Вашият хороскоп за 17,18, и 19 септември

 

Дни на прилив на енергия и контакти, планове, но трябва да бъдем внимателни какво обещаваме

В петък, 17 септември, Луната е във Водолей – време, благотворно за контакти, срещи с приятели, изготвяне на планове и превръщане на мечтите в реалност. Радваме се на изобилие от енергия. Денят, подвластен на надеждата, вярата и любовта, благоприятства промените и движението. В събота, 18 септември, обещавайте със съзнание, защото каквото сте обещали в този ден, ще трябва рано или късно да изпълните, независимо какво ви коства. В неделя, 19 септември, Луната е в Риби, а денят носи прилив на чувствителност, сантименталност и меланхолия. Не се претоварвайте физически и емоционално, за да съхраните енергията си за предстоящата нова седмица.


ОВЕН

Приятен ден

17 септември. Въпреки изнервящите обстоятелства, в петък Овните ще имат един сравнително успешен делови ден. Действат стремително и уверено – още едно доказателство, че съдбата ще е на тяхна страна. Вечерта не са изключени приятни срещи с хора, с които се зареждат с енергия.

18 септември. Без да искате, в събота ще изречете думи, от които е възможно някого да го заболи и да съжалявате след време. Бъдете една идея по-съобразителни и не давайте обещания за щяло и нещяло.

19 септември. В неделя сте бодри, но в лошо настроение. Напът сте да вгорчите живота на своите близки с капризите си. Имате забележки към всички, но без да си давате сметка, че единствените, които заслужават забележки, сте вие.


ТЕЛЕЦ

Приятно посещение

17 септември. Активен ще бъде днешният петък за вас. Имате силите и енергията да завършите започнатите през седмицата задачи. Ще се насладите на много приятна вечер, заобиколени от хората, които обичате и с които се чувствате сигурни. Единствено не давайте излишни съвети, за да не прехвърчат искри между вас и другите.

18 септември. Съвсем ненадейно ще се обвържете с обещание, което ще изречете почти без да се замисляте, но ще трябва да изпълните в следващите две седмици. Няма да ви е леко, така че внимавайте на кого давате думата си.

19 септември. Очаровани сте от посещението на ваши приятели, с които не се бяхте виждали от доста време. Ще прекарате незабравими мигове заедно, а и ще оползотворите неделния ден, ако излезете на разходка на чист въздух, ако времето го позволява.


БЛИЗНАЦИ

Работен уикенд

17 септември. Не е изключено голяма част от Близнаците да разберат за командировка или пътуване, свързано с работа, за днес и през уикенда. Няма да ви се понрави, но е невъзможно да откажете. За останалата част, които ще прекарат времето си в града, денят вещае добро настроение и позитивни емоции, свързани с днешния празник.

18 септември. Доброто настроение, с което се събуждате в събота, можете лесно да предадете и на хората около себе си. Ако сте на път по работа, приемете го от хубавата страна – ще спечелите допълнителни финанси. Ако сте в града, не давайте големи и неизпълними обещания на близките си.

19 септември. Извънредни събития на работното място ви карат поне за час да присъствате и да обърнете по-голямо внимание на служебното поприще, отколкото на семейството си в неделя. Това ще ви ограничи във времето и ще обърка голяма част от предварителните ви планове.


РАК

В добро настроение

17 септември. Повечето от представителите на Рак имат желание в петък да останат на спокойствие и да ограничат срещите си с хора. За добро или не, това е невъзможно да се случи. Днес ще бъде доста активен ден в социално отношение и ще видите накрая, че по един или друг начин това ще ви хареса много.

18 септември. В събота колкото по-малко говорите, толкова е по-сигурно да не изречете обещание, което в следващите дни трябва да спазите на сто процента. Е, ако искате да сте в услуга на някого – направете го. Но за каквото дадете думата си, следва да го изпълните.

19 септември. Неделният ден започвате с ведро и добро настроение, което ще продължи до вечерта. Заразявате всички около себе си с усмивка и мечтателност. Прекарайте неделята така, както на вас ви се иска, за да не обвините някого, че е провалил намеренията ви.


ЛЪВ

Нужда от почивка

17 септември. За Лъвовете днешният петък е доста динамичен ден, в който спокойствието не е основна тема, но пък липсата на такова го прави още по-очарователен и вълнуващ. Пътувайте, отидете на гости или поканете гости вкъщи. Прекарайте си добре вечерта в компанията на хора, които ви карат да се усмихвате.

18 септември. Събота вещае любов и разбирателство по всички параграфи. Радвате се на щастлив и спокоен ден. Внимавайте да не го развалите с празни приказки или обещания, които няма да спазите.

19 септември. В неделя рязко губите тонус и енергия. Не се разболявате, успокойте се. Тялото ви обаче сигнализира, че е нужно да му осигурите нужното спокойствие, сън, почивка в хоризонтално положение. Може да прекарате деня в леглото и това за вас няма да е загубено време.


ДЕВА

Активност пре

з уикенда

17 септември. Емоционалното неразположение в петък е причина да се чувствате изтощени, раздразнителни и без никакво настроение. Не обвинявайте никого за нищо, а просто си вземете почивен следобед и се приберете вкъщи, за да се наспите.

18 септември. В събота сте отново във форма – активни и дейни. Прекарайте деня навън, на въздух, сред природата. Ако спортувате, направете своята тренировка тогава. Единствено се предпазвайте от обвързване с обещания, които не можете да осъществите.

19 септември. Неделя е денят за семейни срещи и служене в полза на своите близки. Не се притеснявайте да им угаждате, да ги глезите и да ги карате да се чувстват добре. Това ще накара и вас да се чувствате пълноценни.


ВЕЗНИ

Положителна енергия

17 септември. Еуфоричното настроение на Везните в петък действа заразно и те ще влеят положителна енергия в деня на всички около себе си. На работното място мнозина от тях са склонни да предприемат риск, който впоследствие ще оправдае очакванията и надеждите им.

18 септември. В събота мнозина от вас, Везни, са преуморени и е нормално да се наспите до по-късните часове на сутринта. Дайте си нужната отмора, за да сте активни и дейни през деня. Не е изключено да ви се наложи да пътувате следобеда.

19 септември. В неделя обърнете повече внимание на здравето си. Снабдете се с необходимите хранителни добавки за есента, планирайте заздравяване на имунитета си за сезона. Спортувайте или се разходете на чист въздух.


СКОРПИОН

Традиции, любов, разбирателство

17 септември. В петък всички вие, Скорпиони, сте завладени от семейните традиции и имате единственото желание да бъдете с близките си колкото се може повече. Днешният празник го позволява и е прекрасен повод да съберете всички около трапезата за вечеря.

18 септември. В събота сте добродушни повече отколкото трябва и е допустимо. Това е и причината да се обвържете с ненадейно обещание, което подхвърляте просто ей така. Но ще трябва да го изпълните, независимо дали можете, или не.

19 септември. В неделя шансовете са на страната на необвързаните представители, които имат възможността да срещнат подходящия човек, с когото да прекарат хармонично бъдещо време заедно.


СТРЕЛЕЦ

Тежък период за взаимоотношенията

17 септември. Не е изключено мнозина от Стрелците да се чувстват самотни в днешния ден, въпреки че са заобиколени от хора и физически не остават сами дори за минута. Причината е, че няма да намират с кого да си поговорят за нещата, които наистина ги вълнуват.

18 септември. В събота продължавате да се чувствате самотни и сте напът да се обадите на стари приятели, с които не сте се чували от месеци. Е, срещата с тях ще ви зареди с енергия, емоция, а и може да продължите приятелството си като по-близки хора.

19 септември. В неделя сте настроени агресивно към семейството и често се държите арогантно с близките си, без те да са заслужили подобно отношение. Причината е комплексна, но най-вече се корени в яда ви, трупан към всички около вас в последните три-четири дни. Не се затваряйте в себе си и не позволявайте разваляне на взаимоотношенията.


КОЗИРОГ

Натоварват ви с лоши мисли

17 септември. В петък ще подобрите приходите си и дори ще привлечете нови клиенти, ако се занимавате с частен бизнес. Денят е благоприятен и ви носи щастливи новини в сферата на финансите. Вечерта се съберете с приятели. Празникът е добър повод за положително настроение.

18 септември. В събота притесненията на ваши по-възрастни роднини се превръщат в основно перо в хороскопа ви. Заливат ви с лоши мисли и в един момент вашето съзнание започва да мисли в негативна посока. Предотвратете го, като им обясните още в началото, че всичко ще бъде наред. И вие вярвайте в добрия изход.

19 септември. Неделя е денят, в който мислите ви отново тръгват в позитивна посока и няма какво да ги развали. Пътувайте, отдайте се на приятни срещи и разтоварете насъбралото се върху плещите ви напрежение от изминалите дни. Подгответе се за новата работна седмица.


ВОДОЛЕЙ

Кипите от енергия

17 септември. Водолеите в петък са настроени доста социално. Мнозина ще започнат нови връзки с партньори в служебен аспект. Други ще осъществят контакти с приятели, които не са виждали от дълго време. Можете да поканите гости на вечеря и да отпразнувате заедно днешния хубав празник на любовта и надеждата.

18 септември. В събота ще бъдете дръзки и прекалено решителни. Няма да позволите да ви се противоречи, дори в случаите, когато не сте прави. Готови сте да поемете отговорност за чужди действия, без да си давате сметка какво ще ви коства това за в бъдеще.

19 септември. В неделя сте бодри, решителни и лесно ще предприемете действия. Активни сте и седенето на едно място само ще ви натоварва. Пътувайте. Занимавайте се с изкуство, отделете време за хобито си.


РИБИ

Приятно пътуване

17 септември. В петък повечето Риби са меланхолични, трудно подвижни, нерешителни. За жалост обаче ще загубят възможността и шанса си да предприемат изгодна служебна инициатива. Нека не обвиняват никого за това. Вечерта е чудесна за семейна вечеря или събиране с приятели.

18 септември. В събота настроението ви рязко ще се подобри. Наспете се добре, но и организирайте деня си така, че да е достатъчно активен. Прогонете меланхолията чрез срещи с позитивни и зареждащи ви хора.

19 септември. В неделя сте настроени романтично. Имате нужда от спокойствие. Вършете дейности, които ви правят щастливи и зареждат с положително настроение. Ще бъдете вдъхновени да стартирате нещо ново и напълно непознато за вас през идващата нова работна седмица.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *