да ви провали в начинанията. Ако подходите по друг начин, ако не обръщате внимание на критиката, денят ще ви помогне да постигнете добри резултати. А и вие ще сте доволни.


БЛИЗНАЦИ

Не рискувайте

 

Близнаците са напът да приемат професионално предложение, което им се вижда доста печелившо и примамливо на пръв поглед. Ако задълбочат обаче анализа си, ще успеят да предвидят скритите рискове, които то носи в живота им. Замислете се дали си заслужава да рушите стабилността, градена до този момент.


РАК

Нови възможности

 

В живота на Раците настъпва нов етап. Нов период и възможност да променят посоката си на действие. Попътният вятър, който е с тях от вчера, е показател и знак, че промените се случват за добро. Избягвайте да се оплаквате на семейството и близките си, споделяйки своите страхове от новите ситуации, в които попадате.


ЛЪВ

Спокойствие

 

В този момент Лъвовете са се усамотили и са се вглъбили в своя вътрешен свят. Ако ги попитате за нещо, вероятно ще ви отговорят уклончиво, но любезно ще ви покажат, че желаят да бъдат оставени на спокойствие. Не е ден за излизане с приятели и споделяне на мигове с шумни компании.


ДЕВА

Искате разбиране

 

Етапът, който изживяват повечето Деви в момента, е напрегнат. Това се забелязва от всички около тях, защото поведението им е нервно, агресивно и изразява недоволство. Така ще е още съвсем малко време. Всъщност сега те се нуждаят от разбиране, от търпеливо изслушване и в никакъв случай от противоречене или поучаване.


ВЕЗНИ

Търсите внимание

 

Основните проблеми на Везните в четвъртък се пораждат от тяхното желание непрекъснато да са обгрижвани. От страстта им да получават внимание и комплименти, без да преценяват, че много често това е ненужно ласкателство. Днес не бива да правят никакви инвестиции, както и да не дават пари назаем.


СКОРПИОН

Творчески подем

 

За вас четвъртък е един от щастливите дни за тази седмица. Мнозина ще бъдат настроени творчески и ще разгърнат своя потенциал, вършейки нещо приятно, което е провокирано от въображението и творческото им мислене. Вечерта отморете с книга в ръка, вместо да предпочитате компанията на телевизора.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете предпазливи

 

Не е изключено мнозина от Стрелците да претърпят финансови загуби заради необмислен риск или предприето действие, взето под диктовката на емоцията и силно желание да се случат промени. Необмислените постъпки често водят до попадане в зона на подводни камъни, в каквато всъщност се намирате сега. Можете да си го спестите, ако сте предпазливи и предвидливи.


КОЗИРОГ

Гледайте философски

 

Напрежението на работното място е главната причина голяма част от Козирозите да са по-избухливи от друг път. Сякаш са станали по-черногледи и не могат да се зарадват на малките положителни неща, които правят дните хубави и пълноценни. Е, с малко повече философия могат да се справят с натрупалото се напрежение, стига да искат.


ВОДОЛЕЙ

Успехи

 

За вас, Водолеи, следва един доста активен и изпълнен с предизвикателства ден. Очаква се да бъдете натоварени с нови задачи на работното място, които ако изпълните подобаващо, ще ви донесат и добри финансови стимули. Заслужава си да хвърлите малко повече усилия. Вечерта отпразнувайте успехите с приятели.


РИБИ

Промени

 

Днес сте настроени творчески и можете да се справите с всякаква работа, която изисква преоткриване на нещо ново, влагане на усилия в иновации и тръгване в нови посоки. Рутината няма да ви се стори приятна зона за действие. Затова пък експериментирайте и търсете хоризонти, които да ви разкриват нови брегове. Промените са нещо хубаво.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.