Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 24.09.2021 г. – 26.09.2021 г.

Постарайте се да избягвате агресивната проява на емоциите, отношенията с близките изяснявайте в неделя

 

Луната в петък и събота е в Телец и носи мир и любов, но също така и опасност дълго таени и натрупани емоции да излязат наяве под формата на агресия. В петъчния ден обърнете внимание на по-дългосрочните си служебни дела и придвижете тях, докато в събота опитайте да се справите с негативните си мисли и чувства. Останете повече време насаме със себе си. Не е добра идея да изяснявате семейни взаимоотношения или враждебни спорове с близки, роднини, съседи, семейство. Оставете подобни теми за неделя, когато всички разговори ще се развият в доста по-добра посока.


ОВЕН

Съботно приятно пътуване

 

24 септември. В петък опитайте да организирате по максимално удобен начин плановете си и не поемайте работа, която не можете да свършите в рамките на деня. Това ще ви осигури успешно справяне със задачите до вечерта и по-спокойния уикенд, през който можете и да осъществите едно желано пътуване.

25 септември. В съботния ден не се колебайте и предложете на семейството и близките да осъществите пътуване на близко разстояние. Можете да посетите приятели или роднини, които живеят в друг град, и да им погостувате за кратко. Ще си изкарате великолепно.

26 септември. Неделният ден ви носи разочарования, защото не сте в състояние да удовлетворите собствените си амбиции. Искате едно, говорите друго, а правите трето. В очите на другите излизате повърхностни и незаинтересовани, тъй като спрягате собствените си проблеми, а чуждите оставяте някак на заден план.


ТЕЛЕЦ

Тежка допълнителна задача

 

24 септември. В края на тази работна седмица се оказва, че Телците са доста амбициозни и гонят големи планове, без да имат нужното време, за да ги осъществят. Днес е възможно да поемат допълнителна задача, която ще бъде добре заплатена, но и ще изяде цялото им свободно време до края на месеца.

25 септември. В събота се будите нервни и напрегнати, защото вече поехте ангажимент да свършите една определена задача до края на месеца, но не преценихте времето си. От друга страна, вашите близки и семейството искат да им отделите малко внимание през уикенда. Няма да успеете, защото трябва да работите извънредно.

26 септември. В неделя вече ще потърсите някой да ви помогне, за да наваксате с ангажимента си, но трудно ще откриете подходящ доброволец. По-добре разчитайте на себе си. Така и така си записахте уикенда като работен, нищо друго не ви остава, освен да запретнете ръкави и да свършите колкото се може повече днес.


БЛИЗНАЦИ

Искат ви пари назаем

 

24 септември. Повечето от представителите на Близнаци са уморени от отиващата си работна седмица, въпреки че не беше изцяло пълна с работни дни. Напрежението ви дойде в повече и днес си тръгнете по-рано и се приберете вкъщи. Не ви се излиза вечерта, въпреки че имате покана от приятели за по чашка.

25 септември. В събота роднини ще ви дойдат на гости с молба да им услужите с немалка сума пари. Обещанието им, че ще ги върнат максимално бързо, не звучи правдоподобно. Затова си подгответе предварително оправдание, с което или да намалите заемната сума, или въобще да се освободите от подобна тежест.

26 септември. Неделята оставете за почивка и не правете нищо друго, освен да се наспите добре и да почистите дома си от излишни вещи. Това е чудесен ден, ако сте решили да се разделите с някои отдавна ненужни предмети или дрехи.


РАК

Крачка назад

 

24 септември. В петък Раците са с променливо настроение. На моменти проявяват симпатии към всички и провеждат разговори, в които се чувстват сигурни. В други случаи се отделят от обществото и трупат в себе си негативизъм, който ще се трансформира в лошо отношение съвсем скоро. Уравновесете емоциите си и приемете другите.

25 септември. В събота вероятно ще ви предложат пътуване извън града, което можете да осъществите, само ако пътувате с приятни хора. В случай че ви се налага да общувате престорено и напрегнато, по-добре си останете вкъщи.

26 септември. В неделя ще си дадете сметка, че в основата на лошото ви настроение стоят единствено вашите дълбоки предразсъдъци. Тръгнали сте в посока „крачка назад”, която е характерна в някои периоди за вас като Раци. Но и от вас зависи кога отново ще изберете посоката напред.


ЛЪВ

Важен разговор с шефа

 

24 септември. Не пропускайте възможността в петък да поговорите с шефовете си за по-дългосрочните си цели на работното място. Разговорът не е задължително да обхваща само сферата на заплащането. Време е да помислите за своето развитие и приноса си в професионалната област.

25 септември. Съботният ден за мнозина от вас ще премине в работа или в мисли за работата. Разсъждавате и разсъждавате за проведения разговор във вчерашния ден. Ще бъдете доволни от себе си и горди с това, което сте постигнали. Не търсете тълпата, а по-скоро останете сами.

26 септември. В неделя сте готови отново да се обадите на приятелите си и да се срещнете на по чаша кафе или разходка в парка. За вас това е доста добър ден от лично естество. Чувствате прилив на ентусиазъм и енергия. Запазете ги и за идната работна седмица.


ДЕВА

Нестабилни емоционално

 

24 септември. Девите в петък са доста емоционални и реагират на всичко по един първичен и непринуден начин. Това е и причината да влизат в по-чести спорове и отстрани да изглежда, че са нацупени и сърдити. Приемете ги, още повече, ако сте ги ядосали. Дължите им доза разбиране.

25 септември. В събота голяма част от представителите ще се заемат с анализирането на семейния бюджет за септември. След като вече са платени сметки, след като са минали извънредните септемврийски разходи, е време да стане ясно с какви средства разполагате до края на месеца.

26 септември. Неделя е доста благоприятна и позитивна за вас, въпреки че отново витаят крайни настроения при някои представители. Просто в момента изживявате един по-нестабилен в емоционално отношение период, но и това ще отмине. Радвайте се на всичко малко, което ви се случва. Независимо от какво естество е то.


ВЕЗНИ

Не се величайте

 

24 септември. В петък огромна част от Везните ще преосмислят целите и амбициите си на работното място и ще стигнат до важно прозрение, че е време за по-дългосрочна промяна, която да ги изведе на прав път в тяхното служебно развитие. Е, щом сте го осъзнали, значи то рано или късно ще се случи.

25 септември. В събота увереността ви ще нарасне, но в грешна посока. Завладени сте от желанието си за развитие и власт и често ще проявявате унижаващо другите поведение. Внимавайте да не проявите мания за величие и да не загубите уважението и подкрепата на важни за вас хора.

26 септември. Неделята можете да прекарате най-добре, ако организирате семейно пътуване на кратко разстояние. Така хем ще се разведрите и ще излезете от сивото ежедневие, хем и ще обедините интересите и на вас, и на вашите близки. А ако прекарвате повече време заедно в хармония, това неминуемо ще ви носи сигурност и спокойствие.


СКОРПИОН

Необвързаните с шансове за връзка

 

24 септември. Трудностите при Скорпионите в петък ще дойдат от техните добри намерения да са посредници между колегите и шефовете си. Това автоматично ги поставя на топа на устата и ги превръща в буфер между различни слоеве, различни интереси и финансови амбиции. По-добре е да не си го причиняват.

25 септември. В събота необвързаните представители желаят да са насаме със себе си, но не си дават сметка, че по този начин само бягат от възможността да срещнат подходящата половинка. А в този ден съдбата може да им пресече пътя с нея.

26 септември. В неделя се наспете добре и не избързвайте с никакви действия. Не се насилвайте да правите каквото и да е. Избягвайте да давате обещания, защото едва ли ще можете да ги изпълните изцяло. Отдайте деня на почивка и емоционален релакс. Имате нужда.


СТРЕЛЕЦ

Нов амбициозен проект

 

24 септември. В петък ще сте доста активни в службата и точно тази активност ще ви дари с добри резултати в следващите седмици. Сега се заемете с по-амбициозни планове. Поговорете с колегите си за обединение на силите. Бъдете готови да влезете в нови съюзи, които ще ви отворят и по-добри врати.

25 септември. В събота се погрижете за здравето си. Време е да помислите за спорт, който да практикувате през есента, когато движението и физическата активност малко по малко намаляват. Сгответе нещо вкусно и поканете гости на вечеря.

26 септември. Неделя е един тих, спокоен и доста ползотворен за взаимоотношенията ви ден. Чувствате се прекрасно, заобиколени от най-близките хора. Не пътувайте и не напускайте града, а останете вкъщи и помързелувайте всички заедно.


КОЗИРОГ

Добра новина за работа

 

24 септември. Приемете случващите се промени на работното място като благоприятни за вас в дългосрочен план. Вярно е, не всички от тях ви харесват и не с всички сте съгласни, но сега не се противете. За добро е. Вечерта би било добре, ако поканите приятели вкъщи на по чаша вино.

25 септември. В събота не бързайте да ставате рано, а се наспете добре. Нуждаете се от почивка, а и денят не е сред най-активните. Дори и да сте насрочили ангажименти за днес, ще ги вършите мудно, бавно и без особен успех.

26 септември. В неделя обаждане от колега ще ви зарадва, защото новините са добри и очертават бъдещото ви развитие. Няма как да не се зарадвате на случващото се. Отпразнувайте го със семейството си.


ВОДОЛЕЙ

Събирания с роднини

 

24 септември. Петък започва с благоприятни ситуации сутринта, по време на които можете да повишите своята активност и шансове за успешни инициативи. Действайте колективно, опитайте се да обедините хората около себе си. Денят не е никак лош и вие трябва да се възползвате от това.

25 септември. В събота е денят ви за семейни събирания, за семеен обяд или посещение на по-възрастните ви роднини, с които обичате да си говорите, когато се нуждаете от съвет или просто имате нужда да споделите нещо хубаво в живота си.

26 септември. В неделя сте заредени с положителна енергия и този заряд можете лесно да предадете на хората около себе си. Пътувайте и не се притеснявайте да посетите по-далечни дестинации, които могат да бъдат достигнати в рамките на деня. Пътешествията ще повдигнат още повече духа ви.


РИБИ

Не подценявайте уменията си

 

24 септември. В петък виждате успехите на вашите колеги и това ви кара да се чувствате непълноценни. Не препоръчвам да се заемате с нови дела. По-добре стабилизирайте това, което работите в момента. Наблегнете на детайлите, а вечерта се постарайте малко повечко вкъщи, за да зарадвате близките си.

25 септември. В събота имате нужда да останете насаме със себе си и да помислите върху какво можете да поработите, за да подобрите още повече качествата си и да постигнете успехи. Не се подценявайте, а намерете мястото, в което вашият потенциал е най-голям.

26 септември. В неделя не пропускайте възможността да отидете на гости на роднини и да поговорите с тях. Това ще ви успокои, а и ще ви вдъхне доза самочувствие и увереност, от която имате нужда в момента. През следващата седмица запретнете ръкави и покажете, че и на вас могат да се възлагат важни ангажименти.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *