Струва ли си да се залага на мачове с фаворит в Bet365

Не е тайна, че повечето залагащи се насочват към мачове с фаворит, с цел да постигнат сигурна печалба. Поради тази причина Bet365 обособи раздел с двубои, в които единият състав получава огромни шансове за победа, докато другият е сочен за тотален аутсайдер. Какви са текущите предложения в букмейкъра и къде да намерите изявените фаворити, ще научите на адрес: www.nostrabet.com/bet365/

 

Как се залага на мачове с фаворит

Първо, задължително е да се регистрирате в сайта на Бет365. Отворете формата за присъединяване от бутона “Нов клиент” и въведете нужната информация за Вашата самоличност и сигурността на акаунта. Ако вече имате открита сметка – използвайте формуляра за вход, който изисква потребителско име и парола. Разбира се, трябва да захраните баланса чрез избран разплащателен метод като дебитна карта, Skrill, ePay или трансфер по банков път.

След като завършите първоначалните процеси и влезете в системата, посетете спортния фрагмент. В лявата навигация, където са добавени всички дисциплини, ще откриете линк “Мачове с фаворит”. Пред Вас ще се заредят предстоящите двубои, в които единият от отборите е считан за почти сигурен победител. Класификацията се базира на ставките за краен изход, но нито една от селекциите не е 100% сигурна.

 

Какви са коефициентите на фаворитите

В раздела попадат мачове, при които единият от отборите получава под @1.50 за победа, ако спортът не предлага равенство (тенис, волейбол), или под @1.80 за спортове с три изхода като хокей и футбол. Добавени са филтри за структуриране на двубоите по начален час и коефициент, в зависимост от предпочитанията Ви. Можете да разгледате срещите за предстоящите 72 часа и да ги комбинирате в права колонка.

По подразбиране са избрани футболните залози, но не са единствени. Предлагат се мачове с фаворит за тенис, дартс, волейбол, хокей на лед, баскетбол, ръгби, хандбал, американски футбол. Имате възможност да съставяте акумулатори, съдържащи пазари от различни дисциплини, но е наложен лимит до 20 селекции на фиш. Минималният залог в Бет365 е фиксиран на 0.25 лева.

 

Защо е важно да се отделят изявените фаворити

Както вече споменахме, повечето залагащи избират ниски коефициенти и ги комбинират в колонки. Целта е да се постигне задоволителна обща ставка с минимален риск. Затова услугата “Мачове с фаворит” на bet365 е много полезна и улеснява потребителите. Благодарение на нея няма да се лутате в разглеждане на целите тиражи, а ще избирате измежду събития, отговарящи на Вашите критерии.

Съветваме всеки потребител да бъде внимателен и да не предприема неоправдан риск. Независимо колко сигурен Ви се струва даден двубой, винаги има вероятност за изненада. Когато залагате в акумулатори, не прекалявайте с броя на селекциите. Ограничете ги до 4-5, за да имате по-големи изгледи за печеливш развой.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *