Общество

ПО-МАЛКО ОТ 1% ЖАЛБИ ДО ТОПЛОФИКАЦИЯ- ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ИНЖ.ДИМИТРОВ: БЛАГОДАРЯ НА ТЪРНОВЦИ ЗА НАРАСТВАЩОТО ДОВЕРИЕ!

 

Във връзка с усилията за подобряване на осведомеността на клиентите, използващи централно отопление, от Топлофикация – Велико Търново обявиха, че в последните 12 месеца са получили по-малко от 1% жалби, на които е отговорено своевременно и казусите на клиентите са били решени.

 

„Няколко броя са жалбите, които сме получили за годината. Всички, постъпили оплаквания, са били по повод на изравнителните сметки и всички абонати са получили отговор по личния си казус веднага.“ каза изпълнителният директор на Топлофикация – Велико Търново инж.Александър Димитров.

 

Инж.Димитров посочи, че през последните години са осъществени много промени в дружеството и резултатите са видими. По думите му благодарение на ремонтната програма, през летните месеци напълно е подобрено състоянието на топлопреносната мрежа в много от по-старите участъци.

 

„Промяната в нагласата на търновци към топлофикация се усеща! Работим упорито и се радвам, че клиентите го оценяват! Единственото, което мога да кажа е: Благодаря на търновци за нарастващото доверие!“ каза инж.Димитров.

 

Топлофикация – Велико Търново доставя топлинна енергия и битова гореща вода на близо 3 000 домакинства и над 100 стопански клиенти в Старата столица.

В последните 2 години действително се наблюдава значителен интерес към връщане или присъединяване към услугите, които Топлофикация – Велико Търново предлага.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *