Какво вещаят звездите за понеделник

В понеделник, когато Луната е в Риби, е много вероятно да проявяваме чувствителност. Имаме нужда да се потопим в атмосфера на изкуство, да се занимаваме с хобито си или да се разведрим с нещо, което ни прави щастливи. В сферата на бизнеса това е един доста обещаващ ден, особено за дейностите, свързани с изкуство и култура.


ОВЕН

Грижете се за себе си

 

За Овните понеделник ще е прекрасен ден, ако се погрижат за здравето и тонуса си, като се хранят здравословно и започнат деня си с медитация. На работното място нека не претоварват своето съзнание. Добре е да се занимават само със своите задачи, без да се обвързват с проблемите, свързани с техните колеги.


ТЕЛЕЦ

Без рутина

 

Телците имат нужда да разнообразят деня си и да направят нещо изцяло ново. Експериментите и липсата на рутина са от особено значение, за да се чувстват щастливи и доволни. Не бива да споделят какво са намислили и какви идеи им се въртят в главите. В любовта ви чакат интересни мигове, ако отново освободите съзнанието си.


БЛИЗНАЦИ

Уверени сте

 

Днес Близнаците са убедени в своите сили и са повече от категорични, че ще успеят в начинанията, които са подели. Ето какво им гарантира успеха наполовина. Не разчитайте на помощ отстрани, а се борете единствено със собствени сили. Щом вярвате и знаете, че можете, това ще ви отвори вратите напред.


РАК

Силни и можещи

 

И при Раците амбицията става все по-голяма с течение на времето. Понеделник носи полъх на добро настроение и активитет. Мнозина от представителите ще могат да започнат нова работна инициатива – действие, в чийто успех дори да не вярват към момента, ще се развие благоприятно и в тяхна полза.


ЛЪВ

Като кибрит сте

 

В понеделник Лъвовете са в колебливо и променливо настроение. Стабилността в него може да се наруши и от най-малкото обстоятелство и да извади извън кожа дори онези, които умело прикриват напрежението си зад усмивка. Днес сте като кибрит, който бързо може да се възпламени, ако намери подходяща среда.


ДЕВА

Не бързайте

 

Напрежението ви е в повече през този понеделник. То е причината да бързате и да допускате грешка след грешка. Не си давате сметка, че дори и да свършите бързо работата си, ако тя е грешна, след това ще се налага отново да се връщате и да поправяте нещата.


ВЕЗНИ

Вярвайте

 

Везните могат да очакват щастие и успехи в днешния ден, ако са активни и вярват в успеха си. Оказва се, че ключът към успешното изживяване на този ден не само при вас, а и при всички останали знаци, е във вярата. Вярвате ли, ще можете. Не се предавайте, независимо през какво преминавате. Важен е благоприятният изход.


СКОРПИОН

Не във вас е причината

 

В понеделник Скорпионите са настроени сантиментално и романтично, като намерението им е да пренесат това свое настроение и сред всички около себе си. Някъде обаче ще ударят на камък, не защото не могат да заредят другите с настроение, а просто защото има недоволни хора, които не желаят да се зарадват на нищо.


СТРЕЛЕЦ

Пазете се от конфликти

 

Добри възможности предстоят и за вас в днешния ден. Въпреки че променливото време ви се отразява зле на емоциите, денят обещава мощно раздвижване и развитие по някои от най-желаните проблеми. Ще се сдобиете с подкрепа от влиятелен колега. Предпазвайте се от конфликти в обществените среди.


КОЗИРОГ

Напрежение

 

Атрактивни, инициативни и много позитивни ще бъдат Козирозите в този ден. Разбира се, прогнозата не изключва някои досадни пречки, като силното напрежение, например. За да се освободите от него, трябва да погледнете реално на живота и нещата около себе си. Имате възможности за растеж и развитие.


ВОДОЛЕЙ

Добър период

 

Стабилност, просперитет и силен авторитет са основните белези на Водолеите към днешния ден. Вече няколко пъти стана дума, че те заживяха в нов, доста по-добър период и е наложително да се възползват от добрите перспективи, които им се дават от съдбата. Сега ще имат възможност да стабилизират своето финансово състояние.


РИБИ

Успешна седмица

 

Представителите на Риби са в добро настроение, въпреки че са потиснати от постъпка на техен приятел. На работното място е добре да се възползват от благоприятното стечение на обстоятелствата. Шефът днес е в настроение, могат да проведат пълноценен разговор, който да постави началото на една наистина успешна седмица.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *