Димитър Байдаков ляга под ножа

Операция на менискус ще претърпи нападателят на „Локомотив“ (Горна Оряховица) Димитър Байдаков, съобщи старши треньорът Марин Байчев. Травмата не позволи на 28-годишния състезател да вземе участие в последните два мача срещу „Партизан“ (Червен бряг) за първенството на Северозападната Трета лига и „Нефтохимик“ (Бургас) за купата на България.

По думите на наставника Байдаков играе с болки в коляното от месец, а ядрено-магнитният резонанс е показал разкъсан менискус. Предстои операция при доц. д-р Антони Георгиев. Ако интервенцията премине успешно, футболистът ще се включи в тренировъчния процес след 20 дни. Байдаков игра силно за „железничарите“ в контролите и в първите четири срещи от шампионата на Северозападната Трета лига.

В събота „Локомотив“ приема ОФК „Павликени“ в среща за първенство на Северозападната Трета лига. След успеха срещу „Нефтохимик“ за купа „България“ с 2:1 след продължения Марин Байчев ще направи ротации в състава, тъй като някои от титулярите натрупаха сериозна умора.

„Благодаря на момчетата за себераздаването и на феновете за подкрепата срещу „Нефтохимик“. В следващия кръг на турнира срещу „Ботев“ (Враца) ще сме още по-освободени психически. Дотогава обаче има доста време. Вече забравяме успеха и се настройваме за тежкия двубой с ОФК „Павликени“, каза още Марин Байчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *