На този светъл ден Полски Тръмбеш отбелязва своя празник, който в последните години се превърна в духовно и културно събитие с прекрасен емоционален заряд

Уважаеми съграждани,

Приемете нашите сърдечни поздравления по случай празника на град Полски Тръмбеш 8 септември, Рождество на Пресвета Богородица.

На този светъл ден Полски Тръмбеш отбелязва своя празник, който в последните години се превърна в духовно и културно събитие с прекрасен емоционален заряд. Превърна се в събитие, което сплотява всички нас чрез християнските и общочовешки ценности.

Празникът е поводът за равносметка, време, в което да мобилизираме общите си усилия в една достойна кауза за развитие на Полски Тръмбеш. Единствено хора, които милеят за своя роден край, са способни да отстояват просперитета на града си. Нека с достойнство да продължим да пазим и предаваме на идните поколения традициите и изконните български добродетели. Нека заедно, единни и мъдри да решаваме проблемите и да продължаваме да градим образа на един съвременен и красив град Полски Тръмбеш.

В годината, изпълнена с много предизвикателства, искаме да Ви пожелаем преди всичко да бъдете здрави, защото, имаме ли здраве, можем да имаме и всичко останало.

Честит празник!

 

Маринета Кузманова

Председател на ОбС Полски Тръмбеш

Георги Чакъров

Кмет на община Полски Тръмбеш

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *