Хороскоп за деня. Вижте своята зодия

В понеделник движението на Луната в Стрелец ни дава силата да полетим на крилете на мечтите си, но само мечтателност не стига, за да изпълним ежедневните си задачи за деня и седмицата. Времето е подходящо за занимания с изкуство, спорт и активни дейности. Отлагането на проблемите във времето ще доведе само до тяхното задълбочаване.


ОВЕН

Имайте очаквания

 

В понеделник ще сте емоционално зависими от хората, с които общувате и това ще е главната причина за напрежението ви – и делово, и лично. Чувствате се потиснати от редица обстоятелства. Седмицата ще е по-добра, аок обърнете внимание на позитивните тенденции в нея. Днес бъдете с по-големи очаквания.


ТЕЛЕЦ

Не се бойте от промени

 

Бъдете активни в понеделник. Промени, свързани с имущественото ви състояние, ще ви сварят неподготвени. Нужно е да вземате решения. Всичко ще бъде благополучно, защото няма да ви липсва смелост и късмет. Денят е положителен, така че няма какво да ви тревожи. И здравословно, и емоционално се чувствате добре.


БЛИЗНАЦИ

Непоследователни сте

 

Въпреки че понеделник е щастлив ден и стартирате добре тази седмица, като получавате нужната подкрепа, вие ще бъдете подвластни на страсти и емоции, а това може да ви попречи да вземате правилни решения. И действията, и мислите ви са хаотични и това е основната причина да не сте последователни.


РАК

Гордейте се със себе си

 

Днес ще се почувствате силни, уверени и можещи. Високата оценка, която ще придобиете за самите себе си, е предизвикана от няколко фактора. На първо място – сполуката ви от действия през изминалата седмица. Следва финансовата ви стабилност към този момент и не на последно място е подкрепата от семейството и роднините.


ЛЪВ

Добри промени

 

Първият ден от седмицата, дори и да бъде труден, е стъпка към предстоящи промени, които ще се окажат доста градивни и успешни за времето си. Залагайте на разговорите, тях водите с лекота и увереност. Досадно вътрешно напрежение ви кара да избързвате и понякога да прекъсвате събеседниците си, но това не е проблем.


ДЕВА

Благоприятен ден

 

Девите са в прекрасно настроение и въпреки че днес им предстоят преговори, напрежение и емоционални разговори, те ще се радват на приемственост и успех. Късметът им е с добри показатели, здравословно се чувстват добре. Няма какво друго да желаят към този момент. Понеделник е сред добрите дни от седмицата.


ВЕЗНИ

Компромиси

 

Щастлива развръзка и ключов момент във всички настоящи затруднения при Везните ще облагороди напълно този ден. В понеделник те ще се радват на завиден късмет и ясна перспектива занапред. Проблемите ще решават лесно. Обвързаните ще изкарат прекрасен ден с любимото същество, стига да са готови на компромиси.


СКОРПИОН

Добри новини

 

В началото на новата работна седмица акцент поставям върху службата ви, финансовото състояние и възможностите да разрешите имуществен проблем без много усилия и мъки, колкото ви костваха в последно време. Добри новини, разбирателство и възможности – това са тенденциите в днешния ви хороскоп.


СТРЕЛЕЦ

Възможности

 

Добри възможности, положителни промени и раздвижване вещаят звездите за понеделник при онези Стрелци, които са атрактивни, упорити и находчиви. Точно вашата находчивост ще е в основата на успеха ви. Едни ще намерят нова работа, други ще сменят жилището, а трети ще получат увеличение – все хубави неща.


КОЗИРОГ

Пълна незаинтересованост

 

Започвате новата работна седмица без особено желание за работа. Енергията, която влагате в действията си, е минимална. Това е и причината днес да не очаквате кой знае какви постижения. Има и такива дни от месеца – дни, в които не ви се прави нищо и не сте заинтересовани от това, което се случва около вас.


ВОДОЛЕЙ

Защитавайте мнението си

 

Представителите на знака Водолей днес не бива да изневеряват на собствените си принципи, колкото и пъти да бъдат принудени да го правят. Днес все ще се намира някой, който да ви изкарва извън границата на комфорт. Това допринася да сте нервни и избухливи. Няма нищо лошо в това да се скарате с някого, за да защитите мнението си.


РИБИ

Спокойствие

 

Не се притеснявайте, ако не свършите всичко замислено днес. Седмицата тепърва започва за вас и за хората, с които работите. Придавайки си излишно чувство за перфекционизъм, вие само се товарите излишно. Отпуснете му края и ще видите как всичко ще се подреди без много усилия. В това е чарът на живота.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *