Какво вещаят звездите за 15 септември, сряда

Благотворното влияние на сряда се чувства още в сутрешните часове. Движението на Луната в Козирог, в комбинация с тригона й с Уран, въздействат хармонично при започване на всяко ново начало, а днес поставяме началото на новата учебна година. Усмивки, големи очаквания, цветя и трепетни срещи отново в клас – днешният ден е вълнение за учениците, родителите и за всеки, който е минал по пътя на учебния процес. Насладете се на една позитивна сряда.


ОВЕН

Задръжте отговора

Сряда обещава благоприятно развитие за Овните, ако те не предприемат внезапни и необмислени действия на работното място. Ще се намерят хора, които желаят да ви подмамят с ново предложение. Добре е, ако засега задържите отговора си. Направете планове за следващите ден-два.


ТЕЛЕЦ

Пазете парите си

Сряда обещава много добри постижение при Телците, ако те концентрират действията си в една посока, без да се разпиляват в много и различни направления. Сега не е моментът за даване на обещания, особено от финансов характер. И в сряда се налага да пазите парите и спестяванията си, за да не ги загубите безвъзвратно.


БЛИЗНАЦИ

Трудности

Близнаците са активни, дейни и очакват бързи резултати от всичко, с което се заеха преди няколко дни. За съжаление, сряда ще ги разочарова с трудности, проблеми и някои доста сериозни пречки. Но пък имат достатъчно време да се порадват на първия учебен ден и на вълненията, свързани с него и с техните деца ученици.


РАК

Не се притеснявайте

Раците изживяват един по-спокоен период, през който се налага да направят стабилизация – на доходите, на взаимоотношенията и на плановете. Проблемите в семейния бюджет сега са съвсем нормални и свързани с есенните извънредни разходи. Ако имате ученик вкъщи, е трябвало да го подготвите за новата учебна година.


ЛЪВ

Без напрежение

Обещанията за успех започват малко по малко да се сбъдват. Сряда е прекрасен ден за Лъвовете, но мнозина все още са прекалено агресивни. Агресията им идва от сферата на семейните взаимоотношения и дома, където витае лошо настроение и напрежение не само днес, а и от няколко дни насам. Това е период и ще премине.


ДЕВА

Здрав труд

Девите ще отстъпят крачка назад и едва ли ще са толкова активни, колкото бяха досега. Причината е в липсата на достатъчно мотивация, за да продължат напред. За съжаление, те очакват всичко да се случва бързо, на момента и без особени усилия, а това няма как да се осъществи. Само здравият труд ще им върне отново успеха.


ВЕЗНИ

Изнервят ви

За Везните сряда ще е първият активен ден през тази седмица. Те не бива да се отпускат дори за минута, защото рискуват да пропуснат важна информация или възможности за действие. Обърнете внимание на деловата си дейност, а с колегите просто бъдете на „здравей – здрасти”. Комуникацията с тях ще ви изнервя.


СКОРПИОН

Препятствия

Отговорен ден стои пред Скорпионите и затова те трябва да са много активни, съсредоточени и концентрирани в своите си цели. За съжаление, няма да липсват и препятствия. Въпреки че са преодолими, те отново ще ви бавят. Изпратете с усмивка своите близки ученици на добър час. Усмихнете се, днес е прекрасен ден.


СТРЕЛЕЦ

Успявате навсякъде

Прекрасен ден чака Стрелците. Сряда активира период на разгръщане, тръгване напред, получаване на нова информация, добри новини, път и комуникация. Не оставяйте нищо в ръцете на съдбата, а се опитайте вие да диктувате обстоятелствата. Ще се убедите, че когато се хванете в ръце, можете да постигнете всичко, което сте си наумили.


КОЗИРОГ

Приходи за в бъдеще

Период на стабилизация вещае срядата за Козирозите. Те имаха нужда от отлив, защото напоследък им се струпаха много дела наведнъж, а никой не пожела да им помогне. Сряда ще засегне темата с парите. Имате шанс да си стъпите на краката, но това ще стане трудно до края на месеца. Но в дългосрочен план есента ви носи приходи и парични успехи.


ВОДОЛЕЙ

Замислете се

Липсата на удовлетворение към момента при вас е предизвикана от хилядите забавящи ви обстоятелства, на които не можете да се противопоставите или да контролирате. Не е зле обаче да се замислите дали вие някъде в миналото си не сте допринесли нещата да тръгнат срещу вас сега. Звучи философски, но може би е достоверно.


РИБИ

Време за старт

Рибите са уверени напоследък и може би имат основание да са толкова спокойни. При тях тенденциите са доста добри, но ако разчитат само на стари признания, скоро благотворният период ще свърши. Съветът ми е да се задействат. Сега имат възможност да задвижат колелото и да стартират нова дейност, която скоро да им се отблагодари с допълнителни доходи.

Тодор Емилов-Тео

2 thoughts on “Какво вещаят звездите за 15 септември, сряда

 • 14.09.2021 в 22:43
  Permalink

  На мен звездите ми вещаят корозия!

  Отговор
 • 15.09.2021 в 10:48
  Permalink

  На добър час на учениците и учителите! Дай Боже това да е една нормална и успешна година за тях. Хороскопа е чудесен.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *