Дневен хороскоп за 16.09.2021 г., четвъртък

В четвъртък, когато Луната преминава от Козирог във Водолей, нарастват амбициите и желанията на хората да се реализират възможно най-добре. Денят е успешен в работата и бизнеса, пътуванията преминават благоприятно. Уверете се, че влагате енергията си в нещо полезно, за да избегнете разочарования след това.


ОВЕН

Излишна енергия

 

И днес тенденцията е да вършите доста дела наведнъж. Добре е отрано да се концентрирате и да подредите идеите си така, че да не пропуснете някоя. Изненадващи промени в службата ще объркат предварителните ви планове. Вероятно е да вложите много излишна енергия, инатейки се и вършейки нещо, което не си заслужава.


ТЕЛЕЦ

Промяна в посоката

 

Разчетният период за Телците все още не е свършил и днес те отново трябва да са съсредоточени в мисълта за своя бюджет. Интересните развития обаче няма да са в личен, а в професионален план. За мнозина една новина ще ги отпрати в нова посока, която ще промени професионалните им планове за идните месеци.


БЛИЗНАЦИ

Интересен ден

 

Близнаците ще са отворени, отзивчиви и добронамерени през този ден, но в същото време ще крият под здрава черупка своята силна чувствителност. Тя на този етап е причината за грешните им решения. На работното място може да има забавяне в развитието на намеренията им. Но в личен план обстоятелствата бързат да се развиват при необвързаните.


РАК

Приятен ден

 

Стабилизацията, започнала от вчера при Раците, ще продължи и днес. Добрата новина се свързва с прекрасни отношения в семейството, където положителното настроение ще бъде повод за усмивки и приятни разговори. Оттам нещата ще се пренесат и в службата. Работното време ще премине под много напрежение, но и полезни, приятни контакти.


ЛЪВ

Интересна интрига

 

Лъвовете са в период на подем и са категорични, че трябва да свършат цялата си работа в този силен и енергичен четвъртък. Прекомерното натоварване е залегнало в хороскопа, но не бива да допускат изтощение. При някои Лъвове денят вещае любовна афера с колега, партньор или шефа – интересна интрига, която крие своя риск за вашето бъдеще. Какво ще излезе, все още е рано да се каже.


ДЕВА

Изтощение

 

В четвъртък тонусът ви е нисък и чувствате пълно изтощение. Не ви се занимава с нищо допълнително. Вършите рутинните си ангажименти и с нетърпение изчаквате края на работния ден, за да се озовете отново на дивана пред телевизора или под завивката в удобното легло. Липсва ви енергия и е по-добре да си отпочинете.


ВЕЗНИ

Интересни предложения

 

Четвъртък ще бъде щастливият ден за Везните, защото ще имат късмет в няколко сфери и направления. Най-силно ще се изрази обществената, която включва контакти с делови партньори, клиенти, работодатели и приятели. Очаквайте ново предложение. Няма да го приемете с отворени обятия, но си заслужава да го обмислите.


СКОРПИОН

Мислите за бизнес

 

Скорпионите днес ще бъдат съсредоточени в своите дела и няма да си позволят да допуснат грешки. Денят носи новини и поводи да се зарадват на постиженията си. Не е изключено на някои да им хрумне идея за нов бизнес, който да развият в следващите месеци. Така че не подминавайте нито една мисъл за начинание. Четвъртък е щастлив ден за вас.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете активни

 

Промените, които ви се случиха вчера, ще продължат и през днешния ден. Четвъртък е благоприятен и ви носи полъх на нещо ново, което се заражда сега и предстои да се развие изцяло в бъдеще. Всеки има нужда от обновления в живота си. Вашето се случва точно сега и е добре не само да му се насладите, а и да сте максимално активни, за да допринесете за по-бързото си развитие.


КОЗИРОГ

Пасивен период

 

Периодът, който преживяват Козирозите, не е благоприятен за драстични действия или самоинициативи. Той по-скоро е пасивен, а и мнозина от тях чувстват здравословно неразположение. Днес финансови проблеми са вероятни, но ще са лесно разрешими. Добрата новина е, че служебна трудност, която ги тормозеше, ще отпадне.


ВОДОЛЕЙ

Не е време за покупки

 

Четвъртък се характеризира с делови просперитет и разцъфтяващ личен живот при Водолеите. Периодът, в който се намират, е доста позитивен. Едва ли обаче точно днес ще се проявят най-добрите му качества. Някои представители ще се сблъскат с финансов проблем или ще се лишат от придобивка поради липса на достатъчно пари.


РИБИ

Новина

 

Натоварен ще бъде и четвъртъкът за по-голямата част от Рибите. Намират се в период, който изисква да действат на бързи обороти, да гонят крайни срокове и всичко това води до акумулиране на високо напрежение и недоволство. Новина от деловите среди ще допринесе за агресивното им поведение, но именно тя ще им даде сигурност за бъдещето в службата.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *