Какво вещаят звездите за 21 септември, вторник

Във вторник чувстваме прилив на енергия и активност не само заради преминаването на Луната в Овен, а и заради настъпващото пълнолуние. Раздразнителност, емоции, рязкост и дързост са възможни като прояви днес. Не вземайте прибързани решения и се постарайте да запазите равновесие.


ОВЕН

Не се безпокойте

Във вторник продължават да въздействат същите тенденции, които бяха и вчера при вас. Опитайте да запазите спокойствие и да не бъдете прибързани в действията си. Медитирайте. Отпуснете се и туширайте още в зародиш всеки признак на безпокойство или нервност. Денят може да бъде доста благоприятен за вас.


ТЕЛЕЦ

Потърсете съвет

Голяма част от Телците във вторник ще бъдат вдъхновени да създават нещо ново. Проблемът е, че мнозина ще се насочат към твърде рискови инициативи, които след време вместо да им носят приходи, ще им костват разходи. Посъветвайте се с ваши близки или приятели, които разбират повече в сферата, в която желаете да се реализирате.


БЛИЗНАЦИ

Преценете силите си

Стремежът на Близнаците днес е да заблестят с всичка сила, дори и да нямат качества, с които да го направят. Впечатлението, което оставяте в околните, е на повърхностни хора. На хора, които не заслужават доверие. И това не е защото вие сте такива, а защото искате да бъдете забелязани с дейности, които не са ви силната страна.


РАК

Успявате навсякъде

Въпреки емоционалните терзания, които са обсебили Раците към този момент, те са стремителни, уравновесени и уверени в себе си. Денят е напрегнат, но носи доста добри резултати от дейността, с която се занимават. Успехът е с тях, а и признанието на близките вечерта ще е още един повод за радост.


ЛЪВ

Не се осъзнавате

Не остана тайна за никого около вас, че през вчерашния напрегнат ден вие бяхте доста раздразнителни и се отнесохте агресивно, дори пренебрежително към важни хора в живота ви. И днес няма да си дадете сметка за това. Ще ви се наложи да се сблъскате с хорското неодобрение съвсем скоро, за да слезете отново на земята.


ДЕВА

Отпускарско настроение

Опитайте и във вторник да не бързате и да не препускате сред хилядите ангажименти, които са ви на главата. Успокойте се и не се товарете с излишна информация. Дори и да се заемете с много задачи, едва ли ще ги свършите. Помислете, че утре е почивен ден и хората, с които работите, вероятно вече са в отпускарско настроение.


ВЕЗНИ

Мислете трезво

Вчера вдъхнах увереност на Везните, за да вярват в своите мечти. Оказва се днес обаче, че мнозина от тях разчитат единствено и само на вярата, без да преценяват възможностите си. Ако не са стъпили здраво на земята, за съжаление увереността им ще е поредният пухкав облак, който ще ги отведе в грешна посока.


СКОРПИОН

Ще ви забележат

Вторник би бил доста ползотворен и благоприятен за Скорпионите, защото разкрива възможност да изявят свои скрити заложби и таланти и по този начин да бъдат забелязани от някои по-влиятелни хора. Е, не бива да очакват някакви конкретни чудеса, но все пак когато човек е забелязван, това му отваря някаква вратичка…


СТРЕЛЕЦ

Не избързвайте

Окрилени от възможностите за промени на работното място, мнозина от Стрелците ще стрелят напосоки и ще превърнат вторника в един доста рисков ден. Успехът при тях в момента е 50 на 50 не заради липсата на реални шансове, а заради това, че утре следва почивен ден, през който не са на работа.


КОЗИРОГ

Работете умерено

Не предприемайте прекалено големи по обем ангажименти във вторник. Особено такива, за които не сте сигурни дали ще завършите днес. В противен случай ще се сдобиете със задължение и утре да сте на работа, а вашите близки и семейството имат съвсем други очаквания за почивната сряда.


ВОДОЛЕЙ

Отлично настроение

Хубавият период, в който се намирате, е причина и във вторник да се чувствате прекрасно и в отлично настроение. Окрилени сте от нови мечти, но знаете, че всичко се нарежда с времето си. Това е и причината да не прибързвате с действията си. Планирайте утрешния празничен ден.


РИБИ

Повишение

Обстоятелствата при Рибите се редят благоприятно. Мнозина от тях ще прекарат днешния ден отново в кабинета на шефа, обсъждайки бъдещите си проекти. Чака ви повишение – заслужено и дългоочаквано. Вечерта споделете радостта си със семейството, а утре организирайте пътуване на близко разстояние.

Тодор Емилов-Тео

One thought on “Какво вещаят звездите за 21 септември, вторник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *