ДО КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ Е СРОКЪТ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ИЗРАВНИТЕЛНИТЕ СМЕТКИ ЗА ПАРНО И БИТОВА ГОРЕЩА ВОДА

„Топлофикация – Велико Търново“ уведомява своите клиенти, че финалните изравнителни сметки за отоплителен сезон 2020/2021 година са достъпни за клиентите и вече не могат да бъдат обжалвани.

„Задълженията по изравнителните сметки могат да бъдат платени в срок до края на месеца по най-удобния метод за абоната – на касите на Топлофикация Велико Търново, на касите на Изи пей или по банков път.“ каза изпълнителният директор на „Топлофикация – Велико Търново“ инж. Александър Димитров.

Инж.Димитров уточни, че възстановяването на суми ще се извършва на касата на „Топлофикация – Велико Търново“ на ул.Никола Габровски №71А и в Първа инвестиционна банка на ул. Бачо Киро №5.

„Искам да уточня, че клиентите с големи суми за възстановяване е необходимо да направят предварителна заявка на телефон 062 64 28 86, за да се осигури достатъчна наличност в касата в дадения ден.“ каза инж. Димитров.

Възстановяването на суми на клиенти, заплащащи сметки чрез разплащателна сметка в банка ДСК и Булбанк, ще се извърши по банков път.

„Изравнителните сметки са достъпни и онлайн чрез ePay.bg . Те могат да бъдат проверени чрез абонатен номер. Абонатният Ви номер можете да откриете на уведомителното писмо за сметката, което получавате ежемесечно, както и на вносната бележка след извършено плащане. Можете също така да се свържете с нас на посочения телефон и ние ще Ви го кажем.“ каза инж. Димитров.

One thought on “ДО КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ Е СРОКЪТ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ИЗРАВНИТЕЛНИТЕ СМЕТКИ ЗА ПАРНО И БИТОВА ГОРЕЩА ВОДА

  • 09.09.2021 в 11:05
    Permalink

    Да вземеш пари от Топлофикация е все едно да вземеш винкел от ПЕРНИЧАНИН.На всички надяващисе желая успех!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *