Забава и знание

Как да ползваме Price Boost и Combi+ в bwin

Конкуренцията сред букмейкърите е изключително голяма, което налага разработване на иновативни опции и инструменти за залагане. Появиха се функции като Кеш Аут, Редактирай залог, Създай залог, но bwin може да се похвали с уникални услуги, носещи завишени коефициенти. Какви предложения попадат в тиражите на австрийския оператор и заслужават ли си ставките, ще научите в обстойното ревю на адрес: https://efirbet.com/bwin/.

Каква функция изпълнява Price Boost в bwin

Всеки от нас търси по-добри коефициенти, за да получи по-стойностна печалба при положителен резултат. Благодарение на Price Boost в Bwin ще се възползвате от ставки, които са с над 20% по-високи от обявените на пазара.

Ежедневно букмейкърът обновява пазарите в секция “Price boost”, които са достъпни за игра на сингъл. Те са валидни за определени мачове от тиража и могат да се използват преди първия съдийски сигнал. Редовно се комбинират няколко статистически показателя като например: изход и голове, първи гол и общ брой попадения, голмайстор плюс резултат.

Ако в основния спортен раздел линията за над 2.5 попадения е оценена с коефициент @1.70, в секцията “Price Boost” ще получи около @2.00. В случай че маркетът се окаже печеливш, ставката ще бъде умножена по поставения облог.

Прилагането на опции с подобрени коефициенти не трябва да се случва самоцелно. Анализирайте мачовете и ако сте уверени в крайния изход, се насочете към съответния пазар.

 

Combi+ за почитатели на правите колонки

Заслужава си да изберете Combi+ на Bwin, ако сте фенове на залозите в акумулатор. Услугата предоставя подобрен коефициент, подобно на Price Boost, но комбинира няколко събития. Залагате на краен резултат и получавате печалба, ако всеки от оповестените отбори спечели мача си.

Задължително е да поставите Combi+ залог преди началото на първия двубой. Минималната стойност на облог е фиксирана на 0.02 лв., докато максимумът зависи от избраната селекция. Минусът на комбо залозите е, че не са придружени от Cash Out.

Ако все още се чудите защо да изберете Combi+ пред обикновен залог в акумулатор, ще Ви покажем нагледно. Комбинация от победи на Лил, Клуб Брюж и Бирмингам в спортния раздел получава @5.50. В секция Combi+ обаче се дава коефициент @6.00, ако трите отбора триумфират в срещите си. Увеличението е осезаемо, особено при облог с по-висока сума.

Отново съветваме да не залагате на Combi+ маркет, ако не сте убедени, че избраните клубове ще спечелят. Опциите с подобрени коефициенти в Bwin са подходящи в случаите, когато очакванията на специалистите се припокриват с Вашите.

 

Price Boost и Combi+ са предложения, с които австрийският букмейкър се отличава от останалите компании на пазара. Но в платформата има още полезни инструменти, осигуряващи безпроблемно залагане. Мулти билдър Ви позволява бързо и лесно да създавате прави колонки, докато Създай залог дава възможност за комбиниране на няколко селекции от един мач. Ако имате опасения за развоя на активните фишове, можете да ги затворите чрез функцията Cash Out, намираща се в “Мои залози”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *