От ДПС снеха политическо доверие от зам.-кмета на Свищов Бедри Алиев, уронвал им престижа

ОБЛАСТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДПС ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПРИЕ ОСТАВКАТА НА ОБЩИНСКИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА В СВИЩОВ БЕДРИ АЛИЕВ, който е и зам.-кмет в крайдунавската община. Мотивите за това са отказ на изпълнение на решенията на по-висшестоящ орган и системно нарушаване на задълженията, с което се уронва престижът на ДПС в Свищов.

„На 10 септември се проведе заседание с част от старото ръководство в община Свищов и много хора, които бяха отблъснати лично от Алиев. На 15 септември отново се състоя разширено общинско заседание, където се избра предизборен щаб с трима съпредседатели и 23-ма членове, с опция до 14 октомври да се увеличат членовете с хора от местните структури в селата. Тръгваме мотивирани с предизборния щаб, срокът до вота е кратък, ще работим за добри резултати за завоюване на един от осемте мандата във Велико Търново“, коментира регионалният лидер на ДПС Гюнай Далоолу.

Той допълни, че на 15 септември Областният съвет на партията е решил да снеме политическото си доверие не само от Алиев, но и от директора на общинското предприятие БКС Мехмед Мехмедов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *