Учебните занятия във ВТУ започват присъствено

Учебните занятия през зимния семестър на учебната 2021/2022 г. за студентите след средно образование в редовна форма на обучение ще се провеждат присъствено, разпореди със заповед ректорът на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ проф. д-р Христо Бонджолов.

Магистрите ще учат в смесена форма. Те ще трябва да спазват графика на занятията по схема: 1/3 присъствено и 2/3 електронно чрез използването на интернет платформи, казва още заповедта. Във връзка с присъственото провеждане на учебни занятия ще бъде създадена организация за спазване на въведените от министъра на здравеопазването противоепидемични мерки. Академичната година в университета ще бъде открита на 27 септември с онлайн тържество. Първият учебен ден за всички студенти ще бъде на 28 септември.

2 thoughts on “Учебните занятия във ВТУ започват присъствено

 • 16.09.2021 в 13:01
  Permalink

  Оправят си роднините, чрез Ковид. Жената на зам.ректора на ВТУ -В.Б. вече е назначена на длъжност главен асистент по философия на правото. В нарушение на правилника за докторанти, асистенти и гл.асистенти. Ректорът си трае.

  Отговор
 • 17.09.2021 в 0:35
  Permalink

  Великотърновският университет стана филиал на Пернишката политехника.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *