Мейджан Шабанова и Станислав Георгиев са шампиони на учителската спартакиада, тимът на СБУ – Свищов, е отборен първенец при мъжете

 

Седемнадесетата международна учителска спартакиада се проведе в курортен комплекс Албена под патронажа на министър-председателя на Република България, председателя на Синдиката на българските учители, президента на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) и директора на Европейския синдикален комитет по образование.

В престижното учителско спортно състезание град Свищов бе представен блестящо в турнира по тенис на маса. Отборът на СБУ – Свищов, завоюва победи във всички играни срещи и стана отборен шампион при мъжете, където се съревноваваха общо 7 отбора.

Свищовският отбор бе воден от директора на СУ „Николай Катранов“ Генади Иванов, а в състава му влизаха още: Йордан Йорданов, директор на ОУ „Васил Левски“ – с. Върбица, община Горна Оряховица, Станислав Георгиев – учител по ФВС в СУ „Максим Райкович“ – гр. Лясковец, Атанас Йошев – служител в СУ „Николай Катранов“, и Мейджан Шабанова – учител по ФВС в СУ „Николай Катранов“.

Златни медали и шампионски купи бяха спечелени от СБУ – Свищов, и в индивидуалните първенства по тенис на маса при жените и мъжете, където като безспорни лидери се наложиха Мейджан Шабанова и Станислав Георгиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *