Политика

Знакови за Стражица фигури застават зад Георги Бянов – кандидат за кмет на общината

Компетентен, почтен и отговорен. Това е оценката, която стражичани дават на независимия кандидат за кмет на Стражица Георги Бянов. Доказал се като ръководител – заместник-кмет на общината в последните два мандата, той влезе в предизборната надпревара, издигнат от четири знакови фигури, сформирали Инициативния комитет, който регистрира кандидатурата му за кмет на община Стражица. Обединени от идеята за по-добро бъдеще на града и населените места, тези личности застават с лицата и имената си зад Георги Бянов, защото:

Д-Р ЕМИЛИЯ ГЕОРГИЕВА, ОБЩОПРАКТИКУВАЩ ЛЕКАР:

„Бянов е принципен, честен и много дисциплиниран човек. Той е човек, който държи на думата си. За него винаги може да си сигурен, че щом е обещал нещо, ще го свърши. Като заместник-кмет на общината, той натрупа сериозен управленски опит. Заедно с експертите в администрацията той ръководи и реализира голяма част от проектите с европейско финансиране, благодарение на които бяха ремонтирани улици, сменени водопроводи, санирани сгради, обновени детските площадки в две градини и ред други. За всички трябва да е ясно, че без европрограмите общините, особено малките, не могат да решат належащите си проблеми. Тази година започва новият програмен период и е от особена важност кметът на общината да притежава нужната компетентност и в това отношение. Георги Бянов я притежава“.

КРАСИМИР КОЕВ – ПРЕДПРИЕМАЧ:

„Хората днес имат нужда от повече грижа и подобряване начина им на живот. Познавам Георги Бянов от почти 13 години. Човек отзивчив, чистосърдечен и отговорен. Човек, който може да изпълни задачите, които стоят пред нашето общество. Натрупал ръководен опит в редиците на Българската армия, Бянов се доказа като отговорен и коректен ръководител в Община Стражица. Той никога не е бил безразличен към проблемите на отделния човек, към проблемите на общността. В негово лице Стражица може да разчита на честно и прозрачно управление. Управление, в което ще участва цялата общност и всеки жител на общината. Убеден съм, че Георги Бянов е човекът, с който можем да постигнем едно по-добро бъдеще за децата, за младите и за възрастните в общината“.

ДИМИТРИНА СТАНЧЕВА – ЗЕМЕДЕЛСКИ ЕКСПЕРТ:

„Познавам Георги Бянов като заместник-кмет, познавам го и като човек. Хората го уважават заради неговата човечност и добро отношение към тях. Стражица спечели с това, че професионалист като него остана в града ни. Тук изгради дом, тук е семейството му. Често казваме, че макар да не е родом от Стражица, повече милее за общината от кореняци стражичани. Доблестен човек, отговорен и почтен. Затова го харесват жителите на общината. Компетентен и коректен. Заради това пък го харесва цялата администрация в Общината, кметовете на селата и всички, които са работили с него. Той вече доказа, че е добър ръководител. От нас се иска само да гласуваме с номер 13 в бюлетината, за да се развива градът ни, да се облагородяват и селата ни“.

МИРОСЛАВ ТОДОРОВ – ДОСКОРОШЕН НАЧАЛНИК НА РУ НА МВР – СТРАЖИЦА:

„Работил съм с Георги Бянов в качеството му на командир на поделение и в качеството му на заместник-кмет. Човек, способен да взима правилни и бързи решения във всяка ситуация, във всяка сфера на обществения живот. В тясно сътрудничество сме решавали не един проблем, свързан с опазване на сигурността и обществения ред в общината. На него благодаря и за изградената система за видеонаблюдение, която е в огромна помощ на полицията не само при разкриване на нарушения, но и като превенция на престъпността. Георги Бянов е човек на честта и дълга, отговорен и изключително комуникативен, а това са качества, които са необходими и важни за всеки добър ръководител. Но най-важното за мен е, че той е обединител на хората. От това имаме най-голяма нужда днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *