Забава и знание

Къщата с духове, вдъхновила хоръра “Заклинанието”, се продава за 1,2 милиона долара

Къщата във ферма в Роул Айлънд, за която се твърди, че е населена от духове и вдъхнови филма на ужасите “Заклинанието” от 2013 г., се продава за плашещата цена от 1,2 милиона щатски долара, съобщи Асошиейтед прес.
Компания за недвижими имоти пусна обява за продажба на къщата с 14 стаи на около 290 квадратни метра върху имот от 3,5 хектара в Бърилвил и я рекламира като “една от най-известните в САЩ къщи, обитавани от духове”.
“Според легендата домът е обитаван от присъствието на Батшеба Шърман, живяла в къщата в началото на деветнадесети век”, изтъква агенцията.
Филмът “Заклинанието” не е заснет в сградата, но е основан на преживяванията на семейство Перон, живяло в нея през 70-те години на миналия век.
Къщата бе продадена през 2019 г. за 439 000 долара на семейство, което твърдеше, че се интересува от изследване на паранормални явления, организираше събития в нея и даваше под наем стаи за нощувка на изкушени от свръхестественото.
Предишните собственици не са се оплаквали от духове, а по-скоро от фенове на хорър продукцията, които се появявали по всяко време и навлизали в имота им без разрешение.

One thought on “Къщата с духове, вдъхновила хоръра “Заклинанието”, се продава за 1,2 милиона долара

  • Тия от филмите на ужасите да дойдат у Перник да видят какво е истински ужас,да видят стар миньор от който и дяволите бягат.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *