Осем треньори работят с над 200 деца в школата на футболния „Локомотив“

Над 200 момчета тренират в детско-юношеската школа на „Локомотив”, съобщи старши треньорът на мъжкия отбор на горнооряховския клуб Марин Байчев. Той отговаря и за работата в школата, в която са ангажирани още осем треньори с 10 отбора.

Илия Пендов води юношите старша и младша възраст. Мирослав Гавазов е с децата, родени 2007/2008 г. С Футбол 11 работи Живко Маминов, с Футбол 9 – Цветан Петров, с Футбол 7 – Йордан Петров, а с най-малките от Футбол 5 са Тодор Баланов и Владимир Русев. С вратарите от всички възрасти и представителния отбор работи Даниел Захариев.

„С подновяването на подготовката в школата ръководството на клуба се срещна с всички треньори, за да кажат от какви пособия и екипировка имат нужда. Всичко заявено ще бъде получено в следващите дни. Президентът на клуба Владимир Русев е договорил с кметовете на Долна Оряховица и Първомайци отборите на „Локомотив“ да ползват новите изкуствени терени в двете населени места. „Захарни заводи” поддържат перфектно своя терен и той се ползва и от мъжкия отбор за тренировки. Три пъти седмично тренирахме и на стадион „Локомотив”, за което благодарим на хората от „Спортни имоти”. До дни се надяваме и стадионът в Долна Оряховица да е готов за ползване. А дано догодина стане и новият тренировъчен терен в Горна Оряховица“, коментира Марин Байчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *