Вашият хороскоп за 14 септември, вторник

Във вторник се чувства отшумяващата енергия от активния вчерашен ден. Не е добре да се започват нови дела или да се поемат рискове. Това е ден на борба, изостряне на конфликтите. Най-добре е да се занимавате с физически дейности, спорт, работа със земя, грижи за растения и животни, за да влеете енергията си в нещо продуктивно.


ОВЕН

Напрежение

Едва ли ще сте във върхова форма и в най-доброто си настроение във вторник, но се налага да довършите вече започнати досадни задачи. Това ще е причината да се чувствате още по-изнервени и агресивни. Вечерта избягвайте спречкванията в семейството. Близките не са виновни, че сте имали лош ден.


ТЕЛЕЦ

Пазете парите си

Във вторник Телците са настроени хазартно. Ще пропилеят доста шансове да запазят финансовата си стабилност, защото не спират да рискуват и да се замесват с хора, които ги въвличат в рискови ситуации. Днес е от особено голямо значение да пазите парите си своите и на семейството си.


БЛИЗНАЦИ

Хаотичен ден

Подвластни сте на страсти и променливи настроения, без да го усещате. Преминавате през пасивен период, което означава, че към момента нямате шансове за успех, започнете ли нещо ново. Денят носи хаос и разочарования за всички, чиято цел е да рискуват и инвестират неуместно пари.


РАК

Странно обаждане

Раците към днешна дата са спокойни и уравновесени. Едно телефонно обаждане обаче от бивш колега или партньор, с който са имали финансови взаимоотношения, е в основата на техните притеснения. Говорете бавно и без да влагате излишни емоции. Вероятно ще ви поискат пари назаем и е редно да прецените дали сте в състояние да услужите.


ЛЪВ

Осигурете си спокойствие

Искате много, давате от себе си малко и е съвсем вероятно да не получите нищо. Такъв е днешният ден. Имате нужда от доза спокойствие и увереност. Търсете у себе си причината за някои проблеми, които ви се случиха напоследък. Вечерта не излизайте в шумни компании. Разговор с половинката ще ви се отрази ободрително.


ДЕВА

Нещо хубаво

Благоприятната енергия от вчерашния понеделник преобладава в хороскопа и за днес при Девите. Те се намират в забележителен етап и сега могат да реализират доста от плановете си като цяло. Е, не точно днес е мигът за ново начало или започване на промени, но средата на септември предрича, че ще им се случи нещо хубаво.


ВЕЗНИ

Стрес

Във вторник се нуждаете от спокойствие, за да размислите върху някои наскоро възникнали въпроси и да намерите решението им в дългосрочен аспект. Малцина от вас обаче ще успеят да намерят нужното уединение. Повечето са обезпокоявани от различни обстоятелства и стресови ситуации. Ограничете контактите.


СКОРПИОН

Пари

Вторник е ден за жътва при мнозина от Скорпионите. Днес е добре да се стремят да получават, а не да дават пари. При някои от тях извънредните приходи са вече факт. Други ще научат за възможност да поработят по допълнителни проекти, които да им гарантират плащания над основните месечни възнаграждения.


СТРЕЛЕЦ

Вземете решение

Трудно ви е да се разделите с човек от живота си, който не е правилният и ви носи само разочарования. Знаете го, но вътрешно сте убедени, че е необходимо да продължите връзката си. Може би много от разочарованията ви напоследък се дължат на тази колебливост и е дошло време за вземане на решения и предприемане на действия.


КОЗИРОГ

Апатията ви пречи

Представителите на Козирог вероятно имат основателна причина за пълната си незаинтересованост на работното място. Апатията при някои е предизвикана от постоянно повтарящата се рутина в ангажиментите. При други е плод на неразбирателство в колектива. Каквото и да е, трябва да го решите и да продължите напред.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете постоянни

Все ще се намери някой, който да попречи и застане на пътя на Водолеите при изпълнение на плановете им. Днес те срещат пречки от всякакъв характер – административен, колективен, ръководен. Трудно ще осъществите това, което сте замислили, но пък си струва да упорствате. Ако не се получи този път, със сигурност следващия ще имате успех.


РИБИ

Не се насилвайте

Ако видите, че на работното място не всичко върви гладко и не сте в състояние да свършите набелязаните задачи, захвърлете всичко и излезте навън. Нуждаете се от разходка. Тези от вас, които имат градина с плодове и зеленчуци, могат спокойно да релаксират там. Работата със земята ще ви зареди със спокойствие и енергия.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *