Горещи новиниКултура

Противоепидемичните мерки отлагат Международното изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново за пролетта на 2022-а година

Новите противоепидемични мерки, въведени със заповед РД-01-748/02.09.2021 на Министерство на здравеопазването и влезли в сила от 7 септември, правят невъзможно провеждането на Международното изложение „Културен туризъм“.

Най-голямата специализирана туристическа борса трябваше да се проведе от 21 до 23 септември във Велико Търново. Заради настоящата ситуация МТИ „Културен туризъм“ се отлага за пролетта на 2022 година.

Направените парични преводи по сметката на Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ ЕООД за участие във форума ще бъдат възстановени на участниците. Отлагането на изложението обаче няма да повлияе на оценяването на номинациите в Националния конкурс READ & TRAVEL („ЧЕТИ И ПЪТУВАЙ”) и Националния студентски конкурс за най-добра разработка на туристическа тематика.

Пред финал е работата на журитата, а наградите ще бъдат обявени от ОТА „Царевград Търнов“ на сайтовете https://culturaltourism.info/ и https://read-travel.eu, както и в медиите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *