Какво вещаят звездите за 28 септември, вторник

Комуникацията и общуването сутринта и в ранните часове на следобеда протичат със затруднение. Възможно е забавяне при потока на важна информация. Следобедът е добър за дейности, свързани със семейството и близките, както и за домашна работа. Целият ден носи проблеми в работата.


ОВЕН

Желаете да помогнете

 

Сутринта Овните ще направят всичко възможно, за да дават съвети на хората наоколо, дори тези съвети да не са търсени. Това е и главната причина за напрежението във взаимоотношенията, но добронамерените представители ще го разберат твърде късно, тъй като те съветват с добри намерения и желание да помогнат.


ТЕЛЕЦ

Отложете разговор

 

Не е изключено важно телефонно обаждане в сутрешните часове да разклати спокойствието при Телците. Те сега не са готови да провеждат разговори на теми, които се разискват по време на това обаждане. Ще се наложи все пак да се направят на любезни и да насрочат комуникацията за някой от следващите дни.


БЛИЗНАЦИ

Напразни амбиции

 

Твърдо решени сте днес да пристъпите към важни действия, без въобще да си давате сметка, че моментът е крайно неподходящ, а времето – неплодотворно за подобни резки промени. По-добре обърнете повече внимание на личните си взаимоотношения и подобрете там нещата, вместо да гоните напразни професионални амбиции.


РАК

В лошо настроение

 

Раците се будят без настроение и това е причината още от сутринта да си изкарват негативните емоции върху всеки, който пресече пътя им. Увереността им ще нарасне в следобеда, когато мнозина от тях ще се нагърбят с амбициозна служебна задача, без да си дават сметка, че не притежават качествата да я свършат подобаващо.


ЛЪВ

Искате повишение

 

В сутрешните часове сте уверени в своите сили и сте амбицирани да разговаряте с шефовете си за по-добро заплащане. Може и да успеете да влезете в сърцата им, въпреки че в днешния ден много трудно ще постигнете стабилна и устойчива уговорка за бъдещето си. Вечерта си легнете рано, за да отпочинете добре.


ДЕВА

Муден ден

 

Мудно стартират днешния вторник Девите, въпреки че желанието им е да свършат колкото се може повече работа за кратко време. Загубена кауза, която в момента ги прави свръхамбицирани във време, неподходящо за действие. Вечерта нека се погрижат за хармонията вкъщи. Бяха занемарили семейните взаимоотношения.


ВЕЗНИ

Проявете загриженост

 

Не е изключено сутринта да се разбирате доста трудно с колегите и хората, с които ви се налага да общувате в професионално отношение. Причината не е в разногласия, а във вашата разсеяност и ниска заинтересованост към чуждите проблеми. Подобрете хармонията помежду си, за да не изгубите важни връзки и контакти.


СКОРПИОН

Без рискове

 

Сутринта сте загрижени за финансовото си състояние. Кой каквото и да ви предложи като инвестиции, ще откажете на мига. Причината е страхът ви от загуби и нежеланието ви да се обвързвате дългосрочно с рискови начинания. Не е изключено в късния следобед да се наложи да тръгнете на път съвсем внезапно.


СТРЕЛЕЦ

Интересна промяна

 

След като вчера Стрелците се почувстваха недооценени, днес е моментът, в който могат да вземат решение за важна промяна. Нуждаят се да се срещнат с нови хора, да потърсят нови инициативи. В сутрешните часове ще попаднат на интересна идея за промяна на работното си място или допълнителна работа, която да им носи доходи.


КОЗИРОГ

Натоварване

 

Вторник започва забързано за вас. Налага се да свършите няколко неща паралелно, без право да отлагате някое от тях за по-нататък. Ще се справите. Не е зле, за да избягате от нервността си, да стартирате деня със спорт или дълга разходка сами със себе си. Така ще проясните мислите си и ще изясните своите най-големи приоритети.


ВОДОЛЕЙ

Сприхави сте

 

Във вторник сте сприхави и заядливи. Искате всичко да се случва на секундата, бързо и неотложно. Това натоварва както близките, така и колегите ви. Не е изключено да влезете в пререкания с някои от тях, а поводът ще са съвсем злободневни неща. Разбира се, че вие ще излезете правите, но защо трябва да се стига до там?…


РИБИ

Помогнете

 

Днес Рибите са ангажирани с грижата си към близък човек – задача, която се появи в живота им вчера. Мнозина от вас днес са в отпуск, което ще освободи следобеда и вечерта за приятни срещи с хора, които ще ви заредят с положителна енергия. От утре отново ще се върнете в нормалния си график за ежедневието.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *