Вашият хороскоп за 22 септември, сряда

В деня на национален празник Луната е в Овен. Активни сме и имаме сили да свършим доста набелязани преди време задачи от лично естество. Също така е добре, ако посетим свои близки и роднини, приятели и хора, които обикновено виждаме в свободното си време.


ОВЕН

Потърсете мнения

В сряда сте активни и упорити. На моменти дори не се съобразявате с желанията на хората около себе си и отстрани излиза, че живеете еднолично в свой собствен свят, в който всички останали трябва да се съобразяват. Потърсете мнението и на другите, ако решите да правите нещо.


ТЕЛЕЦ

Нужда от почивка

Ако това е почивен ден за вас, не пропускайте възможността да се наспите добре. Излежаването не е проява на мързел или незаинтересованост. Напротив, това е начин да възстановите силите на тялото си, а то в момента иска само почивка. Пътувайте на кратки разстояния. Големите пътешествия оставете за по-дълги почивки.


БЛИЗНАЦИ

Денят е прекрасен

Доброто настроение, в което се събуждате, е повод още на закуска да организирате щастливото изживяване на днешния почивен ден не само за себе си, а и на своите близки или приятели. Ще се превърнете в център на вниманието и около вас ще се завъртят всички обстоятелства днес. Денят е прекрасен.


РАК

Почивайте

За представителите на Рак, които са на работа в този ден, предстои доста проблемно работно време. Нещо ще се обърка, а няма да имате с кого да го поправите адекватно. Имате ли възможност, освободете деня си и нека той да е почивен, какъвто е за повечето хора около вас.


ЛЪВ

Позитивен ден

Събуждате се в отлично настроение и имате хиляди идеи как да изживеете най-благоприятно днешния почивен ден. Помислете за среща с приятели, с които да се заредите взаимно с добро настроение и положителна енергия. В личен план избягвайте споровете, защото днес сте инатливи и без да искате може да развалите отношения.


ДЕВА

Налага се да поработите

В сутрешните часове Девите за раздвоени между желанието си да прекарат този ден в пътуване и срещи с приятели и нуждата да отделят няколко часа за работа. В сряда се налага да отидете до работните си места, за да довършите задача, която започнахте в последните няколко дни. Заслужава си. Не отлагайте за утре.


ВЕЗНИ

Любов

В сряда Везните са настроени романтично. Това е чудесен ден, ако са замислили да го прекарат в компанията на половинката или ако им предстои романтична среща с непознат. Необвързаните представители ще бъдат изненадани колко бързо може да се стекат обстоятелствата и да си намерят подходяща половинка.


СКОРПИОН

Помислете за здравето си

Има дни като този, в които се будите и плановете ви са хаотични. Няма да подредите деня си по начина, който първоначално сте желали. Днес е много важно обаче да обърнете внимание на здравето си. Снабдете се с нужните витамини и хранителни добавки за зимата. Дайте си спокойствие.


СТРЕЛЕЦ

Пътувайте

В сряда Стрелците са очарователни и пленяват всички със своето обаятелно поведение. Денят е почивен и предполага доста срещи и разговори с приятни хора. Не е изключено да организирате пътешествие на кратко разстояние, което да ви зареди с огромно количество позитивна енергия.


КОЗИРОГ

Отпуснете се

Не отказвайте да поемете допълнителна работа в деня на национален празник, особено ако предложението е за по-високо и мотивиращо заплащане. В случай че нямате намерение да работите, си починете и не позволявайте на никого да развали настроението ви. Отпуснете се. Имате нужда от релаксиране.


ВОДОЛЕЙ

Премълчавайте

В сряда представителите на Водолей общуват трудно, защото все се стремят да дават по някой съвет на хората наоколо. Правят го, независимо дали са помолени за това, или не. Ето кое е причината за повечето им сблъсъци и противоречия. Опитайте се да си премълчавате. Истината невинаги се харесва на хората.


РИБИ

Нека не ви се бъркат

В деня на национален празник вие ще се чувствате прекрасно, ако останете поне за няколко часа насаме със себе си и не допускате никой да ви се бърка в живота или да ви дава нежелани наставления. Посетете близки или роднини за обяд. Поговорете, но не позволявайте те да критикуват вашия живот.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *