ВАШИЯТ ХОРОСКОП за 10-12 септември, изготвен от ТОДОР ЕМИЛОВ – ТЕО, специално за в. „БОРБА“

Близнаците и Девите да си помързелуват през

уикенда, Скорпионите ще поставят ново начало


Овен

Не се предоверявайте

10 септември. В петъчния ден представителите на Овен е добре да разчитат на себе си и на собствените си сили. Много от тях ще се доверят на уж проверени хора и това ще е най-голямата им грешка. Нали знаете, вълкът е сит, когато си върши сам работата. 11 септември. Желанието ви да обогатите знанията си или да усвоите напълно нови, е поводът да се разровите за подходящи онлайн курсове и да намерите най-добрия за себе си. Почивният ви ден ще е прекаран пълноценно, ако споделите намеренията си и с близките. 12 септември. Събудете се рано в неделния ден и след традиционната къщна работа излезте на разходка с приятели или със семейството. Активността е задължителна и ще ви дари с настроение, бодрост и здраве.


Телец

Запълнен график

10 септември. В петък ще ви зарадват новини, касаещи ваши близки или приближени на семейството хора. Не е изключено да ви се прииска да пътувате, за да ги посетите и да прекарате уикенда си с тях. Не е лоша идея, стига да сте сигурни, че общуването ще е безопасно. 11 септември. Внезапни промени при мнозина са причината да прекроите плановете си или да вмъкнете в графика си още един ангажимент, който се налага да свършите през уикенда. Ще успеете да насмогнете с всичко и ще изпитате задоволство. 12 септември. Сега е моментът да осъществите пътуването, за което стана дума в предишните дни. Неделя е един прекрасен и незабравим ден за вас и вашето семейство. Прекарайте го ведро и активно. Затварянето вкъщи може да ви доведе до депресия.


Близнаци

Помързелувайте в неделя

10 септември. Дори и да ви е напрегнато в петък, успехът няма да ви подмине и работата ви няма да остане невъзнаградена. Опитайте да сте по-доверчиви към колегите си, които в момента дават всичко от себе си, за да ви подкрепят и да ви помагат в начинанията. 11 септември. Започнете деня си със спорт, аеробика или просто с приятна разходка в парка. Мнозина от вас имат доста къщна работа днес, която могат да свършат сутринта и да оставят следобеда за приятни срещи. 12 септември. Едва ли ще ви се среща с много хора в неделя. Оставете този почивен ден за повече излежаване и се насладете на уюта на своя дом. Имате нужда и от дни за бездействие. Отворете любима книга или просто оставете телевизора на интересно семейно предаване. Така ще отпочинете най-добре.


Рак

В петък ще мислите за пари

10 септември. В петъчния ден голяма част от представителите на Рак ще бъдат притеснени за финансовото си състояние. Това е и причина някои от тях да се замислят за допълнителна дейност или работа, с която да погасяват извънредно възникналите разходи. 11 септември. В събота сте прекалено взискателни към близките и хората около себе си, търсейки различни причини да се скарате с тях. Излишните забележки, които правите, ще изнервят допълнително обстановката и ще са повод за неприятни разговори. 12 септември. В неделя почистете дома си и подредете гардероба си, за да се чувствате уютно за през новата седмица. Това е един активен и благоприятен за къщна работа ден. Бездействието може само да ви донесе лошо настроение, неудовлетворение и усещане, че сте пропилели часовете си напразно.


Лъв

Проблеми с близките

10 септември. В петък семейни проблеми са причината да зарежете голяма част от задълженията си на работното място недовършени и отложени за идната седмица. Добрата новина е, че колкото по-рано се заемете с разрешение на личните трудности, толкова по-бързно ще се справите с тях. 11 септември. Не е изключено мнозина от вас да продължат петъчната си работа в събота. Техният ден ще е спорен и успешен. За почиващите събота носи добри новини относно семейните финанси и стабилността на бюджета. Чакат ви доходи. 12 септември. В неделя за пореден път сте нервни и необичайно агресивни към близките и хората, които са около вас в този ден. Избягвайте спречкванията и скарванията, защото сте склонни да сте крайни в речта си и без да искате да нараните някого с уж на шега изказана дума или фраза.


Дева

Блажено ленив уикенд

10 септември. Петъчният ден не носи особени шансове за много и качествено свършена работа при Девите. Днес те са разсеяни и трудно насочват усилията си в правилното направление. Най-добре е да свършат ангажиментите си и навреме да се приберат вкъщи. 11 септември. Още в сутрешните часове ще ви се обади приятел, на когото имате да разказвате доста от това, което сте преживели напоследък. Телефонният разговор може да продължи като среща на кафе. Добър начин да прекарате почивния ден. 12 септември. Неделята оставете за почивка. Не ставайте рано, а останете колкото пожелаете в леглото. Лениви сте и дори да станете, къщната работа няма да ви спори. Свършете онова, което ви се прави. Не се насилвайте за нищо, но ако имате задължителни ангажименти, които не търпят отлагане   свършете ги.


Везни

Помагате на приятели

10 септември. В петък ще ви се наложи да помогнете на приятел, който е изпаднал в нужда и няма кой друг да му се притече на помощ. Тази добрина ще остане дълго време в съзнанието му и един ден, когато вие имате нужда от подкрепа, той ще ви върне жеста. 11 септември. В събота останете вкъщи и не пътувайте. Нямате нужда да се срещате с много хора и да организирате събирания с компании. Сега се нуждаете от почивка и спокойствие. Наспете се добре. 12 септември. В неделя сте в отлично настроение, въпреки опитите на приближени хора да ви злепоставят или да ви нагрубят с наглото си поведение. Не обръщайте внимание на подобни провокации. Отминете с достойнство и запазете самообладание.

 


Скорпион

Поставяте ново начало

10 септември. В петък представителите на Скорпион стартират изцяло нов период. За тях сега започва нов етап и е възможно да поставят началото на дейност или занимания, с които да са заети в следващия един месец. Петък е доста благоприятен ден. 11 септември. Съботното спокойствие е характерно в хороскопа на Скорпионите. Те се чувстват сигурни в себе си и достатъчно мотивирани, за да отворят нова страница в живота си. Мнозина ще се насочат към обучение, с което да подобрят квалификацията си. 12 септември. Неделният ден носи пари от наскоро свършена работа. Приходите не са никак малки, а поводът си заслужава да се съберете със семейството и да отпразнувате печалбата.


Стрелец

Имате нужда от почивка

10 септември. Напрежението, което чувстват Стрелците днес, е породено от множеството ангажименти, които трябваше да свършат през тази кратка работна седмица. Мнозина са на предела на силите си и умората е както физическа, така и психическа. Имате нужда от малко отмора. 11 септември. В събота желаете да оставите време, в което да сте насаме със себе си, но такова няма да имате. Налага се да се срещнете с приятели или роднини, които се нуждаят от вашата помощ. Няма как да не се притечете, но пък срещите с тях ще ви заредят с енергия. 12 септември. В неделя, ако не оставите нужното време за себе си, ще станете раздразнителни и нападателни спрямо хората наоколо. Ето защо е важно в този ден да си осигурите така желаната почивка и да страните от шумни компании.


Козирог

Помислете за пътуване

10 септември. В петък ви очакват приятни изненади и положителни емоции, които няма как да не споделите с близките и семейството си. На работното място денят не протича с най-гладко темпо, но пък ви носи възможности и шансове да проявите креативност и да решите проблемите по нов, нестандартен начин. 11 септември. Няма да ви се отрази никак зле, ако през уикенда пътувате и посетите места, на които не сте ходили или пък на които не сте били от дълго време. Пътуванията при спазване на всички необходими мерки са разрешени и нямате повод да се лишавате от тях. 12 септември. В неделя си оставете няколко часа, в които да сте сами със себе си. Осигурете си спокойствие на дивана с интересна книга в ръка или гледайки любимо неделно предаване. Правете нещо, което ви харесва и ви отморява.


Водолей

Допълнителни ангажименти

10 септември. Мнозина от Водолеите днес ще разберат за нов ангажимент на работното място, с който ще се сблъскат в следващите седмици. При малцина обаче допълнителното натоварване ще е свързано и с нужното допълнително заплащане на труда. 11 септември. Не е изключено и съботата да се окаже работна за голяма част от вас. Допълнителните задачи на работното място се трупат една след друга няма кой друг да ги свърши. По-добре се лишете от няколко часа свободно време. Така ще си спестите много напрежение през идната седмица. 12 септември. Неделята за вас ще бъде особено положителен и наситен с емоции ден. Дали ще го прекарате в центъра на града, в планината, на брега на морето или пък вкъщи,  решавате вие. Но където и да сте, настроението ви ще бъде отлично и ще се заредите с енергия за цялата следваща работна седмица.


Риби

Приятно пътуване

10 септември. Представителите на Риби днес са заети не толкова със своите задачи на работното място, колкото със задачите на своите колеги. Не съжалявайте, че инвестирате усилия в чуждата работа. Един ден ще се наложи някой да ви помогне и във вашата. Тогава ще има кой да ви се притече на помощ. 11 септември. В събота обмислете пътуване, което да зареди вас и семейството ви с положителни емоции. Посетете някое красиво място, все едно далеч или по-наблизо. Нека то е интересно за всички, за да обсъждате впечатленията си заедно и с ентусиазъм. 12 септември. В неделя хармонията във взаимоотношенията е главната причина да се чувствате сигурни, щастливи и доволни от всичко, което ви се случва. Това е един положителен и зареждащ ден, в който не бива да спорите и не бива да правите забележки, а само да се наслаждавате на разбирателството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *