Забава и знание

На какви виртуални спортове можете да залагате в Bet365

Имаме страхотна новина за всички любители на онлайн залозите, които търсят мигновени печалби. В следната статия ще откриете информация за сайта на Bet365 и наличните виртуални спортове. Ще Ви покажем как за броени секунди се генерират солидни печалби и какви са вариантите за залог.

Първо, да споделим какво представляват виртуалните спортове, които трупат популярност в последните години. Това са софтуерни прототипи на познати дисциплини като футбол, конни надбягвания, тенис. Залага се на сходни пазари, но крайният резултат се определя от генератор на случайни комбинации. Потребителят следи най-интересните моменти от събитието чрез пряко предаване, но няма достъп до залози на живо.

Ето някои от най-търсените виртуални спортове в Бет365 и какви опции за игра предоставят.

 

Виртуални надбягвания с коне

Като всеки британски букмейкър, Bet365 отдава значимото на конните надбягвания. В платформата са публикувани виртуални гонки на равни трасета и такива с препятствия. Състезанията се провеждат в интервал от 3 минути, като имате възможност да прогнозирате следващите шест.

Освен залози на краен победител, bet365 приема традиционни прогнози за форкаст и трикаст. Коефициентите при тях са значително по-високи, тъй като се изисква правилно отгатване на лидерите в класирането.

 

Виртуални моторни спортове

Ако сте привърженици на високите скорости, мото спортовете в секция “Виртуални” са точно за Вас. Състезанията наподобяват НАСКАР, но се използват болиди, идентични на тези във Формула 1. На всеки 3 минути стартира нова надпревара, съпътствана от залози на победител, второ място и почетна стълбичка. Следите подреждането в реално време, за да сте наясно с позицията на избрания състезател.

 

Виртуален тенис

Когато Световният тенис тур излезе в почивка, но не искате да спирате със залозите, доверете се на виртуалните спортове в Bet365. Очаква Ви динамичен развой на мачовете, множество разигравания и изобилие от пазари.

Най-търсен от залагащите е маркетът за победител, но опциите за брой точки и точен резултат също не са за пренебрегване. Срещите протичат много бързо, тъй като се провежда само един гейм. Ако се стигне до 40 равни, се играе до две точки разлика.

 

Виртуален спидуей

Целта Ви е да отгатнете състезателя с кой цвят на каската ще се окаже краен победител. Преди началото на надпреварата получавате ставки, определени от софтуер, които при точно прогнозиране се умножават по стойността на облога. Състезанието се провежда в две обиколки, което е гаранция за интрига и обрати в последните метри.

 

Виртуален дартс

Това е виртуалният спорт в bet365, който пристига с най-много опции за игра. Налични са пазари за: победител, чекаут общо, чекаут стрела, ще има ли 180, уинкаст. По-смелите могат да прогнозират дали излизането ще бъде с 9 стрели, за което ще получат солиден коефициент. Играе се в 1 лег, като се използват правилата за изчистване на реалния дартс.

 

Мнение за виртуалните спортове в букмейкъра

Прилагането на стратегии при залозите на виртуални спортове е много по-трудно, тъй като резултатът се определя от софтуер. За да запишете положителен резултат в дългосрочен план, задължително е да спазвате правила за управление на банката.

Важно е да внимавате със залозите и да играете разумно. Виртуалните мачове протичат за броени минути, което е считано за плюс от мнозина, но при прекаляване със залаганията е възможно да развиете хазартна зависимост.

Потърсете помощ от http://www.gamblersanonymous.org/ga/, ако усетите, че Вие или Ваш близък е пристрастен към хазарта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *