Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Младежите от БСП подариха детски книги на училището в Килифарево

Детски книги за реновираната библиотека в ОУ „Неофит Рилски“ в Килифарево подариха от Младежкото обединение на БСП. Това е поредна акция за подкрепа на образованието в населените места и беше реализирана съвместно с общинските съветници от левицата. Дарението е по случай първия учебен ден и има за цел да подпомогне образователния процес.

Книгите бяха приети от директора на училището Катя Саралиева. Към този момент в училището учат 75 деца от I до VII клас. Образователната институция има 150-годишна история, като постоянно се стреми да се развива. В училището има обособени кътове за почивка и нови кабинети по различни предмети, за да могат децата пълноценно да се обучават. Учениците имат награди от много олимпиади и високи успехи от външните оценявания.

Това е поредната акция на Младежкото обединение, насочена към обновяване на библиотеките в населените места от община Велико Търново. Досега реализираните инициативи са в подкрепа на библиотеките в Дебелец, Леденик, както и в детската градина в село Водолей.

One thought on “Младежите от БСП подариха детски книги на училището в Килифарево

  • 20.09.2021 в 14:26
    Permalink

    Какво значение има от бсп или със са тези младежи, направили са добър жест и толкова.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *